Τι συνέβη με τα Windows 9;

Η Microsoft πήγε από τα Windows 8 δεξιά στα Windows 10;

Η Microsoft έχει ακολουθήσει ένα αρκετά σταθερό σχήμα αριθμού έκδοσης με τα λειτουργικά συστήματα τους πρόσφατα: Windows 7 , στη συνέχεια Windows 8 , και στη συνέχεια ... Windows 10 .

ΟΠΑ, τι?

Σωστά. Μόλις απέρριψαν τα Windows 9. Η Microsoft απλώς αποφάσισε να μην ονομάσει τον Windows 8 διάδοχό της ως Windows 9, αλλά πήγε με τα Windows 10 αντ 'αυτού, το οποίο ήταν αρχικά κωδικός με όνομα Threshold .

Έτσι μην ανησυχείτε, δεν χάσατε μια σημαντική έκδοση των Windows. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι που ονομάζεται "Windows 9" και, τεχνικά, δεν χρειάζεται καν να καταλάβετε γιατί η Microsoft το παρακάμπτει.

Ωστόσο, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το γιατί έγινε η παράλειψη ονόματος και γιατί πιθανότατα θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε να κατεβάζετε κάτι που ονομάζεται "Windows 9."

Γιατί η Microsoft παρακάμπτει τα Windows 9;

Η Mary Jo Foley, η οποία αναφέρει τακτικά τη Microsoft, εξήγησε με αυτόν τον τρόπο σε ένα κομμάτι που έγραψε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, την ημέρα της ανακοίνωσης των Windows 10:

"Αλλά η Microsoft πήγε αντ 'αυτού με τα Windows 10 επειδή ήθελαν να υποδηλώσουν ότι η επόμενη έκδοση των Windows θα είναι η τελευταία" σημαντική "ενημέρωση των Windows. Προχωρώντας μπροστά, η Microsoft σκοπεύει να κάνει τακτικές, μικρότερες ενημερώσεις στον κώδικα των Windows 10 αντί να σπρώξει έξω νέες μεγάλες ενημερώσεις για πολλά χρόνια. Τα Windows 10 θα έχουν ένα κοινό κωδικό σε πολλαπλά μεγέθη οθόνης, με το UI προσαρμοσμένο να λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές. "

Αργότερα τα νέα για τα Windows 10 επιβεβαίωσαν αυτή την ιδέα - ότι τα Windows θα ενημερωθούν πολύ πιο συχνά. Έτσι, μπορεί να μην υπάρχει ποτέ Windows 11 ή Windows 12, απλώς ένα εξελισσόμενο και όλο και καλύτερα Windows. Περίοδος.

Μου ακούγεται καλό.

Μην κάνετε λήψη των Windows 9 & # 34 ;!

Όπως ήδη είπα, η Microsoft δεν κυκλοφόρησε μια έκδοση των Windows που ονομάζεται "Windows 9", και μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν βρείτε έναν σύνδεσμο "κατεβάστε τα Windows 9" online ή ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης στα Windows 9, θα πρέπει να θυμάστε ότι τα Windows 9 δεν υπάρχουν.

Οποιαδήποτε λήψη που ονομάζεται Windows 9 είναι περισσότερο από πιθανό απλώς μια προσπάθεια να μολυνθεί ο υπολογιστής σας με έναν ιό με την εφαρμογή masquerading ως ενημέρωση στα Windows ή ως "σπάνια έκδοση των Windows" που μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο οι χρήστες. Αυτό, ή το άτομο που το μοιράζεται, απλά ονομάζει εσφαλμένα τη λήψη, αλλά αυτό είναι απίθανο.

Συμβουλή: Αν έχετε ήδη κατεβάσει λογισμικό που υποτίθεται ότι είναι Windows 9, βεβαιωθείτε ότι σαρώσατε το σκληρό σας δίσκο αυτή τη στιγμή. Ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και θα πρέπει να είναι αρκετό για να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό , αλλά εάν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ή δεν έχετε εγκαταστήσει κάποιο, χρησιμοποιήστε έναν από αυτούς τους δωρεάν σαρωτές ιών κατά παραγγελία.

Πόροι του Windows Update

Παρόλο που τα Windows 9 δεν υπάρχουν, μπορείτε να διατηρήσετε τις υπόλοιπες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 και τα Windows 8, ενημερωμένες και χωρίς σφάλματα χρησιμοποιώντας το Windows Update.

Δείτε τι είναι το Windows Update; για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που χρησιμοποιείται και τον τρόπο πρόσβασης στα Windows 10 μέχρι τα Windows 98.

Δείτε επίσης αυτά τα άρθρα αν χρειάζεστε πιο συγκεκριμένη βοήθεια σχετικά με το Windows Update: