Πόση αλληλογραφία μπορείτε να στείλετε ανά ημέρα στο Zoho Mail;

Δεδομένου του αριθμού των λογαριασμών που παρέχει ο Zoho στους συνδρομητές, η εταιρεία χειρίζεται πολλά δεδομένα. Για να διατηρήσετε το Zoho Mail σε λειτουργία χωρίς λόξυγγες για όλους (και για να αποτρέψετε τους ανελέητους χρήστες από την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων με τη μορφή μαζικών μηνυμάτων), το Zoho περιορίζει την ποσότητα αλληλογραφίας που μπορείτε να στείλετε και να λάβετε ανά ημέρα.

Για τη δωρεάν έκδοση του Zoho

Το ποσό του μηνύματος Zoho που σας επιτρέπει να στέλνετε κάθε μέρα εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών που είναι στο λογαριασμό σας. Εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση του Zoho και ο λογαριασμός σας έχει μέχρι τέσσερις χρήστες, ο καθένας μπορεί να στείλει έως και 50 ηλεκτρονικά ταχυδρομεία . για παράδειγμα, εάν ο λογαριασμός σας έχει τρεις χρήστες, μπορούν να αποσταλούν συνολικά 150 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό. Εάν ο λογαριασμός σας έχει περισσότερους από τέσσερις χρήστες, εξακολουθείτε να είστε περιορισμένοι σε 200 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα . (Το Zoho θεωρεί μια μέρα τα μεσάνυχτα μέχρι τις 23:59).

Για την πληρωμένη έκδοση του Zoho

Κάθε επιβεβαιωμένος και ενεργός χρήστης σε ένα λογαριασμό στην έκδοση Paid Edition του Zoho διανέμει 300 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα - μέχρι 1500 emails από πέντε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν οργανισμό.

Αν χρειαστεί να στείλετε περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μεταξύ των πολλών εφαρμογών της, το Zoho προσφέρει μια ενότητα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM). Ενώ η δωρεάν έκδοση δεν προσφέρει μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληρωμένες εκδόσεις της εταιρείας έχουν διάφορα ημερήσια όρια email ανά λογαριασμό:

Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να επιλέξουν να πληρώσουν πρόσθετη αμοιβή για να αυξήσουν το όριο μαζικής αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 2250 ανά οργανισμό ανά ημέρα.