Τι να ψάξετε κατά την αγορά χρησιμοποιημένων φακών κάμερας

Χρησιμοποιήστε προσοχή κατά την αγορά αντικειμενικών φακών για τη συσκευή DSLR

Κάθε φωτογράφος θέλει τους καλύτερους φακούς, αλλά δεν έχουμε πάντα τα χρήματα για να αγοράσουμε καινούργια. Ορισμένοι φανταστικοί χρησιμοποιούμενοι φακοί φωτογραφικών μηχανών μπορούν να βρεθούν για φωτογραφικές μηχανές DSLR αν γνωρίζετε τι να ψάξετε.

Δεν έχει σημασία αν μόλις αρχίζουν ή έχουν γυρίσματα ως επαγγελματίας εδώ και χρόνια, όλοι οι φωτογράφοι γνωρίζουν την αξία ενός καλού φακού. Ενώ υπάρχουν μερικές ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν στην αγορά πλήρους τιμής, τα οπτικά συστήματα ποιότητας δεν είναι ποτέ φθηνά. Εκτός από αυτό, φαίνεται να υπάρχει μια ατελείωτη λίστα των φακών που όντως «χρειαζόμαστε» να έχουμε!

Μια λύση σε όλα αυτά είναι να εξετάσουμε την αγορά μεταχειρισμένων φακών. Η αγορά χρησιμοποιημένων φακών κάμερας για το DSLR σας είναι μια πολύ φθηνότερη επιλογή για τους περισσότερους φωτογράφους.

Για να γίνει αυτό με επιτυχία, ωστόσο, πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να είστε προσεκτικοί και τι να ψάξετε όταν ψωνίζετε. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για την αγορά χρησιμοποιημένων φακών κάμερας για να έχετε μια επιτυχημένη εμπειρία αγοράς.

Ψάξτε για ζημιές

Ελέγξτε την εστίαση

Πού να βρείτε χρησιμοποιημένους φακούς κάμερας

Πολλά καταστήματα φωτογραφίας αγοράζουν και πωλούν χρησιμοποιημένους φακούς κάμερας, ενώ μερικοί θα προσφέρουν ακόμη και εγγύηση 1 έτους ή εγγύηση με τα προϊόντα.

Τα μεγάλα καταστήματα φωτογραφικών μηχανών έχουν ιστοσελίδες που είναι γεμάτες με εξαιρετικά χρησιμοποιημένο εξοπλισμό. Συχνά χρησιμοποιούν ένα σύστημα διαβάθμισης για να σας ενημερώσουν για την ποιότητα ενός φακού και θα σημειώσουν τυχόν προβλήματα. Ένας έγκριτος έμπορος όπως η B & H Photo και η Adorama θα έχουν εκπαιδευμένους τεχνικούς να εξετάζουν κάθε κομμάτι μεταχειρισμένου εξοπλισμού. Μη διστάσετε να τους καλέσετε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είναι πολύ χρήσιμες.

Πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν να αναζητήσουν φακούς σε ιστότοπους όπως το eBay, και αυτό είναι πολύ ωραίο ... εφ 'όσον ο πωλητής είναι αξιόπιστος και θα δεχτεί επιστροφές αν ο φακός δεν ταιριάζει με την περιγραφή του.

Απλά θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές και δεν θα πάτε στραβά κατά την αγορά ενός χρησιμοποιημένου φακού κάμερας για το DSLR σας!