Κορυφαίες εφαρμογές του Μπέιζμπολ Android

Βραβευμένες και δημοφιλείς εφαρμογές μπέιζμπολ παρέχουν διασκέδαση MLB

Είτε η εαρινή σεζόν Μπέιζμπολ της Major League αρχίζει μόλις είτε είναι στα μέσα του χειμώνα όπου βρίσκεστε, είναι καλή στιγμή να επισκεφτείτε το Google Play και να μάθετε τι προγραμματιστές εφαρμογών Android διαθέτουν για τους οπαδούς του μπέιζμπολ.

Αν είστε fan του μπέιζμπολ, το χρωστάτε στον εαυτό σας για να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις εφαρμογές. Αν είστε παίκτης, το Google Play σας καλύπτει επίσης.

01 από 07

'MLB At Bat'

MLB.com

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη σας ομάδα, το MLB At Bat σας δίνει όλα τα νέα και τα στατιστικά στοιχεία που επιθυμείτε. Όταν δεν μπορείτε να βρίσκεστε κοντά στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, το MLB At Bat σάς δίνει τη δυνατότητα να ακούτε την εκπομπή του παιχνιδιού όπου μπορείτε να έχετε Wi-Fi ή πρόσβαση σε κυψελοειδή δίκτυα.

Από την προ-σεζόν δικαίωμα μέσα από το postseason, "MLB At Bat" είναι η εφαρμογή του ονείρου του λάτρεις του μπέιζμπολ.

Το "MLB στο Bat" είναι μια δωρεάν εφαρμογή με αγορές εντός εφαρμογής για πρόσθετες λειτουργίες. Περισσότερο "

02 του 07

'MLB Tap Sports Baseball'

Το "MLB Tap Sports Baseball" είναι ένα επίσημα εγκεκριμένο προϊόν του MLB Players Association. Παίξτε μόνοι σας, με φίλους ή σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς χρησιμοποιώντας επίσημες ομάδες και παίκτες από το βασικό μπέιζμπολ. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει απίστευτα όμορφα στιγμιότυπα παιχνιδιού. Το "MLB Tap Sports Baseball" είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

03 του 07

'MLB Perfect Inning Live'

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς και κορυφαίες εφαρμογές του μπέιζμπολ στο Google Play, το MLB Perfect Inning Live προσφέρει μια πραγματική εμπειρία μπέιζμπολ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες smartphone Android και, όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ομάδα ζω.

Το "MLB Perfect Inning Live" έχει επαινεθεί από τους κριτικούς και τους παίκτες και κατέχει μια σταθερή βαθμολογία στο Google Play. Η εφαρμογή είναι ελεύθερη να εγκαταστήσει και να προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Εάν είστε fan του μπέιζμπολ και απολαύστε ένα στερεό παιχνίδι μπέιζμπολ, δώστε στον δοκιμαστή αυτό το ένα. Περισσότερο "

04 του 07

'Μάχη 2'

Σκεφτείτε ότι μπορείτε να χτυπήσετε τη μακρά μπάλα; Στη συνέχεια, παίρνετε τις ικανότητές σας online και δοκιμάζετε τους παίκτες από όλο τον κόσμο του Android με το "Home Run Battle 2", μια συνέχεια της εξαιρετικά δημοφιλούς μάχης "Home Run Battle". Αυτή η εφαρμογή σάς αποτρέπει από τις καλύτερες βαθμολογίες σας ή από άλλους παίκτες μέσω Wi-Fi ή του κυψελοειδούς σας δικτύου.

Το "Home Run Battle 2" είναι μια δωρεάν λήψη που προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

05 του 07

'Trivia Μπέιζμπολ του Τζόελ'

Joel "Big Dogg" Radwanski φιλοξενεί μια δημοφιλής εκπομπή μπέιζμπολ. Η εφαρμογή "Joel's Baseball Trivia" δοκιμάζει τη γνώση του μπέιζμπολ με ερωτήσεις trivia που κυμαίνονται από την αρχή του μπέιζμπολ έως την τρέχουσα μέρα. Ανάλογα με τις γνώσεις σας στο μπέιζμπολ, μπορεί να βρείτε αυτές τις ερωτήσεις για ερωτήσεις είτε υπερβολικά δύσκολες είτε πολύ εύκολες, αλλά για τον μέσο όρο του μπέιζμπολ, οι ερωτήσεις είναι αρκετά προκλητικές για να σας κάνουν να ξύνετε το κεφάλι σας, γνώση μπέιζμπολ.

Η δωρεάν εφαρμογή είναι απλή, όπως και τα γραφικά, αλλά λειτουργεί καλά σε όλα τα Android smartphones. Περισσότερο "

06 του 07

'Ταπετσαρίες Μπέιζμπολ'

Πρόκειται για μια εφαρμογή παιχνιδιών. Είναι μια εφαρμογή ταπετσαρίας. Και οι δύο! "Ταπετσαρίες Μπέιζμπολ" είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από δύο ομάδες από εννέα παίκτες, οι οποίοι παίρνουν στροφές και βολές. Οι ομάδες είναι οι Αμερικανοί Yankees και Mets της Νέας Υόρκης, οι Λευκοί Sox και Cubs, Cardinals, Twins, Phillies και Tigers, Dodgers και Rangers, Mariners, Marlins, Κόκκινοι, Πειρατές, Ινδοί και Αθλητές.

Εάν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας μπέιζμπολ, μπορείτε να δείτε την υπερηφάνεια σας κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας. Οι εικόνες ταπετσαρίας είναι υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνουν ταυτόχρονα εικόνες λογοτύπου ομάδας και εικόνες διαφόρων παικτών.

Τίποτα δεν προσωποποιεί το τηλέφωνο Android σας, καθώς και προσαρμοσμένες ταπετσαρίες. Έτσι δείξτε την υπερηφάνεια της ομάδας σας με "Ταπετσαρίες Μπέιζμπολ". Περισσότερο "

07 του 07

'MLB.com Line Drive'

Η εφαρμογή "MLB.com Line Drive" κέρδισε το Βραβείο Αθλητισμού 2016 Clio για Ψηφιακό / Κοινωνικό Παιχνίδι και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Οι οδηγοί γραμμών Hit στο εικονικό στάδιο Yankee, το Wrigley Field, το Comerica Park, το Citizens Bank Park, το AT & T Park και το Globe Life Park. Τα 120 επίπεδα παρέχουν προκλητικούς στόχους και ώρες διασκέδασης.

Το "MLB.com Line Drive" είναι δωρεάν λήψη στο Google Play και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "