Οι 7 καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κάτω από $ 100

Εξοικονομήστε χρήματα με φθηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Πρώτα πράγματα πρώτα: Οι καλύτερες φτηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για κάτω από $ 100 δεν πρόκειται να είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά μοντέλα. Δεν πρόκειται να τραβήξουν φωτογραφίες που θα δημιουργούν εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας.

Οι καλύτερες φθηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μπορούν, ωστόσο, να αποδώσουν φωτογραφίες καλής ποιότητας για χρήση στο Internet και για μικρές εκτυπώσεις. Προτού απορρίψετε αυτόματα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υπο-$ 100 εξαιτίας της έλλειψης χαρακτηριστικών και ισχύος, μην ξεχνάτε ότι κάμερες με παρόμοιες λίστες προδιαγραφών σε αυτές τις κάμερες ήταν πιθανώς $ 300, $ 400 και ακόμη και 500 δορυφορικές κάμερες πριν από μισή δεκαετία. Αυτό είναι το μεγάλο πράγμα για το σημείο τιμής των 100 $: Ο αριθμός των χαρακτηριστικών και των τεχνολογιών που πέφτουν κάτω σε αυτό το επίπεδο προϋπολογισμού συμβαίνει συνεχώς, οπότε μια κάμερα που θεωρήθηκε αρκετά ισχυρή μόλις πριν από μερικά χρόνια μπορεί τώρα να πέσει στο σημείο τιμής των 100 $.

Μπορεί επίσης να βρείτε μερικές ανακαινισμένες κάμερες σε αυτό το σημείο τιμών των $ 100. Προφανώς, η αγορά μιας φωτογραφικής μηχανής που έχει ξαναχτιστεί μπορεί να διατρέξει κάποιο κίνδυνο, καθώς η κάμερα μπορεί να μην περιλαμβάνει εγγύηση ή να μην λειτουργήσει πολύ. Ακόμα, αν είστε πρόθυμοι να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία, μπορεί να βρείτε μια απίστευτη συμφωνία που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για μερικά χρόνια.

Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, οι σημερινές ανέξοδες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν περισσότερη ισχύ από ό, τι νομίζετε. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες φτηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για λιγότερο από $ 100.

Όταν πρόκειται για φωτογραφικές μηχανές, η κατηγορία των $ 100 είναι πολύ δύσκολη, δηλαδή λόγω της ευκολίας των φωτογραφικών μηχανών smartphone. Ωστόσο, εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε μερικά επιπλέον δολάρια σε μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή, το Sony DSCW800 είναι ίσως το καλύτερο που θα βρείτε. Διαθέτει αισθητήρα CCD 20,1 megapixel με φακό 5x οπτικού ζουμ. Περιλαμβάνει τη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot της Sony, η οποία μειώνει τη θολότητα και τραβά βίντεο 720p HD. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών είναι μια λειτουργία Panorama 360 °, φόρτιση USB, απλοποιημένο μενού φωτογραφικής μηχανής και λειτουργία εφέ εικόνας. Είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύ και συμπαγές, καθιστώντας το ιδιαίτερα μεταφερόμενο - κάτι που οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης κάμερας πρέπει να περιμένει στην εποχή του smartphone.

Για να είμαστε σαφείς, πρόκειται για ένα shooter entry level από τη Sony. Μπορεί να προσφέρει λίγο περισσότερη ευελιξία από ένα iPhone ή το Samsung Galaxy S7 (κυρίως χάρη στο οπτικό ζουμ), αλλά η κατηγορία "point-and-shoot" στο σύνολό της δεν έχει δει πολλά καινοτομία τα τελευταία χρόνια. Αγοράστε αυτό εάν θέλετε μια ειδική φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τραβήξει εικόνες αρκετά υψηλής ποιότητας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από $ 100.

