Τα 7 Καλύτερα Subwoofer Home να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 100

Ναι, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τον ήχο του σπιτιού σας, ακόμη και αν έχετε προϋπολογισμό

Ανεξάρτητα από το πώς το κόβετε, τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασής σας μπορούν να φτάσουν μέχρι στιγμής για να κατευνάσουν τον ακουαρίστα σε όλους μας. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα κι αν εργάζεστε σε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν φθηνές λύσεις για να προσθέσετε αυξημένη απόδοση ήχου, ειδικά μπάσο, χωρίς να σπάσετε το κουμπαρά. Είτε παρακολουθείτε σε ένα μικρό δωμάτιο ή ψάχνετε για ένα φθηνό add-on σε ένα home theater, η λίστα με τα καλύτερα subwoofer κάτω από $ 100 έχει μια επιλογή για όλους.

Υποστηρίζεται από ένα μοναδικό υπογούφερ 10 ιντσών και έναν ενσωματωμένο ενισχυτή υψηλής έντασης για μεγάλα μπάσα, το Polk Audio PSW10 είναι το καλύτερο subwoofer κάτω από τα $ 100. Ο οδηγός δυναμικού ισοζυγίου 10-ιντσών με συμπιεσμένο δυναμικό ισοζύγιο έχει σχεδιαστεί ώστε να μην είναι παραμορφωμένος, προσφέροντας τον ιδανικό όγκο για να ακούσετε διάλογο είτε σε μια ταινία δράσης είτε στις νυχτερινές ειδήσεις. Η μοναδική του ρύθμιση είναι ειδικά προσαρμοσμένη για να μεγιστοποιεί την παραγωγή μπάσων για έναν ισχυρό ήχο και το ανώτερο κύκλωμα συμπίεσης βοηθά στην απομάκρυνση των παραμορφώσεων ακόμη και στα μέγιστα επίπεδα έντασης. Με εισόδους και εξόδους ηχείων, το Polk συνδέεται εύκολα σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα ηχείων (αν και συνδυάζεται καλύτερα με άλλα ηχεία Polk). Με μέτρηση 14 x 16,13 x 14,38 ίντσες και βάρος 26 κιλών, το Polk μπορεί εύκολα να κάθεται σε ράφι, σε γωνιά ή σε κέντρο ψυχαγωγίας.

Με το subwoofer 6,5 ιντσών, το Acoustic Audio CS-PS65-B είναι μια ξεχωριστή επιλογή ως αυτόνομο υπογούφερ ή για σύνδεση με ένα μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας. Παίρνοντας ισχύ 250 watts, ο ακουστικός ήχος έχει σχεδιαστεί για να σας βάλει στη μέση της δράσης. Ο αντίκτυπος χαμηλής συχνότητας του PS65 βοηθά στην παροχή πλήρους μπάσου. Ο ενισχυτής 250-watt λειτουργεί παράλληλα με το γούφερ 6,5 ιντσών για να παρέχει εξαιρετική ηχητική απόκριση τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές συχνότητες. Με τη μέτρηση των 9,1 x 12,1 x 9,6 ίντσες και βάρους μόνο 14,9 λιβρών, το PS65 λειτουργεί πολύ καλά σε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου, ειδικά όταν συνδέεται με ειδικά ηχεία δαπέδου μέσω της σύνδεσης εισόδου και εξόδου.

Αν και ο χρηστικός σχεδιασμός της μαύρης τέφρας του δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα πλήθος, το υπογούφερ υποβρύχιου ακουστικού ήχου RWSUB-6 δεν κρατάει το δικό του, χάρη σε μια φανταστική απόκριση ήχου. Το υπογούφερ 6.5 ιντσών προσφέρει μέγιστο επίπεδο 250 watt με ενισχυτή υψηλής απόδοσης που παρέχει απόκριση συχνότητας μεταξύ 30 και 250 Hz. Το πολυ ζιρκόνιο που διαθέτει δημιουργεί πάνω από 30% πιο ελεγχόμενη απόκριση μπάσων απ 'ό, τι τα ανταγωνιστικά υπογούφερ. Ο ενσωματωμένος ρυθμιζόμενος έλεγχος κέρδους σας επιτρέπει να συνδέεστε σε οποιοδήποτε εξωτερικό σετ ηχείων και να ταιριάζει με την απόκριση μπάσων για μια συνολική εμπειρία ήχου surround. Η χρήση τόσο των υψηλών όσο και των χαμηλών εισροών προσθέτει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε δέκτη ή ενισχυτή, ο οποίος είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το RWSUB-6 μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον ηχεία.

