Αποκτήστε μια δωρεάν δράση Adobe Photoshop για να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια

Κατεβάστε μια δωρεάν ενέργεια αφαίρεσης κόκκινων ματιών για το Adobe Photoshop . Αυτή η ενέργεια δημιουργήθηκε από τον αναγνώστη ιστότοπου "Lonely Walker" και συνέβαλε σε οποιονδήποτε να κάνει λήψη και χρήση. Ακολουθεί αυτό που λέει το "Lonely Walker" για τη δράση:

" Ως ελεύθερος αθλητής φωτογράφος, μερικές φορές δεν μπορούσα να απαλλαγώ από τα κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες μου, πυροβόλησε με φως ταχύτητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ταχύτητας.Όταν ψάχνα για τη θεραπεία του προβλήματος για να σώσει τις φωτογραφίες, δεν θα δημοσιευτεί σε εφημερίδες, θα εξετάσω σχεδόν όλα τα plugins που προσφέρονται από διαφορετικούς συγγραφείς λογισμικού.Κανένας από αυτούς δεν κάνει την τέλεια work.I βρήκα τελικά tutorial Sue Chastain για το πώς να εξαλείψει το πρόβλημα των κόκκινων ματιών στις φωτογραφίες.Αυτή η ακολουθία των λειτουργιών λειτουργεί τέλεια και είναι εξαιρετικά χρονοβόρο και επομένως δεν είναι πολύ πρακτικό για τους μη τεχνικούς φωτογράφους.Έτσι, έγραψα την ενέργεια του Photoshop 'Remove Red Eye' για να αυτοματοποιήσω τη διαδικασία και να καταστήσω την επίλυση του προβλήματος ως λιγότερο περίπλοκη όσο το δυνατόν."

Λήψη ενέργειας απομάκρυνσης κόκκινων ματιών

Εγκατάσταση της ενέργειας

  1. Ανοίξτε το Photoshop
  2. Στην παλέτα Ενέργειες, επιλέξτε την εντολή "Φόρτωση ενεργειών"
  3. Επιλέξτε αρχείο "Remove Red Eye.atn"
  4. Ένας νέος φάκελος, "Remove Red Eye", εμφανίζεται στην παλέτα Ενέργειες.
  5. Ανοίξτε δύο φακέλους, "Προεπιλεγμένες ενέργειες" και "Κατάργηση κόκκινων ματιών"
  6. Σύρετε το αρχείο ενέργειας "Κατάργηση κόκκινων ματιών" από το φάκελο "Κατάργηση κόκκινων ματιών" στο φάκελο "Προεπιλεγμένες ενέργειες".
  7. Διαγράψτε το κενό φάκελο "Κατάργηση κόκκινων ματιών".

Σημειώσεις

Για να απαλλαγείτε από τα κόκκινα μάτια (απαιτείται χρόνος - 20 δευτερόλεπτα ανά μάτι)

  1. Πάρτε ένα χρώμα από την άκρη της ίριδας του οφθαλμού, με το εργαλείο σταγονόμετρου. Προσέξτε να επιλέξετε μια περιοχή χωρίς το κόκκινο χρώμα. (Αυτό το χρώμα γίνεται το χρώμα του προσκηνίου)
  2. Επιλέξτε ολόκληρη την περιοχή της οφθαλμικής ίριδας (αποφύγετε να αγγίζετε τη λευκή περιοχή του βολβού και τα βλέφαρα) είτε με το Magic Wand, Oval Marquee, Lasso ή ακόμα και με το ορθογώνιο εργαλείο Marquee.
  3. Κάντε κλικ στην συντόμευση Ctrl-F5 (Command-F5 στο Mac OS) και το κόκκινο μάτι εξαφανίζεται.
  4. Εάν η κόρη του ματιού (ή ολόκληρο το μάτι) παραμένει ασυνήθιστα ελαφριά, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Burn Tool (το στριμμένο χέρι στο αριστερό τμήμα της γραμμής εργαλείων) με το κατάλληλο μέγεθος βούρτσας για να θεραπεύσετε το πρόβλημα.
  5. Τα μάτια μπορούν να επεξεργαστούν μία προς μία ή μπορείτε να κάνετε αρκετές επιλογές πριν ξεκινήσετε τη δράση (χτυπώντας τη συντόμευση). Ένα μάτι μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκετές φορές (εάν η περιοχή δεν επιλέχθηκε με ακρίβεια, κ.λπ.).
  6. Μια ενέργεια προορίζεται για εργασία με αρχεία RGB (TIFF ή JPG), αλλά λειτουργεί και με αρχεία CMYK, αν και στην τελευταία περίπτωση παραμένει κάποιο κόκκινο χρώμα.

Γρήγορη ροή εργασιών (απαιτούμενος χρόνος - 2 δευτερόλεπτα ανά μάτι)

  1. Άνοιγμα αρχείου (Το χρώμα προσκηνίου είναι το προεπιλεγμένο μαύρο).
  2. Κάντε μια επιλογή πάνω από την οφθαλμική ίριδα (προσπαθήστε να μην χτυπήσετε τη λευκή περιοχή) με το εργαλείο ορθογώνιας σκηνής.
  3. Ctrl-F5.

Σχετικά με τον Lonely Walker: Δουλεύω σε ένα τυπογραφείο ως ειδικός προεκτύπωσης. Ταυτόχρονα, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος αθλητισμού, που εργάζεται ως χορδές για τις εσθονικές εφημερίδες. Αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης το 2004. Για τις τελευταίες δεκαετίες εργάστηκα ως γραφίστας με τις μεγαλύτερες ημερήσιες εφημερίδες της Εσθονίας.