Κοινωνικά δίκτυα κινητών φωτογράφων που πρέπει να εξετάσουν

Η ομορφιά της κινητής φωτογραφίας είναι ότι έχει σίγουρα αναπτύξει την τέχνη της φωτογραφίας πέρα ​​από αυτό που οι άνθρωποι περίμεναν. Η κινητή φωτογραφία εξυπηρετεί τον καθένα από την καθημερινή τροφή και το σκοπευτή κατοικίδιων ζώων στον ερασιτέχνη φωτογράφο που αναζητά το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο στον ήδη επαγγελματία φωτογράφο που χτίζει την πιθανή πελατειακή του βάση πέρα ​​από αυτό που έχει σήμερα.

Λατρεύω την κινητή φωτογραφία. Μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής μου. Έχω μάθει από φωτογράφους από όλο τον κόσμο όχι μόνο για την τεχνική και τη δημιουργική πλευρά αλλά για την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων. Μου συνέλαβε επίσης μερικές εκπληκτικές σχέσεις. Όλα τα οποία δεν διδάσκονται στις τάξεις. Τόσο πολύ εγώ (και μερικοί από τους συναδέλφους μου σε όλο τον κόσμο που διδάσκουν τη κινητή φωτογραφία) άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτά που έμαθα στα μαθήματά μου στο τοπικό κολέγιο.

Σκοπεύω να μιλήσω περισσότερο για αυτά τα πράγματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει όλους στο ταξίδι σας στην κινητή φωτογραφία. Ελπίζω επίσης ότι μερικές από αυτές τις συμβουλές θα σας καθοδηγήσουν στην "άνοδο" του παιχνιδιού σας και ενδεχομένως να γίνετε πηγή εσόδων εάν το επιλέξετε.

Αυτό το άρθρο θα είναι για όσους επιλέγετε αυτή τη διαδρομή και να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί. Το Instagram είναι ένα μόνο όχημα που χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης γύρω από την κινητή φωτογραφία.

Το περιεχόμενο, το περιεχόμενο, το περιεχόμενο και η στρατηγική περιεχομένου σας είναι σημαντικές για το πώς δημιουργείτε το κοινό σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για φωτογράφους. Παρόλο που μπορεί να είναι περίπλοκο και χρονοβόρο να υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, είναι σχεδόν απαραίτητο να οικοδομηθεί, δεδομένου ότι η ιδέα πίσω από μια ακόμη στρατηγική είναι η δημιουργία εσόδων.

Μπορώ να είμαι ο πρώτος που θα σας πω ότι είναι δυνατό να κερδίζετε έσοδα από κινητές φωτογραφίες. Έχω κάποιους συναδέλφους που εγκατέλειψαν τις δουλειές τους για την ημέρα τους, επειδή τα έσοδα που πραγματοποιούν στην κινητή φωτογραφία είναι περισσότερα από τα καθημερινά τους. Μήπως αυτό σας τραβήξει την προσοχή;

Μην αφήνετε την αίσθηση της συντριπτικής δουλειάς να σας υποβαθμίζει από το να έχετε μια σειρά από πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για τη μάρκα κινητής σας φωτογραφίας. Γνωρίζω κάποιους κινητούς φωτογράφους και μεγάλους φωτογράφους φωτογραφικών μηχανών που είναι τόσο συγκλονισμένοι που καταθέτουν το "spam" για την εργασία σας σε όλα τα δίκτυα χωρίς να εφαρμόζουν ένα σχέδιο.

Ο στόχος μου για αυτό το άρθρο είναι να κατανοήσετε τα αναφερόμενα δίκτυα και στη συνέχεια να δείτε πώς αυτά τα επιμέρους δίκτυα, τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά τους και το κοινό μπορούν να σας βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός εμπορικού σήματος και μιας επιχείρησης κινητής φωτογραφίας.

01 από 03

Ίνσταγκραμ

Το Instagram είναι το πιο ενεργό κοινωνικό δίκτυο φωτογραφιών στον πλανήτη. Με εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς ημερήσιους και μηνιαίους χρήστες, είναι πραγματικά ο τόπος όπου η οπτική απεικόνιση γίνεται ο σκοπός και γιατί οι μεγάλες μάρκες προσπαθούν να καταλάβουν πώς να παραμερίσουν τα προϊόντα τους σε ένα τρελό, αφοσιωμένο κοινό. Επιπλέον ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να προσποιούνται ή να μην προσποιούνται ότι είναι φωτογράφος φωτογραφίζοντας με το τηλέφωνό τους.

Όταν ξεκίνησα αρχικά στο Instagram, ήταν πραγματικά ένα μέρος για να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από τα πράγματα που είδα και μου άρεσε να μοιραστώ. Μερικές από τις φωτογραφίες ήταν καλλιτεχνικές και έπεσαν στη σφαίρα καλών φωτογραφιών. Άλλοι ήταν απλώς να δείξουν κάτι δροσερό που είδα και δεν έχω καμία φωτογραφική αξία.

Τότε συνέβη. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα εμπορικό σήμα που δηλώνει ότι "αγάπησε" τις εικόνες μου και ήθελε να το χρησιμοποιήσει στα κοινωνικά τους δίκτυα ... και να με πληρώσει.

Μετά από αυτό, ξεκίνησα σίγουρα να αλλάξω τις συνήθειες απόσπασης. Προσπαθώ να υπολογίσω τις καλύτερες στιγμές για να δημοσιεύσω, τον τύπο των εικόνων που θα έπρεπε να δημοσιεύσω, και ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο έχω εμπλακεί με το ακροατήριό μου.

Έγινε είδος χαρτοφυλακίου μου. Δεν έβαλα κανένα "πορνό τρώνε" ή εγωιστές ή ακόμα και το τρομερό σκυλί μου (αν και η πρώτη φωτογραφία μου ήταν για το σκυλί μου και δεν έχω ακόμα να το τραβήξει.

Αυτό που έχω στη ζωοτροφή μου είναι εικόνες όπου χρησιμοποιούσα εφαρμογές για να επεξεργάζομαι και να παρουσιάζω ποιες εφαρμογές ήταν αυτές που έβγαλα που έδειξαν το στυλ φωτογραφίας μου και μερικές από τις καλές φωτογραφίες που οι πελάτες μου επιτρέπουν να δημοσιεύσω (αυτό είναι ένα άλλο άρθρο στο το δικό της δικαίωμα).

Αυτό με οδήγησε στη δημιουργία πολλών λογαριασμών. ένα για το χαρτοφυλάκιό μου, ένα για καθημερινά κλικ, και ένα ιδιωτικό για την οικογένεια και τους στενούς φίλους μου. Τώρα που το Instagram επέτρεψε τη δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών σε εφαρμογή, είμαι πλέον ενεργός και στους τρεις.

Η περιοχή Brands πάντα αναζητά ειδικούς στην Instagram και τη κινητή φωτογραφία για να αναπτύξει το επίπεδο ακροαματικότητας και αφοσίωσης. Χωρίς υπερβολική μετάβαση, έγινα ένας από εκείνους τους εμπειρογνώμονες που προσπαθούν να δείξουν ότι μπορώ να ολοκληρώσω αυτό το δικό μου λογαριασμό, προκειμένου να κερδίσω το χρόνο από τα εμπορικά σήματα να κάνουν το ίδιο για αυτούς.

Το Instagram είναι η πλατφόρμα για να παρουσιάσετε καλύτερα το ταλέντο και το έργο σας. Είστε σε θέση να δείξετε την προσωπική σας αισθητική και στυλ.

Προτείνω να το έχετε αυτό κατά νου όταν σκέφτεστε το Instagram ως εργαλείο για τη στρατηγική περιεχομένου σας. Περισσότερο "

02 του 03

Snapchat

Το νεότερο από όλα τα δίκτυα που αναγράφονται, το Snapchat είναι το καλύτερο σε ένα πράγμα: να κρατάτε το κοινό σας σε πλήρη προσοχή. Είναι πραγματικά μια λαμπρή εφαρμογή. Μπορείτε να μοιραστείτε με το κοινό σας μια "ιστορία", συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας και του βίντεο. Αυτή η ιστορία παραμένει διαθέσιμη για το ακροατήριό σας για προβολή για 24 ώρες.

Αυτή η εφαρμογή είναι για να τους δείξει ποιος είστε εκτός των οπτικών προϊόντων που μπορείτε να παράγετε. Ο φωτογράφος πίσω από το φακό, το πρόσωπο με το οποίο οι δυνητικοί πελάτες θα συνεργαστούν. εδώ είναι όπου μοιράζεστε την προσωπικότητά σας. Το Snapchat είναι ένα ιδιωτικό δίκτυο, έτσι ώστε το ακροατήριό σας και εσείς να αποφασίσετε αν θα είναι μια αμοιβαία σχέση. Μαζί με αυτή την ιδέα, πραγματικά αυτό που μοιράζεστε στο Snapchat γίνεται αποκλειστικό.

Οποιοσδήποτε επαγγελματίας μάρκετινγκ ή PR θα σας πει, αποκλειστική είναι μια τέτοια φοβερή ιδέα να προσφέρετε.

Δεν υπάρχει προσδοκία για υψηλή αξία στην παραγωγή. Αυτό το φορτίο έχει αρθεί επειδή ήδη μοιράζεστε την καλύτερη δουλειά σας στο Instagram, έτσι; =) Περισσότερα »

03 του 03

Facebook

Το Facebook είναι το Mickey Mouse των κοινωνικών δικτύων. Στην αρχή ήταν πραγματικά ένα κοινωνικό δίκτυο. Επανασύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους, ο σκοπός της ήταν να διατηρήσει αυτή την επικοινωνία.

Ω, πώς αλλάξατε τον Mickey Mouse. Δεν είστε πλέον η οργανική πλατφόρμα. Είστε πλέον η "πιο εξελιγμένη μορφή στοχοθετημένου μάρκετινγκ" στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να δούμε το Facebook ως εταιρία δεδομένων και το καλύτερο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τα εμπορικά σήματα και τους εμπόρους όλων των εποχών.

Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τον καλύτερο τρόπο να χρησιμοποιήσω αυτό το τέρας. Η οικοδόμηση ενός κοινού για πιθανούς πελάτες εδώ είναι σημαντική και δεν έχω ακόμη να μεγιστοποιήσω στο μέγιστο δυνατό. Περισσότερο "