Πώς να προσθέσετε μια εικόνα στο προφίλ σας Gmail

Αλλάξτε την εικόνα που βλέπουν οι χρήστες όταν ανοίγουν τα μηνύματά σας

Η εικόνα του προφίλ σας στο Gmail είναι αυτό που βλέπουν οι χρήστες όταν ανοίγουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό Gmail ή Inbox . Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την εικόνα όποτε θέλετε και για οποιονδήποτε λόγο.

Συνιστάται να έχετε μια εικόνα προφίλ στο Gmail όχι μόνο για τα άτομα που γνωρίζετε αλλά και για τα άτομα που δεν γνωρίζετε, έτσι ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη ανωνυμία πίσω από τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ενημερώνετε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο Gmail, κάποιος μπορεί να δειπνήσει ένα ποντίκι πάνω από το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δει την εικόνα του προφίλ σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία εικόνα σε ολόκληρο το λογαριασμό σας στο Google. Ως αποτέλεσμα, όταν αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας στο Gmail, αλλάζει επίσης την εικόνα προφίλ που εμφανίζεται στο YouTube, στο Google+, στη συνομιλία και σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια σελίδα που εκτελείται από την Google.

Κατευθύνσεις

Είτε χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το Gmail, τα Εισερχόμενα, τα Google Photos ή το Ημερολόγιο Google, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας Google σε λίγα μόνο βήματα. Αυτές οι οδηγίες είναι οι ίδιες για κάθε μία από αυτές τις ιστοσελίδες.

  1. Εντοπίστε και κάντε κλικ στην εικόνα ή το avatar στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή στην εικόνα όταν εμφανιστεί το νέο μενού.
  3. Επιλέξτε μια εικόνα από το παράθυρο Επιλογή φωτογραφίας προφίλ . Αν θέλετε να ανεβάσετε μια νέα εικόνα από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στην ενότητα " Αποστολή φωτογραφιών ". Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες σας ή τις φωτογραφίες σας για να τις βρείτε στο λογαριασμό σας Google.
  4. Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνα προφίλ. Εάν σας ζητηθεί να την περικόψετε σε ένα τετράγωνο, κάντε το για να μπορέσετε να συνεχίσετε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός ως φωτογραφία προφίλ στο κάτω μέρος.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Gmail από τις ρυθμίσεις του Gmail. Ωστόσο, η μετάβαση σε αυτήν τη διαδρομή σάς επιτρέπει μόνο να ανεβάσετε μια νέα εικόνα και να μην επιλέξετε το ένα που έχετε ήδη στο λογαριασμό σας στο Google.

  1. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μενού εργαλείων / ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία του Gmail για να ανοίξετε ένα νέο μενού.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από τις επιλογές.
  3. Στην καρτέλα Γενικά , μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Η εικόνα μου .
  4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αλλαγή εικόνας .
  5. Επιλέξτε " Επιλογή αρχείου" στην καρτέλα "Ανεβάστε μια εικόνα του εαυτού σας" .
  6. Αναζητήστε μια εικόνα προφίλ και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί Άνοιγμα για να το ανεβάσετε. Μπορεί να σας ζητηθεί να το συγκομίζετε για να το καταστήσετε κατάλληλο, το οποίο πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή αλλαγών για να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία ως νέα εικόνα προφίλ σας στο Gmail.

Εάν βρίσκεστε στο YouTube όταν θέλετε να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας Google, ακολουθώντας τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα "Σχετικά με μένα" στο Google. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια:

  1. Επιλέξτε μια εικόνα που υπάρχει ήδη στο λογαριασμό σας στο Google ή ανεβάστε μια νέα με το κουμπί " Μεταφόρτωση φωτογραφίας ".
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ολοκληρώθηκε στην επόμενη οθόνη, αφού έχετε διαβαθμίσει σωστά την εικόνα προφίλ.

Η εικόνα του προφίλ σας στο Gmail μπορεί επίσης να αλλάξει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google. Ακριβώς όπως παραπάνω, αυτό θα αλλάξει την εικόνα προφίλ του Gmail, την εικόνα προφίλ του YouTube κ.λπ., καθώς είναι όλοι ίδιοι.

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google.
  2. Κάντε κλικ στην εικόνα ακριβώς στο κέντρο της κορυφής αυτής της σελίδας.
  3. Στο παράθυρο " Επιλογή φωτογραφίας προφίλ" , επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως φωτογραφία προφίλ ή ανεβάστε ένα νέο από την περιοχή " Μεταφόρτωση φωτογραφιών ".
  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Ορισμός ως φωτογραφίας προφίλ για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας για το Gmail και άλλες υπηρεσίες Google.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά Gmail, μπορείτε να τραβήξετε μια νέα εικόνα ή να την επιλέξετε από το τηλέφωνο ή το tablet σας για να ορίσετε τη νέα σας φωτογραφία προφίλ στο Gmail.

  1. Πατήστε το κουμπί μενού στο επάνω αριστερό μέρος.
  2. Ρυθμίσεις επιλογής.
  3. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, πατήστε Ο λογαριασμός μου στην επόμενη σελίδα.
  4. Αγγίξτε UPDATE PHOTO και στη συνέχεια ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ .
  5. Κάντε μια νέα εικόνα ή επιλέξτε μια ήδη αποθηκευμένη στη συσκευή σας.

Συμβουλές και περισσότερες πληροφορίες

Εάν η εικόνα σας είναι πολύ μεγάλη για μια εικόνα προφίλ, θα σας ζητηθεί να την περικόψετε, κάτι που μπορείτε να κάνετε σέρνοντας τις γωνίες της εικόνας για να κάνετε το κουτί μικρότερο. Μπορείτε επίσης να σύρετε το πλαίσιο για να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως εικόνα προφίλ.

Η εικόνα του προφίλ σας Google δεν πρέπει να υπερισχύει της φωτογραφίας σας στο Gmail. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εικόνα για το προφίλ σας Gmail από ό, τι κάνετε το YouTube, το Google+ και άλλα προφίλ Google.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, απαιτείται αλλαγή των ρυθμίσεων στο Gmail:

  1. Ανοίξτε τις Γενικές ρυθμίσεις του Gmail μέσω του στοιχείου " Ρυθμίσεις ".
  2. Δίπλα στην εικόνα μου:, επιλέξτε Ορατό μόνο σε άτομα με τα οποία μπορώ να συνομιλώ .

Αυτή η ρύθμιση θα επιτρέψει μόνο σε ορισμένα άτομα να δουν την εικόνα του προφίλ σας στο Gmail. Εάν έχετε δώσει κάποιον άδεια να βλέπετε όταν είστε συνδεδεμένοι ή να συνομιλήσετε μαζί σας, θα μπορούν να δουν αυτήν την εικόνα. Εάν επιλέγετε την άλλη επιλογή, ορατό σε όλους , τότε σε οποιονδήποτε στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε ποιους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς θα δείτε την εικόνα προφίλ.