Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα 408 Timeout Request

Μέθοδοι για την επίλυση ενός σφάλματος 408 Timeout Request

Το σφάλμα Timeout 408 είναι ένας κωδικός κατάστασης HTTP που σημαίνει ότι το αίτημα που στείλατε στον διακομιστή ιστότοπου (π.χ. αίτημα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας) χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από ό, τι ο διακομιστής του ιστότοπου ήταν έτοιμος να περιμένει. Με άλλα λόγια, η σύνδεσή σας με τον ιστότοπο "έκλεισε".

408 Τα μηνύματα λάθους αιτήματος Timeout συχνά προσαρμόζονται από κάθε ιστότοπο, ιδιαίτερα πολύ μεγάλα, οπότε λάβετε υπόψη ότι αυτό το σφάλμα μπορεί να παρουσιαστεί με περισσότερους τρόπους από τους συνήθεις που αναφέρονται παρακάτω:

408: Αίτημα Timeout Σφάλμα HTTP 408 - Αίτημα Timeout

Το 408 Request Timeout εμφανίζεται στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο Internet, ακριβώς όπως κάνουν οι ιστοσελίδες.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 408 Timeout Request

  1. Δοκιμάστε ξανά την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στο κουμπί ανανέωσης / επαναφόρτωσης ή δοκιμάζοντας ξανά τη διεύθυνση URL από τη γραμμή διευθύνσεων. Πολλές φορές μια αργή σύνδεση προκαλεί μια καθυστέρηση που προτρέπει το 408 Request Timeout σφάλμα και αυτό συχνά είναι μόνο προσωρινό. Η δοκιμή της σελίδας θα είναι συχνά επιτυχής.
    1. Σημείωση: Εάν εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος 408 Request Timeout κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής σε έναν έμπορο σε απευθείας σύνδεση, να γνωρίζετε ότι οι διπλές προσπάθειες εξαργύρωσης ενδέχεται να καταλήξουν στη δημιουργία πολλαπλών παραγγελιών και πολλαπλών χρεώσεων! Οι περισσότεροι έμποροι έχουν αυτόματη προστασία από αυτά τα είδη ενεργειών, αλλά είναι ακόμα κάτι που πρέπει να θυμάστε.
  2. Ίσως αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Internet που προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις κατά την πρόσβαση σε σελίδες. Για να αποκλείσετε αυτό, επισκεφτείτε έναν άλλο ιστότοπο όπως το Google ή το Yahoo.
    1. Εάν οι σελίδες φορτώνονται τόσο γρήγορα όσο τις χρησιμοποιείτε για να τις δείτε να φορτώνονται, το πρόβλημα που προκαλεί το σφάλμα 408 Request Timeout είναι πιθανώς με τον ιστότοπο.
  3. Αν όμως όλοι οι ιστότοποι λειτουργούν αργά, η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ενδέχεται να έχει προβλήματα. Εκτελέστε μια δοκιμή ταχύτητας Internet για να συγκρίνετε το τρέχον εύρος ζώνης ή επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου για τεχνική υποστήριξη.
  1. Ελα αργότερα. Το σφάλμα Timeout 408 είναι ένα κοινό μήνυμα σφάλματος σε πολύ δημοφιλείς ιστότοπους, όταν μια τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας από τους επισκέπτες (αυτό είναι εσύ!) Είναι συντριπτική στους διακομιστές.
    1. Καθώς όλο και περισσότεροι επισκέπτες εγκαταλείπουν τον ιστότοπο, αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχούς φόρτωσης σελίδας για εσάς.
  2. Εάν αποτύχουν όλα τα υπόλοιπα, ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για webmasters ή άλλη επαφή ιστότοπου και να τους ενημερώσετε για το μήνυμα σφάλματος 408 Request Timeout.
    1. Ο webmaster των περισσότερων ιστότοπων μπορεί να προσεγγιστεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο webmaster @ website.com , αντικαθιστώντας το website.com με το πραγματικό όνομα του ιστότοπου.

Σφάλματα όπως το 408 Timeout Request

Τα παρακάτω μηνύματα είναι επίσης σφάλματα από την πλευρά του πελάτη και έτσι σχετίζονται κάπως με το σφάλμα 408 Request Timeout: 400 Κακή Αίτηση , 401 Μη εξουσιοδοτημένη , 403 Απαγορευμένη και 404 Δεν Βρέθηκε .

Υπάρχει επίσης ένας αριθμός κωδικών κατάστασης HTTP από την πλευρά του διακομιστή , όπως και το 500 Internal Error Error που εμφανίζεται συνήθως μεταξύ πολλών άλλων. Δείτε όλα αυτά στη λίστα Λάθη κωδικού κατάστασης HTTP .