Το Dayton Audio SUB-800 είναι ένα υπογούφερ βαρύ καθήκον, μακρύς και οκτώ ιντσών, που ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Με τη σχεδίαση της θύρας του, το Dayton προσφέρει ένα άμεσο και καθαρό μπάσο που συνδυάζει την μουσική και τις ταινίες. Διαθέτοντας 80 watts εξουσίας, δεν είναι τόσο γδαρσιμοί όσο κάποιοι από τους πιο ανταγωνιστές των μπάσων, αλλά αυτό που του λείπει η ακατέργαστη ενέργεια είναι κάτι περισσότερο από το συνολικό πακέτο. Οι εισόδους υψηλού και χαμηλού επιπέδου ενσωματωμένων ενισχυτών και οι έξοδοι υψηλού επιπέδου προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης με ένα εξωτερικό σετ ηχείων (μην ανησυχείτε, υπάρχει ανεξάρτητος έλεγχος έντασης για να αποφευχθεί η παραμόρφωση). Ο διακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βοηθά στην ανίχνευση όταν χρησιμοποιείται το υπογούφερ και σβήνει όταν δεν είναι απαραίτητο. Μετρούμε 14,4 x 12,2 x 12,8 ίντσες και ζυγίζει 25,1 λίβρες.

Ιδανικό για μικρότερες αίθουσες, το υπογούφερ Blue Octave Home FS6 είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τον ποιοτικό ήχο με τα μπάσα που τίναγμα τοίχου που θα κατακλύσουν γρήγορα τους μικρότερους χώρους. Το υπογούφερ 6,5 ιντσών, μπροστινού πυροβολισμού, χαμηλής απόστασης και ο ενσωματωμένος ενισχυτής του εξάγει δυναμική ισχύ 250 watts. Αυτό το καθιστά ιδανικό για να παρακολουθήσετε αθλητικές εκδηλώσεις ή να κολλήσετε το Netflix στον καναπέ. Τελικά, το FS6 προσθέτει πλήρες μπάσο που είναι αρκετά μαλακό ώστε να μην ενοχλεί τους γείτονες. Οι υψηλές και οι χαμηλές είσοδοι σας επιτρέπουν να συνδέεστε εύκολα με εξωτερικά ηχεία για αυξημένη ηχητική απόδοση, αλλά το γούφερ 6,5 ιντσών είναι από μόνο του και διαθέτει έναν ακριβή ήχο που είναι πραγματικά απολαυστικός. Μετράει 11 x 9 x 11 ίντσες σε μέγεθος και ζυγίζει μόνο 14 κιλά.

Το υπογούφερ PSW-8 PSW-8 300 watt, οκτώ ιντσών και χαμηλής πυροδότησης είναι ακριβώς αυτό που θέλετε αν ψάχνετε για ένα υπογούφερ προϋπολογισμού για την τροφοδοσία ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Με ενσωματωμένο ενισχυτή υψηλής απόδοσης και απόκριση συχνοτήτων μεταξύ 26 και 250Hz, το PSW-8 προσφέρει ένα πλήρες ήχο μπάσων που είναι αρκετά καλό για να σας παρακολουθεί τουλάχιστον ένα επιπλέον επεισόδιο της αγαπημένης σας επίδειξης Netflix κάθε φορά. Τ

ο μαύρος τεμαχισμός δεν θα κερδίσει βραβεία σχεδίου, αλλά γρήγορα αναμειγνύεται στο παρασκήνιο επιτρέποντας την εστίαση να είναι εντελώς στον ήχο, όχι στην εμφάνιση. Το γούφερ οκτώ ιντσών προσθέτει ένα μακρύ κώνο εκτροπής για βαθύτερη και ακριβέστερη απόκριση των μπάσων, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που θέλετε για καρδιά-άντληση γρήγορων ταινιών δράσης και αθλημάτων. Και οι υψηλές και οι χαμηλές είσοδοι επιτρέπουν τη σύνδεση σε οποιοδήποτε ενισχυτή ή δέκτη.

Ενώ πολλά φθηνά υπογούφερ προσφέρουν μια μεγάλη απόκριση μπάσων, κανένας δεν το κάνει καλύτερο από το subwoofer SUB6F front-burning του Theatre Solutions. Αυτός ο σχεδιασμός υψηλής απόδοσης 6.5 ιντσών σπρώχνει 200 ​​βατ και έχει απόκριση συχνότητας μεταξύ 50 και 150 Hz. Με ένα ήχο γεμάτο ζωντάνια, αυτό το subwoofer ικετεύει για ταινίες με γρήγορο ρυθμό ή μουσική με μπάσο όπου μπορεί να αναδείξει τις μπριζόλες του. Τα υλικά ανθεκτικά στην υγρασία και ο ειδικά κατασκευασμένος ενισχυτής καταψυκτών προσφέρουν 24dB ανά οκτάβα και ο σχεδιασμός επιτρέπει τη ροή αέρα μέσα και έξω από το θάλαμο για μειωμένη αρμονική παραμόρφωση.

Επιπλέον, το SUB6F εξοικονομεί ενέργεια. Εάν δεν ανιχνεύσει ένα σήμα μετά από δύο λεπτά, μεταβαίνει σε λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Τελικά, το SUB6F έχει σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή για να ευχαριστήσει για ένα υπογούφερ που βρίσκει την ιδανική ισορροπία μεταξύ των εξαρτημάτων για να προσφέρει έναν ήχο μπάσων που είναι απολύτως αξιοσημείωτο για την τιμολόγηση σε επίπεδο προϋπολογισμού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .