Ασύρματο φορτιστή Smartphone

Μια αναθεώρηση του φορτιστή μαγνητικής θήκης ιόντων καυσίμου για το iPhone, το γαλαξία και τη σημείωση

Τα smartphones έχουν χτυπήσει το μεγάλο χρονικό διάστημα. Και με αυτό, εννοώ ότι έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερες αυτές τις μέρες.

Υπήρχε μια φορά, για παράδειγμα, όταν η γραμμή της Samsung Galaxy Note θεωρήθηκε γελοία μεγάλη. Ακόμα και η Apple να πηδάει στην μεγάλη αρένα smartphone με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, ωστόσο, φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες εμφανίσεις είναι εδώ για να μείνουν.

Καθώς οι οθόνες smartphone μεγαλώνουν, ωστόσο, κάνουν και τα αιτήματά τους για εξουσία. Για τους βαριούς χρήστες smartphone, αυτό κάνει τις επιλογές φόρτισης και επιπλέον χυμό ένα πολύτιμο εμπόρευμα. Είναι μια ανάγκη που το Patriot Fuel Ion τροφοδοτεί με τη μαγνητική γραμμή φόρτισης για τις συσκευές iPhone και Samsung όπως το Galaxy S5. Το σύστημα αποτελείται από διάφορα gadgets, συμπεριλαμβανομένης της θήκης, της βάσης φόρτισης, της βάσης φόρτισης και της εξωτερικής μπαταρίας.

Η θήκη λειτουργεί ως βασικό προστατευτικό κέλυφος που έρχεται με μαγνητικό συνδετήρα στο πίσω μέρος. Για αυτήν την αναθεώρηση, έχω δει δείγματα για το iPhone 6, το οποίο μοιάζει πολύ με ένα άλλο που εξετάσαμε πρόσφατα, το BuQu Tech Power Armor. Αυτό περιλαμβάνει την ελάχιστη προστασία που προσφέρει η τελευταία, ιδίως στις πλευρές της. Θα είναι ωραία αν πέσει σε μια επίπεδη επιφάνεια, αλλά δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος με αυτό αν το έριχνα σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα. Σε αντίθεση με το Power Armor, ωστόσο, η έκδοση του Fuel Ion δεν συνοδεύεται από ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία είναι λίγο προκλητική. Αντίθετα, διαθέτει ένα μαγνητικό συνδετήρα στο πίσω μέρος που του επιτρέπει να συνδέεται είτε με το μαξιλάρι φόρτισης είτε με το περίβλημα που παράγεται από το Fuel Ion.

Τα πρόσθετα πρόσθετων στοιχείων είναι το κλειδί για την θήκη καυσίμου Ion, καθώς αυτά τα καθιστούν μια βιώσιμη επιλογή για την εξάπλωση της συσκευής σας. Παίρνοντας, για παράδειγμα, το πώμα φόρτισης ή την αποβάθρα, μπορείτε να συνδέσετε μαγνητικά την θήκη και να φορτίσετε το τηλέφωνό σας με ασφάλεια. Τόσο το μαξιλάρι όσο και η αποβάθρα έρχονται με ένα καλώδιο που συνδέεται με μια τυπική θύρα USB για να πάρει ενέργεια. Στη συνέχεια, πρέπει να ευθυγραμμίσετε τις μαγνητικές συνδέσεις μεταξύ της θήκης και της βάσης ή της αποβάθρας και έχετε μια βολική επιλογή ασύρματης φόρτισης για το τηλέφωνό σας. Η χρέωση είναι αρκετά γρήγορη και ήμουν σε θέση να χυμώσω πλήρως το iPhone μου μέσα σε λίγες ώρες.

Για να βελτιώσετε τις επιλογές φόρτισης εν κινήσει, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ξεχωριστή φορητή μπαταρία που μπορεί να συνδεθεί μαγνητικά με την θήκη. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε ασύρματα με το μαξιλάρι φόρτισης ή να σταθείτε για να τροφοδοτήσετε την μπαταρία επίσης. Για μεγαλύτερη ευελιξία, η μπαταρία ιόντων λιθίου έρχεται επίσης με θύρα microUSB, αν θέλετε να φορτίσετε απευθείας. Μπορεί να φορτίζει και άλλες συσκευές χάρη σε μια θύρα USB κανονικού μεγέθους που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή.

Το μαγνητικό σύστημα χρέωσης ιόντων καυσίμου λειτουργεί καλά συνολικά, αλλά έχει και μερικά niggles. Εξασφαλίζοντας ότι οι μαγνητικοί συνδετήρες είναι ευθυγραμμισμένοι σωστά μπορεί να είναι λίγος πόνος και είχα στιγμές όταν η φόρτιση σταμάτησε εξαιτίας της μικρής κίνησης ενώ η θήκη συνδέθηκε μαγνητικά. Η μπαταρία έρχεται επίσης με χωρητικότητα 2.100 maH, η οποία είναι μεγάλη για το iPhone 5, αλλά όχι τόσο καλή για νεότερα τηλέφωνα με μεγαλύτερες μπαταρίες. Μπορεί ακόμα να φορτίσει ένα iPhone 6 πλήρως, αλλά όχι ένα iPhone 6 συν ή ένα Galaxy S6 ή Σημείωση άκρη . Η επένδυση σε μια περίπτωση, η φορητή μπαταρία και είτε ένα μαξιλάρι φόρτισης ή μια βάση μπορεί επίσης να προσθέσει από την άποψη του κόστους.

Ταυτόχρονα, το σύστημα μαγνητικής φόρτισης του Fuel Ion μπορεί να είναι αρκετά βολικό. Μόλις το έχετε εγκαταστήσει, είναι πολύ ωραίο να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας τη νύχτα απλώς γεμίζοντας το σε sans καλώδια. Η επιλογή φόρτισης στο δρόμο με τη φορητή μπαταρία είναι επίσης ευπρόσδεκτη σε ένα τσίμπημα. Αν δεν σας πειράζει η τιμή και η αραιή προστασία της θήκης, το μαγνητικό σύστημα φόρτισης του Fuel Ion αξίζει μια ματιά.

Βαθμολογία: 4 στα 5

Για περισσότερα άρθρα και κριτικές σχετικά με τα αξεσουάρ τηλεφώνου, ελέγξτε το διανομέα Smartphone και Tablet