Εάν η απλότητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αγορά της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής σας, είναι απίθανο να βρείτε κάτι πιο εύκολο να ξεκινήσετε από το Kodak PIXPRO Friendly Zoom FZ43. Πρόκειται για μια πραγματική φωτογραφική μηχανή για αρχάριους και μία από τις λίγες φθηνές φωτογραφικές μηχανές που έχει ενημερωθεί με συνέπεια από την Kodak για να την διατηρήσει φρέσκια.

Η φωτογραφική μηχανή είναι εξαιρετικά ελαφριά σε .26 κιλά και μετρά μόνο 2,37 x 3,67 x 1,05 ίντσες. Εκτός από το απλό σχεδιασμό και τη διασύνδεσή του, προσφέρει οθόνη LCD 2,7 ιντσών, οπτικό ζουμ 4x, φωτογραφίες 16 megapixel και δυνατότητα λήψης βίντεο HD σε 720p.

Μερικοί αξιολογητές έχουν προειδοποιήσει ότι η κάμερα έχει μια μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας μικρότερη από δύο ώρες, οπότε μπορεί να θέλετε να αγοράσετε μερικές επιπλέον μπαταρίες AA για να το πάτε μόνο σε περίπτωση. Τούτου λεχθέντος, σε αυτή την τιμή, εξακολουθεί να είναι μια καλή συμφωνία και είμαστε σίγουροι ότι η κάμερα θα κάνει μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ξεκινά μόλις με τη φωτογραφία.

Εάν ένα GoPro είναι εκτός της περιοχής τιμών σας, αλλά θέλετε ακόμα μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να συμβαδίσει με τις τρελές κηλίδες σας, το KASO EK7000 είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Παίρνει 4Κ βίντεο με 12MP φωτογραφίες έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο για εκπληκτικές λήψεις δράσης - που ισοδυναμεί με τέσσερις φορές την ανάλυση των παραδοσιακών κάμερων HD. Έχει επίσης φακό ευρείας γωνίας 170 μοιρών, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε περισσότερο από τη σκηνή και περιλαμβάνει δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 1050mAh, καθεμία από τις οποίες συλλαμβάνει μέχρι και 90 λεπτά, ώστε να μην χάσετε το ρυθμό.

Η ίδια η κάμερα είναι κατασκευασμένη για δράση. Όταν περιλαμβάνεται στο περίβλημα, είναι αδιάβροχο έως και 100 πόδια και έρχεται με μια σειρά από βάσεις, δεσίματα και κλιπ για το ποδήλατό σας, κράνος και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και θύρα HDMI, ώστε να μπορείτε να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας εν κινήσει.

Όταν προσπαθείτε να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση σε μια κάμερα προϋπολογισμού, μερικές φορές θα έχετε την καλύτερη τύχη αγοράζοντας ένα μοντέλο ανώτερου σημείου που έχει πιστοποιηθεί ανακαινισμένο. Αυτό βρήκαμε με το ισχυρό και εύχρηστο Nikon COOLPIX L32. Η συσκευή είναι ελαφριά σε 0,65 λίβρες και έχει μέτρα 3,3 x 5,4 x 7,8 ίντσες, ώστε να χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Ξεχωρίζει μεταξύ άλλων αγορών φωτογραφικών μηχανών κάτω των $ 100 με φωτογραφίες 20,1 megapixel, φακό 5x οπτικού ζουμ, οθόνη LCD τριών ιντσών για προβολή φωτογραφιών και δυνατότητα λήψης βίντεο 720p HD.

Εκτός από το εκπληκτικά καλό του υλικό, το COOLPIX L32 έχει επίσης μερικά γλυκά λογισμικά κόλπα κάτω από την κουκούλα. Η κάμερα προσφέρει ένα "έξυπνο σύστημα πορτρέτου" που κάνει κάποια εργασία για εσάς όταν τραβάτε πορτραίτα, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας αυτόματης εστίασης που ξέρει να ψάχνει πρόσωπα στο πλαίσιο. Υπάρχει ακόμα και ένα χαρακτηριστικό "Glamour Retouch" που μαλακώνει το δέρμα για να κρύψει τις κηλίδες και μπορεί να προσθέσει χρώμα στα μάγουλα.

