Πλαίσιο: Τι είναι και πώς να το εγκαταστήσετε

Εγκαταστήστε προσαρμοσμένες τροποποιήσεις στη συσκευή σας Android με την εφαρμογή Xposed installer

Το Xposed είναι το όνομα μιας πλατφόρμας που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μικρά προγράμματα που ονομάζονται ενότητες στη συσκευή σας Android που μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητά τους.

Το πλεονέκτημα του πλαισίου για ορισμένες μεθόδους προσαρμογής της συσκευής σας είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε μια γενική τροποποίηση (mod) που περιλαμβάνει τόνοι αλλαγών, ώστε να μπορείτε να λάβετε ένα ή δύο mods. Απλά επιλέξτε το (α) που θέλετε και στη συνέχεια να τα εγκαταστήσετε μεμονωμένα.

Η βασική ιδέα είναι ότι μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής που ονομάζεται Xposed Installer, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές / mods που μπορούν να κάνουν μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα. Κάποιοι μπορεί να παρέχουν λίγες βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα, όπως να κρύβουν την ετικέτα του φορέα από τη γραμμή κατάστασης ή να αλλάζουν μεγαλύτερες λειτουργίες σε εφαρμογές τρίτου μέρους, όπως η αυτόματη αποθήκευση των εισερχόμενων μηνυμάτων Snapchat.

Πριν από την εγκατάσταση του απωλεσθέντος πλαισίου

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει πρώτα να κάνετε:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι πλήρως εφεδρική . Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση ή τη χρήση του Xposed που αφήνει τη συσκευή σας ακατάλληλη.
  2. Ελέγξτε ποια έκδοση του Android εκτελείτε, ώστε να γνωρίζετε τον σύνδεσμο λήψης που θα επιλέξετε παρακάτω. Αυτό βρίσκεται συνήθως στην ενότητα "Σχετικά με το τηλέφωνο" ή "Σχετικά με τη συσκευή" των Ρυθμίσεων και ενδέχεται να αποκρύπτεται σε μια περιοχή "Περισσότερες" των Ρυθμίσεων.
  3. Εάν χρησιμοποιείτε το Android 4.03 έως 4.4, θα πρέπει επίσης να διορθώσετε τη συσκευή σας .
    1. Για να το κάνετε αυτό, εγκαταστήστε την εφαρμογή KingoRoot και, στη συνέχεια, πατήστε Ρίξτε ένα κλικ . Θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε αργότερα, και ίσως δοκιμάσετε ακόμη και μια δεύτερη ή τρίτη φορά αν δεν λειτουργήσει για πρώτη φορά.
    2. Σημείωση: Εάν σας ειδοποιηθεί ότι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή επειδή έχει αποκλειστεί από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στην Συμβουλή 1 στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Αν και μετά από αυτήν την αλλαγή σας ειδοποιηθεί ότι η εγκατάσταση έχει αποκλειστεί επειδή η εφαρμογή παρακάμπτει τις προφυλάξεις ασφαλείας Android, πατήστε Περισσότερες λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, Εγκατάσταση ούτως ή άλλως (μη ασφαλής) .

