Πώς να δείτε την τοπική ώρα του αποστολέα στο Gmail

Το Gmail μπορεί να σας δείξει πότε, στη ζώνη ώρας του αποστολέα, γράφτηκε ένα μήνυμα

Σημαντικό : Η λειτουργία που περιγράφεται παρακάτω δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο Gmail.

Είναι το πρωί, το βράδυ, το μεσημέρι, τα μεσάνυχτα, το σούρουπο και το ξημέρωμα, ταυτόχρονα - αυτή τη στιγμή - κάπου στη γη.

Ευτυχώς, οποιαδήποτε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις. Πριν καλέσετε σε απάντηση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι μια ευγενική ιδέα να ελέγξετε την ώρα από το τέλος του παραλήπτη.

Πώς, ρωτάς; Είναι δύσκολο, αλλά συχνά, μπορεί να γίνει η εξέταση των κεφαλίδων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, και στη συνέχεια να υπολογιστούν λίγο και λίγο.

Στο Gmail , μπορεί να γίνει εύκολα, αν μπορεί να γίνει καθόλου. Όλοι οι υπολογισμοί πίσω από τις σκηνές και κάτω από τη ζώνη του, το Gmail θα σπάσει ακόμα και την τρέχουσα τοπική ώρα του αποστολέα με φωνογραφικά φανάρια: πράσινο σημαίνει κλήση (9-6), κόκκινο σημαίνει ταχυδρομείο (6-9).

Εάν είστε περίεργοι (και ποιος δεν θα είναι;), μπορείτε επίσης να μάθετε ποια τοπική ώρα αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για διασκέδαση και ποια είναι η ώρα τώρα για τον αποστολέα.

Ανατρέξτε στην τοπική ώρα του αποστολέα στο Gmail

Σημειώστε ότι τα εικονίδια της ζώνης ώρας αποστολέα δεν είναι διαθέσιμα προς το παρόν στο Gmail.

Για να υπολογίσετε το Gmail και να δείτε την τοπική ώρα των άλλων ανθρώπων:

Για να δείτε πότε αποστέλλεται ένα μήνυμα στην τοπική ώρα του αποστολέα και πότε είναι τώρα για αυτούς: