Όλα τα gadget του μετρητή CPU

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μέτρησης όλων των μετρητών CPU για να παρακολουθείτε τη χρήση της CPU

Όλος ο μετρητής CPU είναι ένα απλό και καλά σχεδιασμένο gadget παρακολούθησης συστήματος για τα Windows. Ο gadget όλων των μετρητών CPU μετρητών θα παρακολουθεί τη χρήση της CPU (έως και 24 πυρήνες) και θα εμφανίζει επίσης τη χρησιμοποιημένη, δωρεάν και συνολική μνήμη RAM .

Αυτό το gadget είναι φανταστικό για την παροχή μιας συχνά ενημερωμένης ματιά στους πιο σημαντικούς πόρους του συστήματος σας. Χρησιμοποιώ τακτικά το gadget Όλα τα μετρητικά CPU στο μηχάνημα των Windows 7 όταν δοκιμάζω το φορτίο μιας εφαρμογής στον υπολογιστή μου.

Σημείωση: Το gadget Όλοι μετρητές CPU λειτουργεί με Windows 7 και Windows Vista .

Λήψη όλων των μετρητών CPU
[ addgadgets.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Όλοι οι μετρητές CPU: Γρήγορη σύνοψη

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό μικροεφαρμογή, αλλά θα χρειαστείτε ακόμα ένα πρόγραμμα εγκατεστημένο εάν θέλετε να λάβετε δεδομένα θερμοκρασίας:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου σε όλα τα Gadget μετρητών CPU

Ο μετρητής όλων CPU είναι ένα εξαιρετικό gadget εντοπισμού πόρων των Windows. Υπάρχουν μερικοί άλλοι από τη λίστα gadget μας που θα μπορούσα να επιλέξω πάνω από αυτό, αλλά συνολικά, μου αρέσει.

Εκτός από την τεράστια υποστήριξη πυρήνα 24 CPU, η αγαπημένη μου λειτουργία στο All Meter CPU είναι η γρήγορη ενημέρωση χρήσης πόρων για 1 δευτερόλεπτο. Πολλά gadgets παρακολούθησης συστήματος ενημερώνονται σε πιο αργό διάστημα - ίσως κάθε δύο δευτερόλεπτα ή και περισσότερο. Αυτό δίνει όλο τον μετρητή CPU περισσότερη "ζωντανή" αίσθηση από άλλα παρόμοια gadgets.

Αν και δεν φαίνεται να αξίζει να συζητήσουμε σε μια γρήγορη αναθεώρηση, εκτιμώ πραγματικά τις επιλογές χρώματος φόντου σε όλους τους μετρητές CPU. Δεν βαρετό, υπερβολικά φωτεινά χρώματα εδώ. Όλες οι επιλογές χρωμάτων στο All Meter CPU είναι έντονες και τουλάχιστον θα πρέπει να συγχαρητήρια για το θέμα της επιφάνειας εργασίας σας.

Η επιλογή πλήρους προσαρμόσιμου μεγέθους σε όλους τους μετρητές CPU είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ενώ πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να εμφανίσετε τις θερμοκρασίες πυρήνα του CPU για να εμφανιστεί σε όλους τους μετρητές CPU, αξίζει τον κόπο. Τυχαίνει να αγαπούν το πρόγραμμα, Core Temp, και να δει τις θερμοκρασίες δεξιά στο All μετρητή CPU είναι πολύ βολικό.

Όλοι οι μετρητές CPU μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν από το AddGadget. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εγκαταστήσετε ένα Gadget των Windows αν χρειάζεστε βοήθεια.

Όλος ο μετρητής CPU είναι μια φανταστική επιλογή ανάμεσα στα πολλά gadget παρακολούθησης CPU και RAM που είναι διαθέσιμα για τα Windows 7 και τα Windows Vista.

Λήψη όλων των μετρητών CPU
[ addgadgets.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση βασίζεται σε όλους τους μετρητές CPU v4.7.3. Ενημερώστε μας αν χρειάζεται να ενημερώσω αυτήν την αναθεώρηση με βάση μια νέα έκδοση του All Meter CPU.