Οι στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές είναι κάτι τέχνασμα κόμματος αυτές τις μέρες, καθώς δεν υπάρχει πραγματικά καμία ψηφιακή αξία γι 'αυτούς. Αλλά όλα δεν πρέπει να είναι συμβατά με το Διαδίκτυο. Θυμάστε τις παλιές καλές μέρες της ταινίας; Το Fujifilm Instax Wide 300 είναι ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης. Οι προδιαγραφές δεν είναι εντυπωσιακές. Διαθέτει φακό 95 mm f / 14 με δύο ζώνες εστίασης, οπτικό (όχι ηλεκτρονικό) σκόπευτρο και χειριστήρια για την προσθήκη εφέ υψηλού και χαμηλού πλήκτρου στις εικόνες. Αυτό είναι. Δεν έχει καν φορτίο USB (λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ). Αλλά όταν η φωτογραφική μηχανή σας ασφαλίσει αυτόματα, εκθέτει και εκτυπώνει εικόνες, δεν χρειάζεστε όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες. Αφαιρέστε τις εικόνες και τοποθετήστε τους σε όλο τον τοίχο, το γραφείο, το ντουλάπι ή οπουδήποτε. Αποθηκεύστε τα και μοιραστείτε τους με τους φίλους με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Απολαύστε αυτές τις κάμερες για την κλασσική τους έκκληση, όχι για τις δυνατότητες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Η σειρά COOLPIX της Nikon είναι ιδανική για αρχάριους, καθώς τείνουν να έχουν στοιχειώδη χαρακτηριστικά με διαισθητικές και εύχρηστες διεπαφές. Ο καθένας μπορεί να δουλέψει έναν από αυτούς τους σκοπευτές. Αλλά πολλά μοντέλα COOLPIX είναι επίσης ιδανικά για σύνδεση με υπολογιστές. Το COOLPIX S3700, για παράδειγμα, έχει συμβατότητα τεχνολογίας Wi-Fi και τεχνολογία Near Field Communication (NFC), επιτρέποντάς σας να συνδέεστε άψογα και ασύρματα με έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή για άμεση κοινή χρήση. Διαθέτει αισθητήρα CCD 20,1 megapixel με οπτικό ζουμ 8x, λήψη βίντεο HD 720p, εύρος ISO 80, 1600, 3200, καθώς και 16 λειτουργίες σκηνής και 16x δυναμικό (ψηφιακό) ζουμ που διπλάει αποτελεσματικά την προσέγγιση της κάμερας. Το όλο θέμα μπορεί να βρεθεί γύρω στα $ 100, και έρχεται με κόκκινο, ασήμι και ροζ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους σε ένα προκαθορισμένο απόσπασμα στα smartphones τους, επειδή η σύνδεσή τους καθιστά εξαιρετικά εύκολη. Αλλά αν θέλετε να πάρετε μια εγκοπή, την άνοιξη για το Nikon COOLPIX S3700, η ​​οποία παίρνει αξιοσημείωτα καλύτερες φωτογραφίες σε σχεδόν οποιοδήποτε φως χάρη στον αισθητήρα 20-megapixel και οπτικό ζουμ 8x. Εδώ είναι μια περίπτωση όπου αγοράζοντας ένα ανακαινισμένο μοντέλο θα σας πάρει περισσότερα για τα χρήματά σας.

Καταγράφει επίσης βίντεο 720P HD και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας VR διατηρεί σταθερό το πλάνο σας. Αυτό το point-and-shoot είναι αρκετά λεπτό, οπότε είναι εύκολο να πετάξετε στην τσάντα σας και η οθόνη LCD 2,7 ιντσών με ρύθμιση φωτεινότητας πέντε επιπέδων είναι αρκετά μεγάλη ώστε να ανασκοπεί τις φωτογραφίες σας σε όλη τους τη δόξα. Η ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi θα επιτρέψει στους κυνηγούς όμοιους να μοιράζονται στιγμιότυπα επί τόπου, απευθείας σε οποιαδήποτε συσκευή iOS ή Android.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .