Πώς να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε μια συνομιλία στο Gmail

Η σίγαση ενός μηνύματος σάς επιτρέπει να αγνοήσετε μελλοντικές απαντήσεις

Το Gmail καθιστά εξαιρετικά εύκολο να αγνοήσετε ή να "σίγαση" μια συνομιλία για να αρχειοθετήσετε αμέσως ολόκληρο το νήμα, έτσι ώστε να μην ειδοποιείτε πια αυτά τα μηνύματα.

Αυτό που κάνει δεν είναι μόνο η τρέχουσα συζήτηση στο φάκελο " Όλα τα μηνύματα ", αλλά και οποιεσδήποτε μελλοντικές απαντήσεις ανταλλάσσονται μέσα σε αυτό το νήμα. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάμπτονται αυτόματα στον φάκελο " Εισερχόμενα " και βρίσκονται μόνο αν κοιτάξετε μέσα από το φάκελο " Όλα τα μηνύματα " ή αναζητήσετε το μήνυμα.

Για να σταματήσετε τη σίγαση μιας συγκεκριμένης συνομιλίας, πρέπει να αναιρέσετε τη σίγαση, η οποία μπορεί να γίνει με την επιλογή "σίγαση".

Πώς να απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες του Gmail

  1. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να αγνοήσετε.
  2. Χρησιμοποιήστε το μενού Περισσότερα για να επιλέξετε την επιλογή Σίγαση .

Μια άλλη επιλογή είναι η σίγαση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια συντόμευση πληκτρολογίου . Απλά ανοίξτε το μήνυμα και πατήστε το πλήκτρο m .

Μπορείτε να σβήσετε πολλαπλά μηνύματα ταυτόχρονα επιλέγοντας όλα αυτά από μια λίστα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την επιλογή Περισσότερα> Σίγαση .

Πώς να απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες του Gmail

Τα αποσυνδεδεμένα μηνύματα αποστέλλονται στο φάκελο " Όλες οι αλληλογραφίες ", οπότε αν δεν έχετε πρόσβαση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να απενεργοποιήσετε, πρέπει πρώτα να το βρείτε.

Μπορείτε να βρείτε αποσυνδεδεμένα μηνύματα στο Gmail, αναζητώντας το ίδιο το μήνυμα, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα, κείμενο εντός του μηνύματος, το θέμα κλπ. Ωστόσο, μια ευκολότερη μέθοδος θα ήταν να αναζητήσετε απλά όλα τα μηνύματα με σίγαση του λογαριασμού σας.

Από τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή του Gmail, πληκτρολογήστε την παρακάτω διεύθυνση:

είναι: σίγαση

Τα αποτελέσματα θα εμφανίζουν μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν απενεργοποιηθεί.

  1. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να θέσετε σε σίγαση.
  2. Μεταβείτε στο μενού More> Unmute για να σταματήσετε να σβήνετε το νήμα.

Για να απενεργοποιήσετε ταυτόχρονα πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλά επιλέξτε όλα αυτά από τη λίστα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σίγαση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μενού More> Unmute .

Αν θέλετε να τοποθετήσετε ξανά ένα πρόσφατα ασταθές email στο φάκελο " Εισερχόμενα " ή σε κάποιο άλλο φάκελο, θα πρέπει να το μετακινήσετε με το χέρι με μεταφορά και απόθεση ή με το κουμπί Μετακίνηση σε (το οποίο μοιάζει με φάκελο) .

Αρχείο εναντίον σίγασης

Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη όταν ασχολούμαστε με αρχειοθετημένα μηνύματα και σίγαση μηνυμάτων στο Gmail, αλλά τα δύο έχουν μια πολύ διαφορετική διαφορά.

Ένα αρχειοθετημένο μήνυμα πηγαίνει στο φάκελο " Όλα τα μηνύματα " για να διατηρήσετε καθαρό το φάκελο " Εισερχόμενα ", αλλά τυχόν απαντήσεις που σας έχουν σταλεί μέσω αυτής της συνομιλίας θα επιστρέψουν στα Εισερχόμενα .

Ένα σιωπημένο μήνυμα μεταβαίνει επίσης στο φάκελο " Όλα τα μηνύματα ", αλλά οι απαντήσεις παραμένουν αγνοημένες και δεν θα εμφανίζονται στο φάκελο Εισερχόμενα . Πρέπει να βρείτε και να παρακολουθήσετε με μη αυτόματο τρόπο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις απαντήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λειτουργία "σίγαση" είναι χρήσιμη - μπορείτε να αγνοήσετε τα μηνύματα χωρίς να διαγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αποκλείσετε τους αποστολείς .