Πώς να πάρετε Cool Emojis στο Android σας

Ποτέ μην βλέπετε πλατείες αντί για χαμόγελα ξανά

Εάν είστε χρήστης Android , ίσως έχετε την εμπειρία να αισθανθείτε αργά για το παιχνίδι emoji - μετά από όλα, η Apple έκανε emojis ένα τυποποιημένο μέρος του προεπιλεγμένου πληκτρολογίου iPhone αρκετά νωρίς. Ενώ η πλατφόρμα Android ήταν λίγο αργότερα στο παιχνίδι, τώρα προσφέρει ενσωματωμένο emojis για το πληκτρολόγιό της επίσης.

Ωστόσο, ειδικά αν έχετε ένα παλαιότερο τηλέφωνο Android, είναι πιθανό η συσκευή σας να μην υποστηρίζει emojis. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι να δείτε πλατείες αντί για smilies, ωστόσο? υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων με τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε για να στείλετε και να λάβετε emojis.

Για τις εφαρμογές τρίτων που συνιστώνται παρακάτω, θα κατεβάσετε και εγκαταστήσετε ένα νέο πληκτρολόγιο για το κινητό σας τηλέφωνο Android. Αφού κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή πληκτρολογίου στο Google Play Store (και για να αποκτήσετε πρόσβαση στο emojis), μεταβείτε στην περιοχή: Ρυθμίσεις> Γλώσσα και εισαγωγή> Εικονικό πληκτρολόγιο> Διαχείριση πληκτρολογίων

Από εκεί, επιλέξτε το πληκτρολόγιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε πριν βυθίσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές emoji για το Android: εάν στέλνετε emojis από ένα Android σε κάποιον με iPhone, τα smilies και τα άλλα εικονίδια θα φαίνονται διαφορετικά στη συσκευή τους, αφού η Apple και η Google έχουν διαφορετικά σχέδια για το emojis - ένας από τους μοναδικούς τρόπους με τους οποίους είναι σίγουρος για το θέμα αυτό είναι να ριζώσει το τηλέφωνό σας , κάτι που δεν θα το συνιστούσαμε αν δεν είστε ένας έμπειρος techie ενήμεροι για τις πιθανές συνέπειες . Θα προβούμε σε κάποιες καλές εναλλακτικές λύσεις για να λάβετε emojis στο Android σας τηλέφωνο παρακάτω.

01 από 04

Πληκτρολόγια Emoji τρίτου μέρους

Πληκτρολόγιο Kika

Η λήψη ενός πληκτρολογίου τρίτου μέρους αποτελεί μια σταθερή επιλογή για εσάς, αν είναι η ποσότητα που αναζητάτε. για παράδειγμα, η εφαρμογή πληκτρολογίου Kika Emoji πληκτρολογίου σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 3.000 emojis. Εκτός από την προσφορά πολλών επιλογών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια λειτουργία πρόβλεψης emoji μαζί με ένα λεξικό emoji, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει τη σημασία ενός από τα εικονίδια. Μπορείτε επίσης να στείλετε GIF και αυτοκόλλητα σε κοινωνικές εφαρμογές όπως το Facebook Messenger, το Kik, το Snapchat και το Instagram. Ενώ η εφαρμογή είναι ελεύθερη για λήψη, τα θέματα είναι διαθέσιμα για αγορά.

Αυτό το άρθρο δεν θα βυθιστεί στις συγκεκριμένες εφαρμογές πληκτρολογίου emoji τρίτων κατασκευαστών, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι αρκετά παρόμοιες με την προσφορά της Kika. Αν ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε ένα για να πάρετε ακόμα περισσότερη emojis από την τυπική προσφορά πληκτρολογίου Android, θα ήταν σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην περιήγηση στις επιλογές στο κατάστημα εφαρμογών του Google Play.

02 από 04

SwiftKey

SwiftKey

Το SwiftKey είναι ένα αξιόπιστο στοιχείο λήψης, ακόμη και αν δεν θέλετε ή χρειάζεστε emojis, καθώς προσφέρει την επιλογή να μετακινηθείτε μεταξύ χαρακτήρων και να χρησιμοποιήσετε τις προβλέψεις που υποστηρίζονται από AI για να δώσετε προτάσεις και να επιταχύνετε την πληκτρολόγηση. Εφόσον το smartphone σας εκτελεί Android 4.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση του κινητού λογισμικού, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SwiftKey για emojis. Και χάρη στις έξυπνες λειτουργίες της εφαρμογής, μπορεί να προβλέψει κανείς ποια emoji θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πότε και να παρέχετε προτάσεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Περισσότερο "

03 του 04

Google Hangouts

Google

Χρησιμοποιώντας το Google Hangouts ως εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων θα μπορούσε να είναι μια σταθερή επιλογή, ειδικά αν χρησιμοποιείτε παλιότερο τηλέφωνο Android που δεν εκτελεί Android 4.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η εφαρμογή Hangouts έχει ενσωματωμένο emojis, εκτός από την προσφορά αυτοκόλλητων ετικετών και τη δυνατότητα αποστολής αρχείων GIF. Περισσότερο "

04 του 04

Textra

Textra

Αυτή η επιλογή απαιτεί επίσης να αντικαταστήσετε την τυπική εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων σας με Textra, αλλά θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο, ειδικά αν θέλετε να βλέπετε emojis όπως εμφανίζονται στο iPhone και όχι σε συσκευές Android, αφού μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Android, Twitter, Emoji One και iOS-style emojis. Περισσότερο "