Οι 8 καλύτερες κάμερες που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 300

Αγοράστε μερικές από τις καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για κάτω από τρεις Benjamins

Όταν πρόκειται για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στην κατηγορία των $ 300, πρόκειται για την προσπάθεια να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία. Οι πιο σημαντικές προδιαγραφές εδώ είναι πιθανώς megapixel, εύρος ζουμ, δυνατότητες εγγραφής βίντεο, επιλογές συνδεσιμότητας και σειρά ISO. Είναι δύσκολο να βρεθεί ο τέλειος συνδυασμός για τις ανάγκες κάθε αγοραστή, αλλά αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε όλες τις λεπτομέρειες για να (ελπίζουμε) βρείτε τη σωστή φωτογραφική μηχανή για εσάς.

Για τους περισσότερους, το Nikon COOLPIX B500 θα προσφέρει ίσως την πιο αποτελεσματική ισορροπία των megapixel, του εύρους ζουμ, των δυνατοτήτων βίντεο, της συνδεσιμότητας και της εμβέλειας ISO. Και η τιμή είναι μια κλέψιμο. Γιατί; Επειδή ο B500 διαθέτει αισθητήρα CMOS 16 megapixel με φακό NIKKOR f / 3,0-6,5mm ED. Το εύρος ζουμ εκτείνεται σε ένα εντυπωσιακό 40x, με δυναμική (ψηφιακή) λειτουργία ζουμ που ουσιαστικά διπλασιάζει αυτό το εύρος. Περιλαμβάνει εγγραφή βίντεο Full HD (1080p) σε 30 fps, οθόνη LCD με κλίση τριών ιντσών και πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας: Bluetooth, WiFi και NFC, επιτρέποντάς σας να εκτοξεύσετε τις φωτογραφίες σας σε μια κινητή συσκευή για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση . Διαθέτει επίσης ISO έως 6400 και λειτουργία συνεχούς λήψης 7.4 fps. Όλα αυτά δείχνουν μια ευέλικτη κάμερα που θα λειτουργεί καλά στις περισσότερες περιπτώσεις λήψης. Πραγματικά, για το σημείο τιμής, δεν μπορείτε να ζητήσετε πολλά περισσότερα.

Μερικές φορές θέλετε απλώς μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να γλιστρήσει εύκολα στην τσέπη σας - κάτι λεπτό και ελαφρύ με έναν ανασυρόμενο φακό, αλλά εξακολουθεί να έχει τη δύναμη και την ευελιξία για να χρησιμεύσει ως ένα go-to shooter. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική μηχανή σε αυτό το σημείο τιμών, το Panasonic DMC-ZS40K είναι αυτή η φωτογραφική μηχανή. Σε αντίθεση με το Nikon B500, το οποίο είναι μια κάπως ογκώδης συσκευή, το DMC-ZS40K είναι αρκετά μικρό (2,52 x 1,34 x 4,37 ίντσες) και ζυγίζει μόλις πάνω από μισή λίβρα. Μοιάζει με ένα high-end point-and-shoot, αλλά προσφέρει την τιμή και το υλικό του κάτι πολύ φθηνότερο. Υπάρχει ένα εικονοσκόπιο (EVF) για τα μάτια σας, ένα εντυπωσιακό φακό Leica 30X Super Zoom (24-720mm) με δακτύλιο ελέγχου για πρόσθετη λειτουργικότητα και ευελιξία. Διαθέτει συνδέσεις GPS, WiFi και NFC, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε γεωγραφικά τις φωτογραφίες σας και να τις μοιράζεστε άμεσα στις κινητές συσκευές σας. Έχει επίσης έναν αισθητήρα 18,1 megapixel με μακρύ οπτικό ζουμ 30x. Αυτό είναι αρκετά ισχυρό ώστε να είναι η κορυφαία επιλογή μας για την κατηγορία των $ 300. ανάμεσα σε αυτό και το B500, πραγματικά καταλήγει στην προτιμώμενη μορφή σας.

Η Bonna 21 είναι μια κάμερα HD που προσφέρει 21 megapixel και είναι ιδανική για κάθε αρχάριο φωτογράφο. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ανίχνευση προσώπου και χαμόγελου, αντι-ανατάραξη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 550mAh.

Με μέτρηση 6 x 6 x 2,5 ίντσες και βάρος 9,6 ουγκιών, η Bonna 21 διαθέτει οθόνη TFT LCD 2,7 "και παράγει μέγιστη ανάλυση HD 720P. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει επέκταση εξωτερικής μνήμης μέχρι 64GB σε μια κάρτα SD, έτσι ώστε οι αρχάριοι χρήστες να μπορούν να αναβαθμίσουν, ενώ παράλληλα να αναπτύσσονται πιο ικανοί με τη χρήση. Η φιλική προς τον αρχάριο και προσιτή κάμερα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως συνεχή λήψη, αυτόματος χρονοδιακόπτης, ψηφιακό ζουμ 8x, ενσωματωμένη επεξεργασία φωτογραφιών, εκτύπωση και ακόμη και κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενός μηνός ακόμα και αν δεν σας αρέσει.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τις καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κάτω από $ 100 διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Ένα άλλο παράδειγμα ενός οικονομικά προσιτού αλλά ταυτόχρονα ικανού συμπαγούς σημείου και βολής, το Nikon COOLPIX L32 παρέχει σταθερή ποιότητα εικόνας σε ένα πακέτο των $ 120. Ενώ είναι αραιή για τις προδιαγραφές επόμενου γενιάς, είναι κατά πολλούς τρόπους εξίσου ικανό με την κύρια επιλογή του προϋπολογισμού, το Sony DSCW800. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό αισθητήρα CCD 20,1-megapixel, έναν ευρυγώνιο φακό NIKKOR 5x, εγγραφή βίντεο HD (720p) και μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες πορτρέτου και λειτουργίες λήψης. Το μόνο μειονέκτημα, σε σύγκριση με το Sony DSCW800, είναι η τιμή. κοστίζει περισσότερα χρήματα για λίγα επιπλέον μέσω προδιαγραφών και χαρακτηριστικών. Αν είστε εξοικειωμένοι με τις συσκευές Nikon και προτιμάτε να παραμείνετε στην οικογένεια, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για την κατηγορία "point-and-shoot".

Το κομψά σχεδιαστεί και καταλαβαίνω Fujifilm FinePix XP120 είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που δεν είναι μόνο αδιάβροχη έως 65 πόδια, αλλά πάγωμα απόδειξη έως 14 μοίρες, shockproof έως 5,8 πόδια, ακόμη και σκόνη.

Η αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Fujifilm FinePix XP120 προσφέρει έναν αισθητήρα BSI CMOS μήκους 16,4 MP, ιδανικό για σκούρες ρυθμίσεις και ένα οπτικό ζουμ Fujinon 5x (28-140mm) ευρείας οθόνης που επιτρέπει εικόνες και βίντεο 1080p HD υψηλής ποιότητας έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη κοινή χρήση Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας άμεσα μέσω ενός δικτύου Wi-Fi χωρίς χειροκίνητη σύνδεση. Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας, επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε χρησιμοποιώντας το smartphone μέσω της εφαρμογής Fujifilm Camera Remote. Η κάμερα μετρά 5,5 x 2,1 x 5,7 ίντσες και ζυγίζει μόνο μία λίβρα.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Για όσους προτιμούν την ανυποληψία μιας φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να πεταχτεί στην πισίνα, τη λίμνη ή τον ωκεανό (αν και σκόπιμα ή τυχαία) δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από το Nikon COOLPIX W100 - τουλάχιστον όχι σε αυτό το σημείο τιμών . Το W100 έχει τις πιο βασικές προδιαγραφές για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες που χρειάζεστε για να πάρετε αυτό το πράγμα μαζί σας στις διακοπές σας: είναι αδιάβροχο (ή κάτω) έως 33 πόδια, ανθεκτικό στα χτυπήματα (σταγόνα) ΦΑ. Έχει επίσης έναν φακό 3x ευρυγώνιο γυαλί NIKKOR, έναν μεσαίο αισθητήρα CMOS 13,2 megapixel, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p) και μια διαισθητική διασύνδεση με μεγάλα κουμπιά για υποβρύχιο χειρισμό. Είναι μια απλή κάμερα για απλή χρήση. αγοράστε το αν ψάχνετε για μια βασική αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή για την οικογένεια. Εάν είστε διατεθειμένοι να περάσετε ένα περισσότερο, θα πρέπει να ελέγξετε είτε το Olympus TG-870 ή το Olympus TG-4.

Το Canon PowerShot SX420 είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές superzoom που μπορείτε να αγοράσετε στην περιοχή τιμών των $ 300. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προδιαγραφών μεσαίας εμβέλειας σε ένα σταθερό-φακό σημείο-και-βλαστός παράγοντα μορφή. Συγκεκριμένα, διαθέτει φακό ευρείας γωνίας 24-1008mm με οπτικό ζουμ 42x - όχι απίστευτα εντυπωσιακό για την κατηγορία superzoom, αλλά όταν εστιάζετε στην τιμή και στις υπόλοιπες προδιαγραφές είναι κάτι πολύ. Το SX420 διαθέτει επίσης αισθητήρα CCD 20 megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ της Canon, αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας (AF) για γρήγορη και εύκολη λήψη, λειτουργία Smart AUTO που επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την κατάσταση λήψης και WiFi και NFC για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση των φωτογραφιών σας. Το μειονέκτημα? Καταγράφει βίντεο μόνο σε 720p. Αλλά όταν πρόκειται για superzooms των $ 300, θα πρέπει να κάνετε λίγες θυσίες. Αυτό είναι ακόμα ένα εντυπωσιακό μικρό σκοπευτή για τα χρήματα.

Εάν προσπαθείτε να πάρετε το μεγάλο ζουμ σε έναν προϋπολογισμό, μερικές φορές η καλύτερη διαδρομή σας θα πάρει μια πιστοποιημένη ανακαινισμένη κάμερα. Με αυτό το σκεπτικό, συνιστούμε την Canon PowerShot SX530, μια καμπύλη φωτογραφική μηχανή με εκπληκτική δυνατότητα ζουμ.

Το Canon PowerShot SX530 διαθέτει εκπληκτικό οπτικό ζουμ 50x (24-1200mm) και ψηφιακό ζουμ 4x, έτσι τα δύσκολα μακριά πλάνα δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Διαθέτει επίσης αισθητήρα CMOS 16 ευρεμάτων υψηλής ευαισθησίας, έξυπνη σταθεροποίηση εικόνας, οθόνη LCD τριών ιντσών για προβολή φωτογραφιών, καθώς και δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p HD σε ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ας μην ξεχνάμε τη δυνατότητα σύνδεσης WiFi και NFC, ώστε να μπορείτε να στέλνετε γρήγορα φωτογραφίες σε smartphones και tablet για εύκολη κοινή χρήση.

Ενώ οι κριτικές δεν είναι άφθονοι σε αυτή την ανακαινισμένη μονάδα, οι πελάτες που αγόρασαν αυτή την κάμερα αλλού ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με την κάμερα. Είμαστε οπαδοί των ανακαινισμένων μονάδων αν ψάχνετε για έναν προϋπολογισμό και αυτή η μονάδα έχει εγγύηση 90 ημερών, ώστε να μπορείτε να την στείλετε πίσω αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .