Ξεκινήστε την απάντησή σας στην κορυφή του Mozilla Thunderbird

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Mozilla Thunderbird για να σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις απαντήσεις πάνω από το αναγραφόμενο κείμενο.

Υποσημειώσεις ή μια απάντηση;

Είναι τελικά η απάντησή σας, όχι μόνο οι υποσημειώσεις που προσθέτετε. Το Mozilla Thunderbird εξακολουθεί να επιμένει στην τοποθέτηση του δρομέα κάτω από το αναγραφόμενο κείμενο όταν ξεκινάτε μια απάντηση ή, λίγο ανεξήγητα, παραθέτει το κείμενο του αρχικού μηνύματος και στη συνέχεια τονίζει όλα αυτά σαν να σας πρότεινε να πατήσετε αμέσως Del ;

Ευτυχώς, το Mozilla Thunderbird δεν είναι ούτε πεισματάρης. Αντί να μετακινείτε το δρομέα κάθε φορά, μπορείτε να αλλάξετε το μυαλό του Mozilla Thunderbird μόνο μια φορά - για όλες τις μελλοντικές απαντήσεις να ξεκινούν ακριβώς στην κορυφή, πάνω από όλα το αναφερόμενο κείμενο από προεπιλογή.

Ξεκινήστε την απάντησή σας στην κορυφή του Mozilla Thunderbird

Για να ενεργοποιήσετε το Mozilla Thunderbird τον κέρσορα στην κορυφή, πάνω από το αναφερόμενο κείμενο όταν απαντάτε:

  1. Επιλέξτε Εργαλεία | Ρυθμίσεις λογαριασμού ... (Windows, Mac) ή Επεξεργασία | Ρυθμίσεις λογαριασμού ... (Linux) από το μενού στο Mozilla Thunderbird.
    • Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt εάν δεν μπορείτε να δείτε τη γραμμή μενού.
    • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Επιλογές | Ρυθμίσεις λογαριασμών ... (Windows) ή Προτιμήσεις | Ρυθμίσεις λογαριασμού ... (Linux, Mac) από το μενού του κουμπιού μενού.
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία Σύνθεση & Διευθυνσιοδότηση για τον επιθυμητό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Βεβαιωθείτε ότι η αυτόματη παράθεση του αρχικού μηνύματος γίνεται όταν η απάντηση είναι επιλεγμένη στο πλαίσιο της Σύνθεσης .
  4. Τώρα επιλέξτε να ξεκινήσετε την απάντησή μου πάνω από το απόσπασμα δίπλα στην επιλογή Στη συνέχεια,.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Τι θα κάνουν οι άλλες επιλογές απάντησης στο Mozilla Thunderbird;

Εάν δεν τοποθετήσετε την απάντησή σας και την υπογραφή σας στην κορυφή, ποιες επιλογές υπάρχουν στο Mozilla Thunderbird;

(Ενημερώθηκε τον Μάιο του 2016, δοκιμάστηκε με το Mozilla Thunderbird 3 και το Mozilla Thunderbird 45)