Τα 8 καλύτερα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου που θα αγοράσουν το 2018

Αναρροφήστε τις εμπλοκές στο αυτοκίνητό σας με αυτά τα στερεοφωνικά

Ψάχνετε να αναβαθμίσετε το στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας με κάτι που πακετάρει λίγο περισσότερο oomph; Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα επτά καλύτερα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου που μπορείτε να προμηθευτείτε για το όχημά σας (παλιό ή καινούργιο) που θα βελτιώσουν την εμπειρία ακρόασης. Πολλά από αυτά τα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου κατασκευάζονται με εμπειρία χρήστη που έχει την ίδια εξοικείωση και λειτουργίες όπως και το smartphone σας. Και εταιρείες όπως η Apple και η Google προσφέρουν εφαρμογές εντός συστήματος που συγχρονίζονται με τις αντίστοιχες συσκευές σας. Έτσι, αν επιδιώκετε ασφαλή σύνδεση, σαφή ραδιοφωνική σηματοδότηση ή θέλετε κάτι με γνωστή προσβασιμότητα, υπάρχει ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου για όλους. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Υπάρχει ένας τόνος συστημάτων στερεοφωνικών αυτοκινήτων, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για το πού να ξεκινήσετε, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Pioneer AVH-X5800BHS. Πρόκειται για ένα ισχυρό, υψηλής απόδοσης στερεοφωνικό σύστημα το οποίο πιθανότατα κάνει πολύ περισσότερα από αυτό που ήρθε με το αυτοκίνητό σας, φορτηγό ή SUV.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε πιθανώς το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο προσωπικής ζωής, θα αγαπήσετε ότι το Pioneer AVH-X5800BHS λειτουργεί με τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone και Android και σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική ή να λαμβάνετε κλήσεις μέσω καλωδίου USB ή μέσω Bluetooth. Αυτός ο δέκτης σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε την AppRadio One της Pioneer, μια εφαρμογή smartphone που συνδέεται με τον δέκτη και σας επιτρέπει να ελέγχετε μερικές εφαρμογές του τηλεφώνου σας στην επίδειξη οθόνης αφής 7 ιντσών του δέκτη. Είναι επίσης συμβατό με τα Spotify, Pandora, SiriusXM και HD Radio, έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για να ακούτε μουσική, ειδήσεις ή αθλήματα.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο, δίνοντάς του κατά μέσο όρο 4,5 από τα 5 αστέρια. Πολλοί από τους χρήστες δήλωσαν ότι αυτό το μοντέλο ήταν εξαιρετικό, αλλά παραπονέθηκε ότι δεν είχε καλά τεκμηριωμένες οδηγίες για την εγκατάσταση, γι 'αυτό θα συνιστούσαμε να κάνετε την έρευνά σας πριν από την εγκατάσταση ή την εγκατάσταση ενός επαγγελματία.

Ας πούμε ότι είσαι τρελός για τη μουσική. Είστε το είδος του ατόμου που δεν θα πάει σε μια συναυλία, επειδή η ποιότητα του ήχου ενός χώρου δεν είναι αρκετά καλή ή κάποιος που δεν θα ακούει ένα άλμπουμ εκτός αν είναι σε μορφή υψηλής ποιότητας FLAC. Αυτό σημαίνει ότι είστε επίσης το είδος του ατόμου που χρειάζεται ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου που μπορεί να κάνει και να παίξει οτιδήποτε. Ας σας παρουσιάσουμε στο Pioneer AVH-4200NEX.

Το Pioneer AVH-4200NEX διαθέτει οθόνη επτά ιντσών και εκπληκτικό επίπεδο συμβατότητας με αρχεία μουσικής και smartphones. Μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου FLAC, MP3, WMA, AAC, WAV και αρχεία βίντεο MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, DivX και WMV. Για τα smartphones, λειτουργεί τόσο με το Apple CarPlay όσο και με το Android Auto, οπότε ανεξάρτητα από το είδος του τηλεφώνου που έχετε, αυτό το πράγμα μπορεί να τρέξει μαζί του. Όταν πρόκειται για μουσικές υπηρεσίες, το AVH-4200NEX είναι συμβατό με τα Spotify, Pandora και SiriusXM και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Bluetooth για μουσική και κλήση.

Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν ξεπεράσει τη φεγγάρι για αυτό το μοντέλο και αγαπούν ιδιαίτερα τη διαδραστικότητα μεταξύ του δέκτη και των iOS και των κινητών τηλεφώνων Android. Συνιστούν επίσης την ενημέρωση του υλικολογισμικού την πρώτη φορά που το ενεργοποιείτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες λειτουργίες και να απαλλαγείτε από τυχόν παλιά σφάλματα λογισμικού.

Εάν μπορείτε να παραλείψετε κάποιες από τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες, το στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου DEH-X6900BT της Pioneer είναι μια φανταστική επιλογή για τους αγοραστές που ενδιαφέρονται για τον προϋπολογισμό. Με μια πολυλειτουργική οθόνη LCD πλήρης με οπίσθιο φωτισμό LED, η προσαρμογή χρώματος διπλής ζώνης σας προσφέρει πλήρη προσωποποίηση των χρωμάτων στην οθόνη, καθώς και επιλογές χρωμάτων για κάθε ένα από τα κουμπιά. Με 10 επίπεδα φωτεινότητας για επιλογή, υπάρχει κάτι για οδήγηση ημέρας και νύχτας.

Είτε έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο όχημά σας είτε όχι, η Pioneer προσθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μουσική μέσω ασύρματου δικτύου και να απαντάτε (και να τελειώνετε) τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του συστήματος ηχείων του αυτοκινήτου. Υπάρχει επίσης ένα μπροστινό πάνελ USB και AUX εισόδου για να συνδέσετε διάφορα gadgets, συμπεριλαμβανομένων των iPhone ή φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Υπάρχει επίσης περιθώριο για μικροαλλαγές του ήχου, χάρη στον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή πέντε ζωνών EQ, ο οποίος θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση ήχου μέσω της απευθείας σύνδεσης με το Spotify μέσω της μονάδας Pioneer και του συμβατού smartphone.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα στερεοφωνικά αυτοκινήτων κάτω από τα $ 200 που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Εκτελώντας το Android 6.0 Marshmallow από το κουτί, το κοτόπουλο 6.2 ιντσών στερεοφωνικό αυτοκινήτου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών και δύναμης. Με 16GB μνήμης επί του σκάφους (επεκτάσιμη έως 64GB με συμβατή κάρτα SD), υπάρχει χώρος αποθήκευσης χιλιάδων τραγουδιών στη συσκευή χωρίς ποτέ να συνδέσετε ένα smartphone. Η κολοκύθα προσφέρει υποστήριξη για έξοδο ήχου subwoofer, καθώς και βίντεο 1080p στην οθόνη. Το ενσωματωμένο μόντεμ Wi-Fi προσθέτει μια κεραία μήκους 1,5 m για αυξημένη λήψη σήματος. Η επιλογή RCA cam-in προσφέρει υποστήριξη για μια εφεδρική φωτογραφική μηχανή απευθείας στην οθόνη (θα πρέπει να αγοράσετε την πίσω κάμερα ξεχωριστά).

Για περιήγηση στην πόλη ή σε όλη τη χώρα, το GPS συμπεριλαμβάνεται τόσο για εφαρμογές πλοήγησης σε απευθείας σύνδεση όσο και για εκτός σύνδεσης, με φωνητική καθοδήγηση μέσω εφαρμογών όπως Waze, Google Maps και Sygic. Η Κολοκύθα συνδέεται επίσης απευθείας στα χειριστήρια του τιμονιού για να ρυθμίσετε την αναπαραγωγή, την ένταση ή τα κανάλια χωρίς να βγάλετε τα χέρια σας από τον τροχό.

