Τα 9 Best Universal Remotes να αγοράσουν το 2018

Δείτε γιατί αυτό είναι το μόνο τηλεχειριστήριο που θα χρειαστεί ποτέ να πολεμήσετε

Έρχεται ένας χρόνος σε κάθε τεχνολογία του εραστή που ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά τηλεχειριστήρια στο τραπεζάκι σας. Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε το κανάλι με το αριστερό σας χέρι, αυξήστε την ένταση με το δεξί σας και αλλάζοντας την είσοδο στην τηλεόραση με τη μύτη σας, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης. Δεδομένου ότι ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης είναι ικανό να ελέγχει πολλαπλά κομμάτια εξοπλισμού, θα περάσετε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας και λιγότερο χρόνο διαχείρισης. Ακολουθεί η ψήφος μας για τα καλύτερα απομακρυσμένα τηλεχειριστήρια (Logitech, συνθλίβετε τον ανταγωνισμό) για να σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε το τραπεζάκι σας.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το καλύτερο παγκόσμιο τηλεχειριστήριο είναι το Logitech Harmony Elite και, ενώ μπορεί να είναι το πιο ακριβό, αξίζει καλά την τιμή. Ουσιαστικά, το Harmony Elite συνδέεται με έναν σταθμό βάσης που είναι συνδεδεμένος με την κονσόλα ψυχαγωγίας σας, η οποία επιτρέπει τη χρήση του τηλεχειριστηρίου οπουδήποτε στο σπίτι σας (ακόμη και χωρίς άμεση οπτική επαφή). Πιστοποιημένος για να λειτουργεί με τις συσκευές Alexa του Amazon, υπάρχει πλήρης φωνητικός έλεγχος για έως και 15 συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας και συνδεδεμένες οικιακές συσκευές. Η έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη περιστροφή και το πάτημα για τον έλεγχο της έντασης, των ταινιών, των 50 αγαπημένων καναλιών και ακόμη και των έξυπνων οικιακών συσκευών, όπως ο φωτισμός LED για αυτόματη μείωση του φωτισμού κατά την εκκίνηση μιας ταινίας.

Επιλογές όπως "δραστηριότητα αφής" επιτρέπουν την αυτόματη ενεργοποίηση και μετάβαση στις σωστές συσκευές με τις σωστές ρυθμίσεις. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά όπως το κλειστό χειριστήριο του cabinet επιτρέπουν στο Harmony Hub να βοηθήσει στον έλεγχο των συσκευών που είναι αποθηκευμένες πίσω από κλειστές πόρτες σε ντουλάπια. Η εφαρμογή Smartphone Harmony (Android και iOS) διπλασιάζεται ως ξεχωριστό τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης, το οποίο είναι βολικό σε περίπτωση φόρτισης του Harmony Elite στο σταθμό φόρτισης. Ενώ η τιμολόγηση μπορεί να μετατρέψει μερικούς πιθανούς αγοραστές μακριά, αν θέλετε το πιο εξειδικευμένο τηλεχειριστήριο στην αγορά, το Harmony Elite είναι το δικό σας.

Διαθέσιμο σε πολλά χρώματα, το τηλεχειριστήριο GE 33709 με τέσσερις συσκευές είναι τόσο φιλικό προς τον προϋπολογισμό, ίσως απλά θέλετε να το αγοράσετε ως επιπλέον απομακρυσμένο χώρο γύρω από το σπίτι. Μπορεί να ελέγξει έως και τέσσερα διαφορετικά στοιχεία ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, Blu-ray και DVD players, καθώς και streaming media players και soundbars. Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη κώδικα συνεργάζεται με όλους τους σημαντικούς κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως η Samsung, η Sony και η Sharp. Με τη βοήθεια δύο μπαταριών ΑΑΑ, η GE μπορεί να λειτουργήσει για μήνες πριν από την αντικατάσταση της μπαταρίας. Επιπλέον, η συμπερίληψη χαρακτηριστικών όπως ο έλεγχος της κύριας έντασης επιτρέπει στη GE να ελέγχει την ένταση σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο τηλεχειριστήριο. Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό είναι τα πολύχρωμα κουμπιά A, B, C και D που σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα του υλικού.

Προγραμματισμένο ακριβώς έξω από το κιβώτιο για την Apple TV, το Xbox One, το Media Center και το Roku, το τηλεχειριστήριο Inteset INT-422 τεσσάρων σε ένα αξίζει να το δούμε. Ενώ η ροή είναι η αξίωση της Inteset για φήμη, πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως ο όγκος και το κλείδωμα του καναλιού επιτρέπουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας από τα παιδιά, τους συγκάτοικους ή τους συζύγους που μπορεί να θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Όταν πρόκειται για απευθείας σύνδεση με την ίδια την τηλεόραση, το Inteset διαθέτει μια παγκόσμια βάση δεδομένων με κωδικούς συσκευών για σύνδεση με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων, αντικαθιστώντας πλήρως τα προεπιλεγμένα τηλεχειριστήρια. Επιπλέον, το Inteset έχει τη μοναδική του δυνατότητα να ρυθμίσει ένα άλλο επίπεδο με προγραμματισμό μακροεντολών που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μέχρι και 32 εντολές σε ένα μόνο κουμπί, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε όλες τις συσκευές, να αλλάξετε εισόδους ή να αλλάξετε σε ένα αγαπημένο κανάλι.

Ο έλεγχος έως και οκτώ συσκευών, ο έξυπνος έλεγχος Logitech Harmony λειτουργεί με πάνω από 270.000 συσκευές από 6.000 μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των κουτιών καλωδιακής τηλεόρασης, της Apple TV και Roku. Η συνδεσιμότητα δεν σταματάει εδώ, καθώς το Harmony Smart προσφέρει μια εφαρμογή smartphone για Android και iOS που προσφέρει έως και 50 αγαπημένα εικονίδια καναλιών, έλεγχο έντασης ήχου και αναπαραγωγή πολυμέσων. Πηγαίνουν τις ημέρες των ενοχλητικών πληκτρολόγια στην τηλεόραση. Αντ 'αυτού, ο φωνητικός έλεγχος χειρίζεται απευθείας από το smartphone ή το tablet σας και η αναγνώριση ομιλίας θα σας βοηθήσει να βρείτε το περιεχόμενό σας πιο γρήγορα. Πέρα από τον έλεγχο φωνής, η Harmony υπερέχει στην εργασία με συσκευές που είναι κρυμμένες σε κλειστά ερμάρια μέσω του IR (υπερύθρων) και της σύνδεσης Bluetooth.

Το all-in-one Logitech Harmony 350 είναι ένα ιδανικό τηλεχειριστήριο με ευρεία συμβατότητα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για πάνω από 225.000 συσκευές και 5.000 μάρκες (και προστίθενται τακτικά νέες συσκευές). Η σύνδεση του τηλεχειριστηρίου είναι γρήγορη. Συνδέστε τον εύκολα στον υπολογιστή σας και κατεβάστε τις εντολές για όλες τις διαθέσιμες συσκευές και είστε έτοιμοι να μεταβείτε. Το Harmony 350 μπορεί να αντικαταστήσει έως οκτώ άλλα τηλεχειριστήρια με τηλεόραση, καλώδιο και δορυφόρο, DVR, καθώς και ένα Blu-ray player όλα σε μια φορητή συσκευή. Η προσαρμογή του Harmony 350 είναι εξίσου εύκολη με την αρχική ρύθμιση, χάρη στα κουμπιά απλής επιλογής που σας επιτρέπουν να μεταβείτε σε ένα από τα πέντε αγαπημένα κανάλια. Το συμπεριλαμβανόμενο κουμπί "watch TV" επιτρέπει επίσης την αυτόματη εκκίνηση με ένα πάτημα τόσο της τηλεόρασής σας όσο και του καλωδιακού / δορυφορικού κουτιού.

Με ένα άνετο εργονομικό σχεδιασμό, το Logitech Harmony 700 μειώνει την ανάγκη για πολλαπλά τηλεχειριστήρια ενώ εργάζεται ταυτόχρονα με έξι διαφορετικές συσκευές. Τα 23 προγραμματιζόμενα εικονίδια καναλιού για την επιλογή των αγαπημένων σας σταθμών διευκολύνουν την ταχεία εύρεση των αγαπημένων σας καναλιών. Ο προηγούμενος προγραμματισμός, τα χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό επιτρέπουν εύκολη νυχτερινή πλοήγηση από απόσταση που τροφοδοτείται από μπαταρίες AA για μήνες λειτουργίας πριν από την αντικατάσταση. Όλοι μαζί, το Harmony 700 λειτουργεί με περισσότερες από 225.000 συσκευές από 5.000 συν εμπορικά σήματα (και περισσότερα προστίθενται πάντα). Η ενημέρωση με νέες μάρκες και συσκευές πραγματοποιείται εύκολα μέσω σύνδεσης με υπολογιστές PC και Mac και ενώ δεν συνδέεται με έξυπνες οικιακές συσκευές, το Harmony 700 είναι ένα εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο που δεν θα σπάσει την τράπεζα.

Με κουμπιά γρήγορης πρόσβασης τόσο στο Netflix όσο και στο Vudu, το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Philips SRP5018 / 27 οκτώ σε ένα είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο προϋπολογισμού. Είναι σε θέση να υποστηρίξει μια πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων καλωδιακών και δορυφορικών κουτιών, DVR, Blu-ray players, soundbars και συσκευές ροής. Τα φωτεινά κουμπιά της συσκευής είναι ωραία για νυχτερινή χρήση και το τηλεχειριστήριο διαθέτει 12 μήνες ζωής μπαταρίας από δύο μπαταρίες AA. Η Philips συνεργάζεται με μια πλήρη σειρά μοντέλων τηλεόρασης μέσω προγραμματιζόμενων κωδικών λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Sony και Vizio (και όλα απαιτούν λίγα μόνο λεπτά εγκατάστασης). Αυτό που δεν διαθέτει στην οθόνη αφής και την έξυπνη λειτουργία στο σπίτι, η Philips προσγειώνεται ακριβώς στο γλυκό σημείο τιμής και λειτουργίας.

Το τηλεχειριστήριο Logitech Harmony Ultimate One είναι ένα καθολικό τηλεχειριστήριο που μπορεί να ελέγξει μέχρι και 15 συσκευές υπέρυθρων ακτινών. Συμβατό με περισσότερες από 225.000 συσκευές και 5.000 μάρκες, το πραγματικό highlight είναι η οθόνη αφής που απλοποιεί τον έλεγχο σε πολλές συσκευές. Αγγίζοντας μια γραμμή εντολών (για παράδειγμα, πατήστε "watch TV") στην οθόνη 2,4 ιντσών και το Harmony Ultimate κάνει τα υπόλοιπα ενεργοποιώντας την τηλεόραση. Ο εκσυγχρονισμός Harmony Hub, που πωλείται ξεχωριστά, μπορεί να προσθέσει δυνατότητες υπέρυθρων και Bluetooth για προηγμένες επιλογές, όπως ο έλεγχος έξυπνων οικιακών συσκευών. Η εφαρμογή smartphone με δυνατότητα λήψης ξεκλειδώνει πλήρως το σύνολο χαρακτηριστικών του Hub και επιτρέπει τον έλεγχο των 50 αγαπημένων καναλιών απευθείας από το τηλεχειριστήριο και την οθόνη αφής του.

Ελέγχοντας συνολικά οκτώ συσκευές, το τηλεχειριστήριο Universal Logitech Harmony Companion είναι μια κορυφαία επιλογή για τους αγοραστές που θέλουν να προσθέσουν και την παρακολούθηση έξυπνων συσκευών. Παρόλο που δεν διαθέτει κουμπιά αφής ή οπίσθιου φωτισμού, το Harmony Companion περιλαμβάνει την πιστοποίηση του Amazon Alexa. Πέρα από την Alexa, ο Harmony Companion λειτουργεί φανταστικά με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές όπως ο φωτισμός Hue της Philip ή ο θερμοστάτης εκμάθησης της Nest. Ο ενσωματωμένος Hub Harmony επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που είναι κρυμμένες μεταξύ των θυρών ή των τοίχων του ντουλαπιού (διαβάστε: κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών). Μετά από μια απλή εγκατάσταση στον υπολογιστή, το Harmony Companion είναι έτοιμο να συνεργαστεί με περισσότερες από 270.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής ήχου Apple TV, Roku και Sonos.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .