Πώς να εγκαταστήσετε ένα widget στα τηλέφωνα Samsung

Πώς να εγκαταστήσετε ένα widget στα τηλέφωνα της Samsung

Όταν πρόκειται για την προσαρμογή του τρόπου εμφάνισης του τηλεφώνου σας, τα τηλέφωνα Samsung Galaxy στο Android σας δίνουν πολλές επιλογές με widget που μπορείτε να εγκαταστήσετε στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να προσθέσετε γραφικά στοιχεία που εμφανίζουν τα νέα σας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων και να κάνετε την εμφάνιση της οθόνης σας όπως ακριβώς θέλετε.

Είτε ξεκινάτε απλά με ένα τηλέφωνο Samsung Android και θέλετε να μάθετε πώς να το ξεγελάσετε, είτε δεν έχετε βάλει ποτέ κάποιο widget στο τηλέφωνό σας, έχουμε τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

01 από 03

Τι είναι ένα γραφικό στοιχείο και γιατί χρειάζομαι ένα;

Η πρώτη σας ερώτηση μπορεί να είναι, ακριβώς τι είναι ένα widget; Όταν κοιτάζετε την αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας και βλέπετε τον καιρό για την περιοχή σας ή τον χρόνο που εμφανίζεται στο μέσο της οθόνης, κοιτάτε ένα γραφικό στοιχείο.

Εάν θέλετε να εξατομικεύσετε τι εμφανίζεται στην οθόνη σας ή βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά, ένα widget είναι πώς να το κάνετε. Είναι επίσης αυτό που θα καταλήξετε να χρειαστείτε εάν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ένα θέμα στη γραμμή.

Τα Widgets μπορούν να εξυπηρετούν μια ποικιλία διαφορετικών σκοπών και μπορούν να κυμανθούν σε μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο το 1x1 στην οθόνη σας, ή τόσο μεγάλο όσο το 4x6. Συχνά, ένα απλό γραφικό στοιχείο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη, επιτρέποντάς σας να αποφασίσετε πόση οθόνη θέλετε να γεμίσετε.

Δεν περιορίζεστε στα γραφικά στοιχεία του τηλεφώνου σας. Πολλά συγκεκριμένα widget όπως το 1Weather ή το Ημερολόγιο είναι διαθέσιμα στο Play Store ως αυτόνομες εφαρμογές. Κατά την εγκατάσταση ενός θέματος μπορείτε επίσης να αναμένετε να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή για ένα συγκεκριμένο γραφικό στοιχείο.

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά widgets διαθέσιμα εκεί έξω, και μερικά από αυτά μπορεί να μην παίζουν ωραία μαζί. Η εύρεση του τέλειου για αυτό που χρειάζεστε μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά είναι έξω εκεί κάπου.

02 του 03

Πώς να προσθέσετε ένα νέο γραφικό στοιχείο

Όταν έρχεται χρόνος να εγκαταστήσετε ένα νέο γραφικό στοιχείο στην αρχική οθόνη σας. είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Θα πρέπει να ανοίξετε την οθόνη widget και, στη συνέχεια, να επιλέξετε τόσο την συγκεκριμένη εφαρμογή όσο και το μέγεθος που θέλετε να εγκαταστήσετε στην οθόνη σας.

  1. Αγγίξτε παρατεταμένα την αρχική οθόνη μέχρι να ανοίξει το μενού. (Μπορείτε επίσης να αγγίξετε και να κρατήσετε κενό διάστημα στην οθόνη για να ανοίξετε το μενού.)
  2. Πατήστε το κουμπί widget στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Πατήστε το γραφικό στοιχείο που θέλετε να εγκαταστήσετε .
  4. Αγγίξτε παρατεταμένα το μέγεθος widget που θέλετε να εγκαταστήσετε.
  5. Σύρετε και αφήστε το widget t όπου θέλετε να εμφανίζεται στην οθόνη σας.

03 του 03

Πώς να διαγράψετε ένα γραφικό στοιχείο

Τα γραφικά στοιχεία σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης της οθόνης σας. Αν έχετε αλλάξει το φόντο ή αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να εμφανίζεται ένα widget, είναι εύκολο να το ξεφορτωθείτε.

Είναι τελείως πιθανό ότι θα θέλετε να τροποποιήσετε ακριβώς πώς φαίνεται ένα widget και πού βρίσκεται στην οθόνη σας. Μπορείτε να μετακινήσετε ένα γραφικό στοιχείο οποιαδήποτε στιγμή αγγίγοντας το γραφικό στοιχείο και, στη συνέχεια, σύροντάς το σε εκείνο που θέλετε να παραμείνει.

  1. Αγγίξτε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε.
  2. Αγγίξτε αφαιρέστε .