Οι σοβαροί λάτρεις της μουσικής δεν θα πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο όταν βρίσκουν ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου με σαφή ραδιοφωνική λήψη. Το μονοφωνικό στερεοφωνικό αυτοκινήτου Alpine Single-Din διαθέτει ραδιοφωνικά σήματα HD υψηλής ποιότητας για καθαρή και καθαρή λήψη.

Το αλπικό στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου Alpine Single-Din είναι ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου 9.06 x 3.94 x 10.63 ιντσών και 4,41 λιβρών με μια ενιαία ασφάλεια DIN και πρόσοψη. Η κορυφαία ισχύς της δίνει έξοδο 50 watt μέσω τεσσάρων καναλιών, ενώ η ισχύς RMS της προσφέρει 18 watt με τέσσερα κανάλια. Διαθέτει έξοδο προεπιλογής RCA για εμπρός, πίσω, καθώς και ειδικό υπογούφερ. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή εννέα ζωνών με οθόνη LCD με τέσσερα επιλέξιμα χρώματα και περιλαμβάνει 105 dB με δέκτη AM / FM και σήμα CD-to-noise. Είναι συμβατό και με τα smartphone iPhone και Android.

Αυτό που κάνει το Alpine ξεχωρίζει από το υπόλοιπο στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου είναι ότι είναι κατασκευασμένο για ραδιόφωνο HD. Έχει ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου HD σχεδιασμένο για να καταγράφει την καλύτερη λήψη και να παρέχει τον καθαρότερο ήχο. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μεταφέρετε το Pandora Internet Radio από το τηλέφωνό σας και να καταγράψετε δορυφορικά σήματα Sirius XM.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com έγραψαν ότι το σύστημα έχει μια τάση να γελάσει με την Pandora εάν χρησιμοποιεί ένα Samsung S3. Άλλοι χρήστες του Amazon.com δεν έχουν τίποτα να διαμαρτυρηθούν, με κάποιον να ισχυρίζεται ότι έχει "κάθε είσοδο γνωστή στον άνθρωπο". Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Όταν πρόκειται για στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου, πολύ λίγοι δέκτες θα σας εκτοξεύσουν όταν πρόκειται για το σχεδιασμό, καθώς τα περισσότερα από τα high-end συστήματα μοιάζουν παρόμοια. Αυτό σημαίνει ότι εκτιμούμε μια καθαρή και χρήσιμη προσέγγιση σχεδιασμού σε οποιοδήποτε σύστημα αυτοκινήτων. Εισάγετε το Kenwood DDX774BH, ένα απλό και εκλεπτυσμένο στερεοφωνικό αυτοκινήτου με μεγάλη ευελιξία που θα λειτουργήσει με πολλούς τύπους οχημάτων.

Το Kenwood DDX774BH διαθέτει μια οθόνη αφής 6,95 ιντσών LCD με οπίσθιο φωτισμό LED που είναι φωτεινή και εύκολη στην ανάγνωση. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB που σας επιτρέπει να συνδέετε και να φορτίζετε το Android ή το iOS smartphone σας. Ω, και έως και πέντε συσκευές Bluetooth μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας που οδηγούν στο αυτοκίνητο να μπορούν να επιλέξουν τι μουσική θέλουν να ακούσουν.

Υπάρχουν επίσης πολλές εισροές και εκροές σε αυτό το μοντέλο για να εξασφαλίσετε ισχυρές επιλογές προσαρμογής. Για τις εισόδους, το μοντέλο αυτό διαθέτει οπίσθια είσοδο USB, πίσω είσοδο A / V, είσοδο κάμερας εμπρός και πίσω και για έξοδοι, έχει οπίσθια έξοδο βίντεο και εξόδους έξι καναλιών προ-ενισχυτή.

Ενώ αυτό το μοντέλο δεν έχει αρκετούς κριτικές, επειδή είναι σχετικά καινούργιο, τα προηγούμενα μοντέλα Kenwood που περιλαμβάνουν τον προκάτοχό του αυτού του δέκτη έχουν πάρει όλα τα υψηλά σημάδια.

Τα περισσότερα στερεοφωνικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρονται σήμερα διαθέτουν αντιστατικές οθόνες αφής. Αυτά είναι ωραία και συχνά κάνουν το τέχνασμα, αλλά δεν είναι τόσο καλές όσο οι capacitive touchscreens, οι οποίες είναι πιο ευαίσθητες και εμφανίζονται στα σημερινά καλύτερα smartphones. Αν ψάχνετε για ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου που έχει την ανταπόκριση αφής ενός smartphone (και παίζει καλά μαζί τους), θα πρέπει να δείτε τη ναυαρχίδα του Pioneer AVIC-8200NEX.

Το AVIC-8200NEX είναι ένα πραγματικό θηρίο με εξαιρετική συμβατότητα με iOS και Android. Διαθέτει το λογισμικό Apple CarPlay και το λογισμικό Android Auto, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να αναδείξετε τις εφαρμογές Χάρτες ή Μουσική από το τηλέφωνό σας και να τις ελέγξετε μέσω της στερεοφωνικής οθόνης αφής. Ένα πράγμα που είναι ιδιαίτερα δροσερό που ενεργοποιεί η οθόνη αφής είναι οι χειρονομίες πολλών αφής, ώστε να μπορείτε να πιέζετε για μεγέθυνση όταν έχετε ανοιχτή την εφαρμογή Χάρτες. (Ακούγεται μικρό, αλλά προσπαθήστε για ένα δευτερόλεπτο να φανταστείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να πιέζετε για μεγέθυνση και θα δείτε γιατί είναι ένα καλό χαρακτηριστικό.)

Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα μουσικής και ραδιοφώνου, με υποστήριξη για Pandora, SiriusXM, ραδιόφωνο HD και δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο από περισσότερες από 90 πόλεις της Βόρειας Αμερικής από το Total Traffic & Weather Network. Έχει επίσης ενσωματωμένη πλοήγηση με σχεδόν οκτώ εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο.

Με μια εκπληκτική επίδειξη επτά ιντσών, ο δέκτης in-dash της Pioneer AVH4200NEX είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν μια πανέμορφη οθόνη που είναι γεμάτη λειτουργικότητα. Με ενσωματωμένη συμβατότητα DVD, Apple CarPlay και Android Auto, δεν υπάρχει έλλειψη υποστήριξης συσκευών. Το ενσωματωμένο Bluetooth επιτρέπει κλήσεις ανοιχτής ακρόασης και υποστηρίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη. Η Pioneer επεκτείνει την υποστήριξή της για τη Apple με συμβατότητα με το Siri, καθώς και ενσωματωμένο έλεγχο iPod, iPhone και iPad μέσω ενός προαιρετικού προσαρμογέα που επιτρέπει την προβολή περιεχομένου βίντεο.

Εάν ούτε το Android ούτε η Apple είναι η προτίμησή σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, υπάρχει επιπλέον υποστήριξη για το SiriusXM, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μουσική, κίνηση, καιρικές συνθήκες και αθλήματα. Σύνδεση οποιουδήποτε συμβατού iPhone ή smartphone Android μέσω της λειτουργίας AppRadio της Pioneer προσθέτει πρόσβαση στην οθόνη στις επαφές σας, στο ημερολόγιο, στους χάρτες και πολλά άλλα. Επιπλέον, το AppRadioLive προσθέτει όλες τις πληροφορίες ειδήσεων και μέσων ενημέρωσης που θα θέλατε σε μια ενιαία διεπαφή σχεδιασμένη για γρήγορη και εύκολη ανακάλυψη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .