Αποστολή πληροφοριών στο τηλέφωνο Android από το Google στον υπολογιστή σας

Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο Google για να στείλετε σημειώσεις και άλλα

Το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας είναι πολύ πιο εύκολο να πληκτρολογείτε από το μικροσκοπικό εικονικό του smartphone σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε phablet. Όταν βρίσκεστε στην επιφάνεια εργασίας, δεν χρειάζεται να τραβήξετε το τηλέφωνό σας για να λάβετε οδηγίες, να δημιουργήσετε ένα συναγερμό ή να δημιουργήσετε μια σημείωση στο τηλέφωνό σας - απλά χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο εργάζεστε ήδη. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε το τηλέφωνό σας και ξεκινήστε την πόρτα στο τέλος της ημέρας με τις πληροφορίες που έχετε ήδη ρυθμίσει στο τηλέφωνό σας.

Το μυστικό χρησιμοποιεί τις κάρτες δράσης Android της Google που είναι ενσωματωμένες στην Αναζήτηση Google. Αφού συνδέσετε το τηλέφωνό σας με την Google, θα μπορείτε να στέλνετε οδηγίες, να βρίσκετε τη συσκευή σας, να στέλνετε σημειώσεις, να ορίζετε συναγερμούς και να ορίζετε υπενθυμίσεις με μερικές γρήγορες "αναζητήσεις" ή οδηγίες που πληκτρολογείτε στη γραμμή αναζήτησης.

01 από 05

Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο Google

Βρείτε το τηλέφωνο μου με την Αναζήτηση Google. Melanie Pinola

Για να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες δράσης Android, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε μερικά πράγματα:

  1. Ενημερώστε την εφαρμογή Google στο τηλέφωνό σας. Μεταβείτε στο Google Play στο τηλέφωνό σας για να το ενημερώσετε.
  2. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις του Google Now στην εφαρμογή Google. Μεταβείτε στην εφαρμογή Google, πατήστε το εικονίδιο Μενού στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, Ρυθμίσεις > Κάρτες Now . Μεταβείτε στην επιλογή Εμφάνιση καρτών ή Εμφάνιση ειδοποιήσεων ή παρόμοια.
  3. Μεταβείτε στην Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών στη σελίδα του λογαριασμού σας Google
  4. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Google με τον ίδιο λογαριασμό και στην εφαρμογή Google του τηλεφώνου σας και στη διεύθυνση www.google.com στον υπολογιστή σας.

Με αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους όρους αναζήτησης σε αυτό το άρθρο για να στείλετε πληροφορίες από την επιφάνεια εργασίας σας στο τηλέφωνό σας Android.

02 του 05

Αποστολή Οδηγιών στο τηλέφωνό σας

Αποστολή Οδηγιών στο τηλέφωνό σας από την Google. Melanie Pinola

Χρησιμοποιήστε το Google.com ή το omnibar στο Chrome για να μεταφέρετε πληροφορίες στο τηλέφωνό σας. Πληκτρολογήστε στην επιλογή Αποστολή κατεύθυνσης , για παράδειγμα, στο πλαίσιο αναζήτησης και η Google βρίσκει την τοποθεσία του τηλεφώνου σας και εμφανίζει ένα γραφικό στοιχείο για να εισάγετε έναν προορισμό. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή κατεύθυνσης στη σύνδεση τηλεφώνου μου, για να στείλετε άμεσα αυτά τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Από εκεί, είναι απλώς μια βρύση για να ξεκινήσει η πλοήγηση στους Χάρτες Google.

Σημείωση: Ενώ η ειδοποίηση στέλνει οδηγίες από την τρέχουσα τοποθεσία του τηλεφώνου σας στον προορισμό, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία εκκίνησης στους Χάρτες Google.

03 του 05

Στείλτε μια σημείωση στο τηλέφωνό σας

Στείλτε μια σημείωση στο Android από την Αναζήτηση Google. Melanie Pinola

Όταν υπάρχει κάτι που θέλετε να σημειώσετε αργότερα - ένα στοιχείο που χρειάζεστε από το κατάστημα παντοπωλείων ή έναν χρήσιμο ιστότοπο που κάποιος μοιράστηκε με εσάς - πληκτρολογήστε στην επιλογή Send a Note στο Google.com ή στο omnibar του Chrome και θα λάβετε ένα ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας με το περιεχόμενο της σημείωσης. Αντιγράψτε το κείμενο της σημείωσης στο πρόχειρο σας ή μοιραστείτε το σε μια άλλη εφαρμογή, όπως την αγαπημένη σας εφαρμογή λήψης σημείων ή την εφαρμογή .

04 του 05

Ορίστε έναν συναγερμό ή μια υπενθύμιση

Ορίστε ένα συναγερμό στο Android από το Google. Melanie Pinola

Το κλειδί για τη ρύθμιση ενός συναγερμού είναι να αναζητήσετε το στοιχείο Ορισμός συναγερμού και στη συνέχεια να ορίσετε μια υπενθύμιση στο Google. Ο συναγερμός είναι μόνο για την τρέχουσα ημέρα και έχει οριστεί στην προεπιλεγμένη εφαρμογή ρολογιού του τηλεφώνου σας. Η υπενθύμιση έχει δημιουργηθεί με μια νέα κάρτα Google Now, η οποία σας υπενθυμίζει στις συσκευές σας όταν ή όπου έχετε ορίσει την υπενθύμιση.

05 του 05

Συμβουλές μπόνους

Όταν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το στοιχείο Εύρεση του τηλεφώνου μου ή Εύρεση συσκευής μου για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας και να το χτυπήσετε. Αν χρειαστεί να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας ή να το διαγράψετε επειδή χάθηκε ή κλαπεί, αγγίξτε το χάρτη για να μεταβείτε στη Διαχείριση συσκευής Android.

Σημείωση: Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ και δεν βλέπετε τις κάρτες όταν εισάγετε τις φράσεις που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, προσθέστε & gl = us στο τέλος της διεύθυνσης αναζήτησης.