Τα 10 καλύτερα εργαλεία για την ενσωμάτωση του Podcast σας στο WordPress Site σας

Το podcast σας αποτελεί ζωτικό μέρος του εργαλείου μάρκετινγκ. Μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε τη μάρκα σας όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης σας: στο αυτοκίνητο, στη μετάβαση στην εργασία, στο σπίτι, κλπ. Αλλά για να φτάσετε στους καταναλωτές σας, χρειάζεστε ένα μέρος για να εμφανίσετε το podcast σας και να προσελκύσετε την προσοχή.

Ενώ το iTunes και άλλοι οικοδεσπότες podcast μπορούν να κάνουν καλή δουλειά, είναι γενικά δύσκολο να ταξινομηθούν σε μεγάλο βαθμό. Αντ 'αυτού, πρέπει να έχετε τον έλεγχο της κατάταξής σας και της μηχανής αναζήτησης. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να έχετε μια σελίδα στον ιστότοπό σας για να ενσωματώσετε το podcast σας.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress, υπάρχουν πολλές λύσεις. Παρακάτω είναι μια επιλογή από τα καλύτερα.

01 από 10

YouTube

Εάν έχετε βίντεο για να προωθήσετε το podcast σας στο YouTube, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube για να ενσωματώσετε το podcast σας σε έναν ιστότοπο του WordPress. Είναι σχετικά απλό, γρήγορο και απαιτεί περιορισμένες τεχνικές δεξιότητες από την πλευρά σας.

Η πρόκληση είναι ότι στη συνέχεια πρέπει να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε ένα βίντεο στο YouTube. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, είναι πιο δύσκολο από ό, τι μπορεί να φανταστείτε. Πρώτον, οι περισσότεροι λογαριασμοί YouTube περιορίζονται στη μεταφόρτωση ενός μέγιστου 15 λεπτών βίντεο ταυτόχρονα. Αν έχετε μεγαλύτερο podcast, θα πρέπει να το χωρίσετε, και αυτό διαταράσσει την εμπειρία του χρήστη, αν και υπάρχουν τρόποι γύρω από το χρονικό περιορισμό.

Δεύτερον, το κόστος παραγωγής ενός βίντεο μπορεί να είναι υψηλό και η ποιότητα μπορεί να μειώσει την επίδραση του μηνύματός σας. Περισσότερο "

02 από 10

Seriously Simple Podcasting

Αυτή είναι μια από τις απλούστερες λύσεις για τη δημοσίευση των επεισοδίων podcast στην ιστοσελίδα σας WordPress και είναι δωρεάν. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε και να διανείμετε το podcast σας στις σελίδες προορισμού της επιλογής σας. Περιλαμβάνει μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να εισαχθεί πάνω ή κάτω από οποιοδήποτε περιεχόμενο που γράφετε στη σελίδα.

Το plugin συλλέγει τις πληροφορίες από μια ροή RSS που μπορεί να έχετε στο iTunes, στο Google Play ή σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας podcast. Προσθέτει επίσης μια νέα ταξινόμηση podcast και σειρά έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα επεισόδια και τις πολλαπλές σας σειρές μέσω του ταμπλό σας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μικρή προσαρμογή. Επίσης, υπάρχουν παράπονα ότι δεν υπάρχει αρκετή υποστήριξη για το WordPress plugin και ότι ορισμένα θέματα ενδέχεται να μην λειτουργούν. Περισσότερο "

03 από 10

Libsyn Plugin Podcast

Η Libsyn είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας podcast. Το Wordpress plugin είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά, καθώς παρέχει πολλές λειτουργίες για να διευκολύνει το podcasting σας.

Πρώτον, θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα επεισόδια στον λογαριασμό σας στο Libsyn απευθείας από τον ιστότοπό σας. Η τροφοδοσία RSS ενημερώνεται αυτόματα και τα αρχεία ήχου podcast αποθηκεύονται στους διακομιστές της Libsyn, έτσι εξοικονομείτε χώρο στο διακομιστή σας και δεν επιβραδύνετε την ταχύτητα του ιστοτόπου σας.

Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο επιτρέποντας την προβολή των επεισοδίων podcast από το iTunes και τον ιστότοπό σας μόλις δημοσιεύσετε.

Επιπλέον, έχετε τον έλεγχο για τη δημιουργία νέων προσαρμοσμένων αναρτήσεων στον ιστότοπό σας για την προώθηση των νέων επεισοδίων σας. Η Libsyn θα χειριστεί μόνο το RSS και θα μεταφορτώσει στο παρασκήνιο. Περισσότερο "

04 από 10

Blubrry PowerPress

Το PowerPress είναι συχνά ένα από τα κορυφαία plugins που θεωρούνται από τους newcas podcasters με μια ιστοσελίδα του WordPress. Προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε για την εκκίνηση, τη φιλοξενία και τη διαχείριση του podcast σας.

