Τι είναι ένα αρχείο CSI;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία CSI

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου CSI είναι πιθανότατα ένα αρχείο δεδομένων προγράμματος EdLog. ένα πρόγραμμα καταγραφής προσαρμοσμένων δεδομένων που έχει δημιουργηθεί για καταγραφείς δεδομένων Campbell Scientific. Ο κώδικας του προγράμματος μέσα στο αρχείο CSI συντάσσεται για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας EdLog με την επέκταση αρχείου .DLD.

Το ContentServ CS EMMS Suite χρησιμοποιεί επίσης την επέκταση CSI, αλλά για τα αρχεία ConentServ Include. Αυτά είναι αρχεία πηγαίου κώδικα που μπορούν να περιέχουν μεταβλητές και λειτουργίες για άλλα έργα ContentServ για αναφορά.

Εάν το αρχείο CSI δεν περιλαμβάνεται σε κάποια από τις μορφές που μόλις ανέφερα, μπορεί να είναι ένα αρχείο ερωτήματος κατάστασης Challan, ένα αρχείο υπογεγραμμένου αντικειμένου Cyberautograph ή ένα αρχείο Adobe Contribute Shared Settings.

Ορισμένα αρχεία CSI εμφανίζονται με το Microsoft SharePoint ως προσωρινό αρχείο που δημιουργήθηκε κατά τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας.

Σημείωση: Το CSI είναι επίσης συντομογραφία για το Serial Interface της Κάμερας, το Ινστιτούτο Ασφάλειας Υπολογιστών, το Κοινό Σύστημα Διασύνδεσης, το Διεθνές Πρόγραμμα Χρώμα Λύσεων και το Ινστιτούτο Προδιαγραφών Κατασκευών.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο CSI

Εάν το αρχείο CSI σας αναφέρεται σε ένα αρχείο δεδομένων προγράμματος EdLog, μπορείτε να το ανοίξετε με το LoggerNet της Campbell Scientific.

ConentServ Συμπεριλάβετε αρχεία με επέκταση .CSI που ανοίγουν με το EMMS του ContentServ.

Μια κοινή ερώτηση που περιβάλλει αυτόν τον τύπο αρχείου είναι ο τρόπος ανοίγματος ενός αρχείου ερωτήματος κατάστασης Challan από το NSDL. Ο ιστότοπος TaxCloudIndia παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για τη λήψη του αρχείου CSI από το NSDL. Μπορείτε πιθανότατα να το ανοίξετε με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου .

Το Adobe Contribute, ένας επεξεργαστής HTML , χρησιμοποιεί την επέκταση .CSI για αρχεία ρυθμίσεων. Θα αποθηκεύουν πληροφορίες για το πώς το πρόγραμμα θα πρέπει να διαχειρίζεται έναν ιστότοπο. Έχουν συνήθως ένα ασαφές όνομα αρχείου και αποθηκεύονται σε ένα φάκελο που ονομάζεται "_mm" στο ριζικό φάκελο του ιστότοπου.

Το Microsoft SharePoint χρησιμοποιεί επίσης αρχεία CSI. Άλλα αρχεία CSI ενδέχεται να είναι αρχεία Cyberautograph Signed Item, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία σχετικά με το τι χρησιμοποιούν ή τι πρόγραμμα ανοίγει.

Σημείωση: Άλλες μορφές μοιράζονται μερικά από τα ίδια γράμματα με την επέκταση του CSI, οπότε μην τα συγχέετε. Ορισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα αρχεία CSO , CGI , CSR , CSH και CS (Visual C # Source Code).

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο CSI, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία CSI, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο CSI

Δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές πιθανές μορφές για να υπάρχει ένα αρχείο CSI, σας προτείνω να το ανοίξετε πρώτα στο πρόγραμμα στο οποίο ανήκει και στη συνέχεια, ει δυνατόν, να αποθηκεύσετε το ανοιχτό αρχείο σε άλλη μορφή. Γενικά, η επιλογή μετατροπής βρίσκεται στο μενού Αρχείο του προγράμματος ή μέσω ενός κουμπιού Εξαγωγή .

Ωστόσο, από όλες τις μορφές που ανέφερα παραπάνω, είναι πιθανόν να μετατραπούν μόνο τα αρχεία ερωτήματος κατάστασης Challan Status. Εάν μοιράζεστε το αρχείο με κάποιον άλλο ή πρέπει να το μετατρέψετε σε μια νέα μορφή για συγκεκριμένο λόγο, είναι πιθανότατα καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο κοινό.

Δεδομένου ότι η μορφή είναι κατά πάσα πιθανότητα βασισμένη σε κείμενο, μπορείτε πιθανώς να μετατρέψετε το CSI σε μορφή PDF ή σε άλλες μορφές αρχείου κειμένου που είναι συμβατές με το Microsoft Excel ή το Word, όπως το XLSX ή το DOCX . Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το αρχείο CSI σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το σε μια βασική μορφή κειμένου που μπορούν να ανοίξουν το MS Word και το Excel, όπως το TXT. Για να πάρετε αυτό το αρχείο TXT στη μορφή PDF, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FileZigZag .

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία CSI

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να ξέρω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου CSI και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.