Μάθετε να επεξεργάζεστε βίντεο με το Windows Movie Maker

Εργαλειοθήκη επεξεργασίας βίντεο του Movie Maker

UPDATE : Το Windows Movie Maker , τώρα διακοπεί, ήταν δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Έχουμε αφήσει τις παρακάτω πληροφορίες για σκοπούς αρχειοθέτησης. Δοκιμάστε μία από αυτές τις μεγάλες - και δωρεάν - εναλλακτικές λύσεις αντ 'αυτού.

Κάνοντας μια ταινία αυτές τις μέρες δεν απαιτεί φανταχτερό εξοπλισμό. Αν έχετε Windows στον υπολογιστή σας και μια βιντεοκάμερα, έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε.

Οποιοσδήποτε υπολογιστής με Windows μπορεί να έχει ήδη το βασικό λογισμικό επεξεργασίας του Windows Movie Maker και αν όχι, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Τα παρακάτω μαθήματα θα σας δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε το Windows Movie Maker και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επεξεργασία βίντεο στον υπολογιστή σας.

01 από 11

Ξεκινήστε ένα νέο έργο στο Windows Movie Maker

Alberto Guglielmi / Πέτρα / Getty Images

Πρώτον, θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα νέο έργο για την επεξεργασία του βίντεο του Movie Maker. Αυτό το σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει στα βήματα που απαιτούνται για την έναρξη ενός νέου έργου.

02 από 11

Εισαγωγή βίντεο στο Windows Movie Maker

Έπειτα, ίσως θέλετε να προσθέσετε κάποιο βίντεο στο έργο σας.

03 από 11

Επεξεργασία κλιπ βίντεο στο Movie Maker

Είναι εύκολο να ξεφορτωθείτε όλα τα footage σας στο έργο σας και να το αφήσετε σε αυτό, αλλά μια μικρή επεξεργασία μπορεί να κάνει πολύ δρόμο για να κάνετε το βίντεο σας να φαίνεται καθαρό και επαγγελματικό. Δείτε το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας κλιπ στο Windows Movie Maker .

04 από 11

Δημιουργήστε ένα Movie Maker Automovie

Εάν αισθάνεστε τεμπέλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Windows Movie Maker Automovie για να κάνετε το Movie Maker να δημιουργήσει την επεξεργασμένη ταινία για εσάς, γεμάτη με μεταβάσεις και εφέ. Το φροντιστήριο του Movie Maker Automovie θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Automovie.

05 από 11

Εισαγωγή φωτογραφιών και μουσικής στο Movie Maker

Οι φωτογραφίες και η μουσική θα προστεθούν στην ταινία σας και θα σας επιτρέψουν να είστε πιο δημιουργικοί με την επεξεργασία σας.

06 από 11

Δημιουργήστε ένα Photomontage Movie Maker

Μόλις εισαγάγετε φωτογραφίες στο Movie Maker, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μαζί με βίντεο ή να κάνετε μια διασκεδαστική φωτομοντάζ . Μάθετε πώς με το φροντιστήριο φωτομοντάζ μας.

07 από 11

Χρησιμοποιήστε τη μουσική στο έργο σας Movie Maker

Δώστε στο έργο σας Windows Movie Maker ένα soundtrack προσθέτοντας και επεξεργάζοντας μουσική. Δείτε το σεμινάριο μας σχετικά με την εργασία με τη μουσική στο Windows Movie Maker .

08 από 11

Προσθήκη μεταβάσεων στο Windows Movie Maker

Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε μεταβάσεις μεταξύ κλιπ βίντεο στο Windows Movie Maker. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη Γκαλερί Μεταβάσεων του Movie Maker για να δείτε ποια είναι η εμφάνιση των μεταβάσεων και να λάβετε ιδέες για τη χρήση τους στα βίντεό σας.

09 από 11

Προσθήκη εφέ στο Movie Maker

Προσθέστε εφέ στα βίντεό σας για να αλλάξετε το χρώμα και την εμφάνιση τους.

10 από 11

Προσθήκη τίτλων στο Movie Maker

Δώστε την ταινία σας σε ένα όνομα και δώστε την πίστη σας στο cast και το πλήρωμά σας .

11 από 11

Βάλτε το βίντεο του Movie Maker στο Web

Εξαγάγετε το βίντεο του Movie Maker για τον ιστό.