Το plugin επιτρέπει στον ιστότοπό σας WordPress να δημοσιεύει αρχεία MP3 απευθείας, επιτρέποντας στον ιστότοπό σας να γίνει φιλοξενούμενος podcast.

Στη συνέχεια, το πρόσθετο δημιουργεί τη ροή podcast, επιτρέποντας στους ακροατές να εγγραφούν και να παραμένουν ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα επεισόδια. Το plugin υποστηρίζει διάφορες ροές RSS, όπως RSS2, iTunes, ATOM και BitTorrent RSS.

Αν θέλετε οι ακροατές να απολαμβάνουν το podcast σας απευθείας από τον ιστότοπο, το οποίο διευθύνεται εύκολα μέσω του ενσωματωμένου Media5 Player. Τέλος, μπορείτε να ενσωματώσετε μέσα από το YouTube.

Το PowerPress δίνει επίσης τη βοήθειά σας στο podcast με ταξινομήσεις αναζήτησης. Παρέχει χρήσιμες ρυθμίσεις SEO που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε καλύτερα το podcast σας στο Google, το Bing και τον κατάλογο του iTunes.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας podcast για να κάνετε τα επεισόδια podcast σας πιο επαγγελματικά και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία μετανάστευσης για μετακίνηση από άλλους κεντρικούς υπολογιστές / πρόσθετα. Τέλος, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα ενδιαφέρονται για το podcast σας μέσω των δωρεάν στατιστικών Blubrry Media. Περισσότερο "

05 από 10

Έξυπνο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast

Μια λύση premium που είναι πιο κατάλληλη για μεγαλύτερα ή εμπορικά podcasts, είναι ένας ελκυστικός παίκτης που μπορεί να εγκατασταθεί στον ιστότοπό σας στο WordPress. Οι προγραμματιστές της προσθήκης υπόσχονται να επιταχύνουν την κίνηση podcast σας, να κάνουν λήψη και να παράσχουν εργαλεία για την ενίσχυση της ανάπτυξης των συνδρομητών.

Ο παίκτης είναι όμορφος και ταιριάζει απρόσκοπτα σε μια ιστοσελίδα. Αυτό μπορεί να προσαρμοστεί, και επειδή είναι ένα πρόσθετο υψηλής ποιότητας, υπάρχει σημαντική υποστήριξη για να βοηθήσει. Υποστηρίζει επίσης τροφοδοσίες από πολλούς κεντρικούς υπολογιστές όπως το SoundCloud, το LibSyn και άλλοι.

Για προβολή, εμφανίζεται επαγγελματικά η εμφάνιση των περιγραφών επεισοδίων και μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με τρέχοντα και προηγούμενα επεισόδια στην πλαϊνή γραμμή.

Ο Smart Podcast Player προσφέρει επίσης κορυφαία εμπειρία χρήστη. Οι ακροατές μπορούν να μεταβούν από τον ιστότοπό σας ή να μεταφορτώσουν για να ακούσουν αργότερα το podcast σας και οι νέοι ακροατές δεν χρειάζεται να εγγραφούν. Μπορούν να δοκιμάσουν τα επεισόδια σας και να τα μοιραστούν με τους οπαδούς των κοινωνικών μέσων.

Οι προηγμένες επιλογές σας επιτρέπουν να έχετε μια φιλική προς το κινητό έκδοση, κάτι που είναι σημαντικό με τους νέους κανόνες της Google για την ταξινόμηση ιστοσελίδων. Οι αυτόματες ενημερώσεις είναι επίσης διαθέσιμες.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση για το λογισμικό, αλλά αυτό έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά, και άλλες λύσεις πιθανόν να προσφέρουν μια καλύτερη συμφωνία. Οι προηγμένες επιλογές έρχονται με ετήσια συνδρομή. Περισσότερο "

06 από 10

Απλός Τύπος Podcast

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Simple Podcast Press είναι εύκολο να ρυθμιστεί, αλλά ο αντίκτυπος που μπορεί να προσφέρει στον δικτυακό σας τόπο WordPress είναι ισχυρός. Για να ρυθμίσετε το podcast στον ιστότοπό σας με αυτό το πρόσθετο, απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL από το iTunes ή το SoundCloud. Το πρόσθετο θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

Για κάθε επεισόδιο, δημιουργείται μια νέα, μοναδική σελίδα με ενσωματωμένο φορέα φιλικό προς το κινητό. Η πλήρης περιγραφή του επεισοδίου εισάγεται επίσης στη νέα σελίδα αναγγελίας podcast. Αν υπάρχουν εικóνες στη ροή σας podcast, αυτές προστίθενται επίσης.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι κάθε φορά που δημοσιεύετε νέα επεισόδια, ο ιστότοπός σας θα ενημερωθεί αυτόματα. Επομένως, αυτό το ισχυρό μικρό plugin θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο. Περισσότερο "

07 από 10

Buzzsprout Podcasting

Αυτή είναι μια άλλη κορυφαία λύση για τη φιλοξενία podcast, αλλά υπάρχει ένα δωρεάν plugin για WordPress για να μοιραστείτε τα επεισόδια σας online. Το πραγματικό λογισμικό ιστότοπου προσφέρει υποστήριξη για iTunes, παίκτες HTML5 και παρέχει στατιστικά στοιχεία.

