Κορυφαίες εφαρμογές μπάσκετ για το Android

Το ΝΒΑ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, γρήγορα κινούμενα αθλήματα γύρω. Προσπαθώντας να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών, τα νέα των παικτών και των ομάδων ενώ βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας, γίνεται πολύ πιο εύκολη με τη χρήση μερικών από τις κορυφαίες εφαρμογές NBA για τη συσκευή σας Android .

01 από 04

NBA Digtal

Μία από τις αγαπημένες μας εφαρμογές NBA και το πιο δημοφιλές NBA επικεντρωμένο στο Google Play είναι η εφαρμογή NBA Digital από τους προγραμματιστές της NBA Digital. Αυτή η εφαρμογή σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες βαθμολόγησης για όλα τα παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και νέα για το ΝΒΑ, για ομάδες και παίκτες και πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά και τις βαθμολογίες που θα μπορούσατε να ζητήσετε ποτέ.

Αν αγαπάτε το NBA, αυτή η εφαρμογή είναι μια μεγάλη λήψη για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες.

Περισσότερο "

02 από 04

theScore: Αθλητικά σκορ και νέα

Αυτή η απλή εφαρμογή παρέχει το NBA και άλλα αθλητικά περιεχόμενα απευθείας στη συσκευή σας Android γρήγορα, με ακρίβεια και ελεύθερα. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σαν τροφοδοσία RSS, επειδή σκουπίζει το Διαδίκτυο και βρίσκει ενημερώσεις σχετικά με τον αθλητισμό και ειδήσεις για βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά, ειδησεογραφική κάλυψη και ειδοποιήσεις από το NFL Football, MLB Baseball, NBA Basketball, NCAA Football, NHL Hockey, English Πρέμιερ Λιγκ, Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο

Αν θέλετε μια εφαρμογή που κάνει όλα τα αθλήματα, αυτή η εφαρμογή θα κάνει ωραία. Περισσότερο "

03 του 04

Yahoo! Αθλητισμός

Παρόλο που μπορεί να χάσει τη μάχη στο Διαδίκτυο κατά της Google, το Yahoo! συνεχίζει να ξεσηκώνει το πακέτο όταν πρόκειται για την κάλυψη του αθλητισμού. Αν και δεν είναι αφιερωμένο μόνο στο NBA, το Yahoo! Ο αθλητισμός παρέχει τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες βαθμολογίες για όλα τα μεγάλα αθλήματα. Η κάλυψή του στο ΝΒΑ, όπου η βαθμολογία αλλάζει πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο μεγάλο άθλημα, είναι άψογη.

Έχουμε δοκιμάσει την ικανότητα της εφαρμογής να παρέχει έως και τις πληροφορίες βαθμολόγησης λεπτών κατά την παρακολούθηση παιχνιδιών στην τηλεόραση. Αν και υπήρξε κάποια κατανοητή καθυστέρηση, το Yahoo! Αθλητισμός μας εξέπληξε πόσο γρήγορα ενημέρωσε τα αποτελέσματα του παιχνιδιού.

Εάν αναζητάτε μόνο ενημερώσεις βαθμολόγησης, αυτή η εφαρμογή και το γραφικό στοιχείο της πρέπει να εγκατασταθούν στη συσκευή σας Android. Περισσότερο "

04 του 04

Κεντρικό Δικαστήριο της WNBA

Αν και το NBA είναι πιο δημοφιλές, οι αληθινοί φιλάθλοι μπάσκετ είναι επίσης οπαδοί του WNBA επίσης. Αυτή η εξαιρετικά βαθμολογημένη εφαρμογή επικεντρώνεται στην παροχή ειδήσεων, στατιστικών, βαθμολογίας και βαθμολογιών από όλο το πρωτάθλημα της WNBA.

Αυτό που κάνει αυτή την εφαρμογή τόσο δημοφιλής είναι όχι μόνο το αποκλειστικό περιεχόμενο WNBA, αλλά και τα εκπληκτικά γραφικά και τη διάταξη. Είναι εύκολο να περιηγηθείτε στο δρόμο σας και η προσθήκη των φωτογραφιών του παίκτη κάνει μια μεγάλη προστιθέμενη αφή.

Όχι πλέον οι οπαδοί της WNBA πρέπει να αποκτήσουν ενημερώσεις και πληροφορίες από το πρωτάθλημα αναζητώντας το Διαδίκτυο. αυτή η εφαρμογή παρέχει όλο το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Συνιστάται ιδιαίτερα για τους οπαδούς του WNBA Περισσότερα »