Ένας οδηγός για την προβολή πλήρους κεφαλίδας email στο Gmail

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχουν πολλές σημαντικές πληροφορίες στην περιοχή κεφαλίδων τους : πληροφορίες αποστολέα, παραλήπτες, θέμα και παρακολούθηση. Τα τελευταία σημεία δεδομένων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , για παράδειγμα, ή για να ανιχνεύσουν το περίεργο ανεπιθύμητο μήνυμα πίσω στην πιθανή προέλευσή του.

Δείτε τις κεφαλίδες πλήρους μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Για να εμφανίσετε τις πλήρεις κεφαλίδες email του μηνύματος στο Gmail:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί More down-pointed arrowhead ( ) δίπλα στο κουμπί Απάντηση στην επάνω δεξιά γωνία για το μήνυμα των κεφαλίδων που θέλετε να δείτε.
  3. Επιλέξτε Εμφάνιση πρωτοτύπου από το μενού που εμφανίζεται.

Δείτε Πλήρεις κεφαλίδες email για ένα μήνυμα στο βασικό HTML του Gmail

Για να ανοίξετε την πλήρη προβολή ενός μηνύματος, συμπεριλαμβανομένων όλων των γραμμών κεφαλίδας email, στη βασική προβολή HTML του Gmail:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ή τη συζήτηση στο Gmail Basic HTML.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχει επεκταθεί το μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των οποίων οι επικεφαλίδες θέλετε να δείτε. Κάντε κλικ στο όνομα του αποστολέα για το μήνυμα ή κάντε κλικ στην επιλογή Επέκταση όλων εάν το μήνυμα δεν είναι ακόμα ορατό.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση πρωτοτύπου στην περιοχή τίτλου του μηνύματος, ακριβώς πάνω από την περιοχή περιεχομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η πλήρης πηγή μηνύματος θα ανοίξει σε ένα νέο παράθυρο ή καρτέλα του προγράμματος περιήγησης με τις γραμμές κεφαλίδας στην κορυφή. όλα πριν από την πρώτη κενή γραμμή από την κορυφή είναι μέρος της κεφαλίδας του μηνύματος.

Περιεχόμενο κεφαλίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι κεφαλίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχουν ένα σημαντικό αριθμό πληροφοριών, όπως τα ψηφιακά απομνημονεύματα, που προσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο το μήνυμα αποκτήθηκε από τον αποστολέα στον παραλήπτη. Εάν αναφέρετε ακατάλληλα μηνύματα στις αρχές, θα πρέπει να επικολλήσετε το πλήρες περιεχόμενο κεφαλίδας. Δεν είναι ασυνήθιστο κάποια μπλοκ κεφαλίδων να τρέχουν περισσότερες από 100 γραμμές και να γεμίζουν με χτυπητές γραμμές.