Εισαγάγετε την εφαρμογή Afterlight: Επεξεργασία φωτογραφιών

Μία από τις αγαπημένες μου εφαρμογές τόσο στο iOS όσο και στο Android είναι το Afterlight.

Το Afterlight μπορεί να είναι ισχυρό ή μπορεί να είναι πολύ απλό. Μπορείτε να κάνετε απλές προσαρμογές στη δημιουργία μιας διαδικασίας παρτίδας και τελικά να δημιουργήσετε τη δική σας προρύθμιση. Υπάρχουν λίγες εφαρμογές εκεί έξω που κάνουν αυτό και εκείνες που κάνουν μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη έκταση όπως το Afterlight. Είναι σίγουρα κάτι που έχω στην τσάντα φωτογραφικής μηχανής μου. Αγαπώ απόλυτα να έχω τις δικές μου προρυθμίσεις για τις φωτογραφίες μου. Ταιριάζει στο στυλ των φωτογραφιών που παίρνω και όπως θα δείτε σε αυτό το πολύ γρήγορο και απλό σεμινάριο, τις φωτογραφίες του που συνήθως δεν παίρνω.

Αυτή η λειτουργία παρτίδας ονομάζεται "Σύντηξη" στο Afterlight. Βασικά παρόμοια με τη δράση του Photoshop, όπου δημιουργείτε ένα σύνολο ενεργειών που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για εικόνες παρτίδων ή παρόμοιες εικόνες.

Η σύντηξη που δημιούργησα για τους σκοπούς αυτού του φροντιστηρίου είναι η "συντήρηση". Σπάνια παίρνω φωτογραφίες φαγητού αλλά απλώς συνέβη για να τρέξω σε ένα υπέροχο εστιατόριο για πρωινό και είχε τη νέα συσκευή μου βολική, το HTC One A9.

01 από 05

Εισαγάγετε Afterlight

Μπραντ Πουέτ

Ανοίξτε το Afterlight και όπως μπορείτε να το δείτε ανοίγει με τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία ή να ανοίξετε μια εικόνα από τη φωτογραφική μηχανή σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις εκπληκτικές εικόνες του Afterlight πατώντας το εικονίδιο του Instagram. Ακριβώς δίπλα από αυτό είναι το κουμπί Ρυθμίσεις. Περιλαμβάνει επιλογές για εκκίνηση στη λειτουργία κάμερας, αποθήκευση του EXIF ​​και της τοποθεσίας, χρήση της πλήρους ανάλυσης, πρόσβαση σε χαμηλή φωτεινότητα, αυτόματη αποθήκευση στο ρολό της μηχανής και επιλογή χρώματος φόντου κατά την επεξεργασία.

Για αυτό το πρώτο βήμα, επιλέξτε μια εικόνα.

02 του 05

Επιλέξτε μια προκαθορισμένη ρύθμιση

Μπραντ Πουέτ

Μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία, θα σας φέρει σε προεπισκόπηση. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα και θα ανοίξει στον επεξεργαστή.

Παρακάτω θα βρείτε (σε αυτή τη σειρά από τα αριστερά προς τα δεξιά) την επιστροφή, τις ρυθμίσεις, τα φίλτρα, τις σκόνες και τους κόκκους, τις καλλιέργειες και την ευθυγράμμιση και τη διπλή έκθεση.

Για αυτό το βήμα επιλέξτε Φίλτρα> Σύντηξη> Πατήστε το +.

Επιλέξτε ένα φίλτρο και πραγματοποιήστε τις προσαρμογές σας όπως είναι απαραίτητο. Για αυτήν την εικόνα αύξησα τη σαφήνεια και την αντίθεση μου και μείω λίγο την έκθεσή μου. Επίσης, αύξησα τον κορεσμό για να δώσω λίγο περισσότερο χρώμα.

Σημείωση: Έκανα αυτές τις προσαρμογές για να προσπαθήσω να έχω την εικόνα ταιριάζει με αυτό που έμοιαζε με αυτό που είδα και όχι με αυτό που είδε η κάμερα. Κάθε τόνωση που έκανα ήταν για διατμητικές καλλιτεχνικές (Fade, Crop) σκοπούς.

Όλες αυτές οι ενέργειες θα καταγραφούν σε ένα πλαίσιο στο κάτω δεξί χέρι. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να δείτε το ποσό των ενεργειών που έχετε πάρει.

03 του 05

Όνομα και Αποθήκευση

Μπραντ Πουέτ

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την εικόνα, μπορείτε να συγκρίνετε την εικόνα με το πρωτότυπο της πατώντας την εικόνα σας. Θα σας δώσει τόσο το πρωτότυπο όσο και το σχέδιο της δουλειάς σας.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Τέλος" στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό θα σας ζητήσει να ονομάσετε το "Fusion".

04 του 05

Αποθήκευση και κοινή χρήση

Μπραντ Πουέτ

Μετά την αποθήκευση του "Fusion" μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές:

  1. Μέγεθος των εικόνων
  2. Αποθηκεύστε στο Roll Camera σας
  3. Κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα

05 του 05

Voila

Μπραντ Πουέτ

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το γρήγορο φροντιστήριο για το Afterlight. Και πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω που έχουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά. Το Afterlight προσφέρει μία από τις καλύτερες επιλογές παρτίδας για κινητές φωτογράφους.

Λατρεύω την ιδέα της αποθήκευσής μου και έχω πολλά από αυτά. Ελπίζω να φτιάξετε και πολλά.