Πώς να εγκαταστήσετε το Xposed Framework

  1. Από τη συσκευή σας, χρησιμοποιήστε αυτό το σύνδεσμο λήψης, εάν εκτελείτε Android 5.0 ή νεότερη έκδοση. Διαφορετικά, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα λήψης.
  2. Κάντε λήψη του αρχείου APK που εμφανίζεται στη σελίδα λήψης.
    1. Εάν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση Android 5.0+, η λήψη βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας κάτω από την ενότητα "Συνημμένα αρχεία".
    2. Για παλαιότερες συσκευές Android, όταν βρίσκεστε στον δεύτερο σύνδεσμο από το Βήμα 2, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πρώτος σύνδεσμος λήψης είναι σε μια πειραματική έκδοση του πλαισίου που χρησιμοποιείται. Πιέστε το σύνδεσμο Εμφάνιση παλαιότερων εκδόσεων για να βρείτε μια πρόσφατη έκδοση με τίτλο "Σταθερό" στην ενότητα "Τύπος απελευθέρωσης".
    3. Σημείωση: Μπορεί να σας ειπωθεί ότι αυτός ο τύπος αρχείου μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας εάν την εγκαταστήσετε. Προχωρήστε και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του αρχείου. Εάν λάβετε ένα μήνυμα με μπλοκάρισμα εγκατάστασης , δείτε την πρώτη συμβουλή στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.
  3. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε το αρχείο όταν σας ζητηθεί να το κάνετε.
  4. Όταν ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, πατήστε Εγκατάσταση για επιβεβαίωση.
  5. Πατήστε Άνοιγμα όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  1. Πατήστε Πλαίσιο από την εφαρμογή Xposed Installer.
    1. Εάν σας λένε να είστε προσεκτικοί! αφού το Xposed ενδέχεται να καταστρέψει τη συσκευή σας, πατήστε OK . Το αντίγραφο ασφαλείας που κάνατε πριν από την έναρξη αυτής της διαδικασίας θα χρησιμεύσει ως ένας τρόπος για να επαναφέρετε τη συσκευή σας σε κατάσταση λειτουργίας σε περίπτωση που μπλοκάρει ή τοποθετηθεί σε "βρόχο εκκίνησης".
  2. Από την οθόνη Πλαίσιο , πατήστε Εγκατάσταση / Ενημέρωση .
    1. Εάν σας ειπωθεί ότι η εφαρμογή ζητά από το KingoRoot δικαιώματα root, επιτρέψτε την.
  3. Πατήστε OK όταν σας ρωτήσω αν είστε έτοιμοι να κάνετε επανεκκίνηση.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τοποθετημένες μονάδες

Μόλις ληφθεί η ενότητα και έχουν ρυθμιστεί τα κατάλληλα δικαιώματα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να την ενεργοποιήσετε για χρήση.

Πώς και πού να κατεβάζετε τοποθετημένες μονάδες

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εγκαταστήσετε το Xposed modules στη συσκευή σας. Το πρώτο είναι πολύ πιο εύκολο, επομένως θα το περιγράψουμε εδώ:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Xposed Installer και πατήστε Λήψη από το κύριο μενού.
  2. Αναζητήστε ή μετακινηθείτε για μια ενότητα και πατήστε εκείνη που θέλετε να εγκαταστήσετε.
  3. Περάστε ή μετακινηθείτε στην καρτέλα " Εκδόσεις ".
  4. Πατήστε το κουμπί Λήψη στην έκδοση που θέλετε να εγκαταστήσετε. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις παρατίθενται πάντα στην κορυφή της σελίδας.
  5. Στην επόμενη οθόνη που δείχνει την άδεια χρήσης της εφαρμογής στη συσκευή σας, επιβεβαιώστε την εγκατάσταση με το κουμπί Εγκατάσταση .
    1. Σημείωση: Εάν η σελίδα είναι πολύ μεγάλη για να εμφανίσετε όλες τις πληροφορίες ταυτόχρονα, θα δείτε ένα ή περισσότερα επόμενα κουμπιά. Πατήστε αυτά για να δείτε το κουμπί Εγκατάσταση . Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή εγκατάστασης , ανατρέξτε στην ενότητα Συμβουλή 3 παρακάτω.
  6. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατήστε Άνοιγμα για να ξεκινήσει η νέα μονάδα ή Τέλος για να επιστρέψετε στην καρτέλα " Εκδόσεις ".
    1. Εάν δεν ανοίξετε την εφαρμογή αμέσως σε αυτό το βήμα, ανατρέξτε στην ενότητα Συμβουλή 2 στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να δείτε πώς να την ανοίξετε αργότερα.
  7. Όταν ανοίξει η εφαρμογή ενότητας, μπορείτε να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
    1. Κάθε ενότητα παρουσιάζει έναν μοναδικό τρόπο αλλαγής. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, ανατρέξτε στο Βήμα 2 και ανοίξτε τη σύνδεση "Υποστήριξη" για την ενότητα για την οποία έχετε ερωτήσεις ή ανατρέξτε στην παρακάτω Συμβουλή 2 παρακάτω.
  1. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την ενότητα. Δείτε την επόμενη ενότητα για αυτά τα βήματα.