Το δωρεάν σχέδιο τους επιτρέπει τη δημοσίευση ενός μηνός από ένα επεισόδιο podcast για ένα μήνα, αλλά τα επεισόδια διαγράφονται μετά από μόλις 90 ημέρες. Αν θέλετε τα επεισόδια να διαρκούν για πάντα, τότε πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον £ 12 το μήνα.

Το plugin διαθέτει ένα απλό εργαλείο μετανάστευσης για τη μετακίνηση του podcast σας από άλλο διακομιστή και παρέχει ισχυρές πληροφορίες με τα στατιστικά στοιχεία του. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τα podcasts στον ιστότοπό σας εκτός από έναν παίκτη HTML5. Περισσότερο "

08 από 10

Podlove

Το Podlove Podcast Publisher σας διευκολύνει να προσθέσετε τα επεισόδια podcast στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό το plugin δημιουργεί αποτελεσματικές, σωστά μορφοποιημένες ροές podcast για τον ιστότοπό σας. Έχετε λεπτομερή έλεγχο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο πελάτης (π.χ. iTunes) θα φορτώσει και θα χειριστεί το podcast. Αυτό σας εξοικονομεί από το να χάσετε επεισόδια ή να έχετε μια κακή εμφάνιση που μπορεί να συμβεί με τους ηλικιωμένους πελάτες.

Υπάρχουν επίσης κάποιες τακτικές δυνατότητες για τη δημοσίευση του podcast, που περιλαμβάνουν την προσθήκη κεφαλαίων και ευέλικτων προτύπων για να προσαρμόσετε το podcast σας και να το κάνετε πραγματικά μοναδικό. Περισσότερο "

09 από 10

Cincopa

Μια πλήρως εξοπλισμένη λύση υπηρεσιών / λογισμικού για την προσθήκη των podcast σας στον ιστότοπό σας WordPress. Η Cincopa μπορεί να προσθέσει πολλές μορφές μέσων σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Για το WordPress, το plugin τους σας δίνει έναν προσαρμόσιμο παίκτη. Παρόλο που αυτό δεν ακούγεται πλήρης, υπάρχει πολλή δουλειά που εκτυλίσσεται στο παρασκήνιο. Η υπηρεσία που προσφέρουν στοχεύει στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας δημοσίευσης podcast, δίνοντάς σας την ειρήνη στο μυαλό, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα - δημιουργώντας επεισόδια podcast.

Για να δημοσιεύσετε μέσω της προσθήκης σας, επιλέγετε μια προσχεδιασμένη εμφάνιση του παίκτη σας, ανεβάστε το αρχείο επεισοδίων podcast στο λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε έναν κώδικα που δημιουργήθηκε για να ενσωματώσετε τον ιστότοπο WordPress σε μια σελίδα της επιλογής σας.

Αυτό το πρόσθετο, αν και χρήσιμο, πιθανότατα δεν είναι για εκείνους που συχνά podcast, αλλά παράγουν ένα podcast, όπως και πότε μπορούν. Ωστόσο, σημαίνει επίσης ότι το SEO για το podcast και ο ιστότοπός σας είναι απολύτως επί της ουσίας σας και αυτό μπορεί να καταστρέψει την κατάταξη αναζήτησης. Περισσότερο "

10 από 10

PodcastMotor Podcast Player

Το PodcastMotor podcast player είναι ένα από τα καλύτερα plugins για την ιστοσελίδα σας όταν θέλετε να μοιραστείτε το podcast με τους ακροατές. Μπορεί να σας βοηθήσει να μοιραστείτε το podcast σας με τους ακροατές σας σε έναν προσαρμόσιμο παίκτη που φαίνεται επαγγελματικός και φιλικός προς το κινητό.

Επίσης, οι σελίδες podcast σας μπορούν να έχουν προσαρμόσει τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση για να ενθαρρύνουν την κοινωνική προβολή, τη συνδρομή και να αφήσουν σχόλια και σχόλια.

Τέλος, μπορείτε να συλλέξετε τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συνδρομητή σας και το plugin μπορεί να ενσωματωθεί με άλλα προγράμματα τρίτων όπως το Drip, το ConvertKit και το MailChimp. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο καθώς το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους πώλησης σε προοπτικές και είναι δημοφιλής στους πελάτες. Περισσότερο "