Δείτε τις 20 καλύτερες μονάδες πλαισίου για τα αγαπημένα μας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε ενότητες που έχουν τοποθετηθεί μέσω ενός φυλλομετρητή ιστού μέσω του κατατεθέντος κατατεμαχίου μονάδων.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις τοποθετημένες μονάδες

Μόλις ληφθεί το δομοστοιχείο, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε πριν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε:

  1. Μεταβείτε στην κύρια οθόνη στην εφαρμογή Xposed Installer και εισάγετε την ενότητα Modules .
  2. Πατήστε το πλαίσιο στα δεξιά του ονόματος της μονάδας για να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε. Ένα σημάδι επιλογής θα εμφανιστεί ή θα εξαφανιστεί για να δείξει ότι είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο, αντίστοιχα.
  3. Επανεκκινήστε τη συσκευή για να υποβάλετε τις αλλαγές.

Εγκατάσταση σε χαλύβδινο & amp; Συμβουλές Χρήσης

Αν δεν έχετε δουλέψει ποτέ με τη συσκευή σας Android σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να συναντήσετε ένα θέμα ή μια ερώτηση εδώ και εκεί. Εδώ είναι μερικά κοινά πράγματα που έχουμε δει:

  1. Αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Xposed επειδή το αρχείο APK είναι αποκλεισμένο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ασφάλεια και αναζητήστε μια ενότητα Άγνωστων πηγών , στην οποία μπορείτε να βάλετε ένα σημάδι επιλογής για ενεργοποίηση.
  2. Στην ενότητα Modules της εφαρμογής Xposed Installer υπάρχουν πολλές από τις επιλογές που χρειάζεστε για διάφορα πράγματα. Κρατήστε το δάχτυλό σας σε οποιαδήποτε μονάδα για να σας δοθεί ένα μενού με τις εξής επιλογές:
    1. UI Launch: Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο εάν δεν μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο του εκκινητή για μια ενότητα που έχετε εγκαταστήσει.
    2. Λήψη / Ενημερώσεις: Εγκαταστήστε νέες ενημερώσεις για την ενότητα.
    3. Υποστήριξη : Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης που ανήκει σε αυτήν την ενότητα.
    4. Πληροφορίες εφαρμογής: Δείτε τι λέει η συσκευή σας σχετικά με αυτήν την εφαρμογή, όπως η συνολική χρήση του χώρου αποθήκευσης και ποια δικαιώματα έχει παραχωρηθεί.
    5. Κατάργηση εγκατάστασης: Διαγραφή / αφαίρεση μονάδας με αυτήν την επιλογή μενού.
  3. Εάν δεν εμφανιστεί το κουμπί Εγκατάσταση μετά τη λήψη της ενότητας ή αν προτιμάτε να την εγκαταστήσετε αργότερα, επαναλάβετε τα βήματα 1-3 στην ενότητα " Πώς και πού μπορείτε να κατεβάσετε αναρτημένες λειτουργικές μονάδες " παραπάνω και, στη συνέχεια, επιλέξτε " Εγκατάσταση" στην καρτέλα " Εκδόσεις ".
  4. Αν δεν θέλετε πλέον το Xposed Installer στη συσκευή σας, μπορείτε να το διαγράψετε όπως μπορείτε οποιαδήποτε εφαρμογή .