Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα-βήμα Visual Tutorial

01 από 10

Βήμα πρώτο: Πλοηγηθείτε στο Περιεχόμενο σας

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα πρώτο. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Σίγουρα, οι ήχοι κλήσης είναι όλοι σήμερα οργισμένοι, αλλά πώς ακριβώς επιλέγετε, αγοράζετε, μεταφέρετε και στη συνέχεια τις χρησιμοποιείτε στο κινητό σας τηλέφωνο; Αυτός ο οπτικός οδηγός είναι η βήμα-βήμα απάντησή σας. Ετοιμος? Η τάξη είναι τώρα σε σύνοδο. Το πρώτο σας βήμα είναι να προσδιορίσετε τη βιβλιοθήκη περιεχομένου του κινητού τηλεφώνου σας.

Το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείται σε αυτό το σεμινάριο είναι ένα Samsung Upstage για Sprint. Στο Upstage, το "Το Περιεχόμενο μου" είναι αυτό που χρειάζεστε από το κύριο μενού του.

Θα πρέπει να βρείτε κάτι παρόμοιο σε άλλες συσκευές.

02 από 10

Βήμα δεύτερο: Πλοηγηθείτε στους Ringers σας

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα δεύτερο. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο περιεχόμενο κουδουνίσματος. Διασκεδάζοντας ακόμα;

03 από 10

Βήμα τρίτο: Αποκτήστε νέα Ringers

Λήψη Ringtones: Βήμα τρίτο. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Αυτό είναι πιο εύκολο από ό, τι ίσως σκεφτήκατε, ε; Τώρα επιλέξτε νέο περιεχόμενο κουδουνίσματος. Αυτό απαιτεί το κινητό σας να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Ανάλογα με το σχέδιο υπηρεσίας κινητού τηλεφώνου σας, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με δεδομένα για πλοήγηση στο Web.

04 από 10

Βήμα τέσσερα: Προβολή Προτεινόμενων Δακτυλιδιών

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα τέσσερα. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Είστε συνδεδεμένοι! Αυτό που βλέπετε εδώ θα διαφέρει ανάλογα με τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Το Sprint χρησιμοποιείται σε αυτό το παράδειγμα.

Η πρώτη οθόνη κουδουνιού σας θα εμφανίσει πιθανό περιεχόμενο ringtone. Αυτό ξεκινά την αναζήτησή σας για τον ήχο κλήσης της επιλογής σας.

05 από 10

Βήμα πέμπτο: Αναζήτηση κατηγοριών ήχων κλήσης

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα πέντε. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Εκτός από την επιλογή από εμφανή ringtones, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες ringtone που καλύπτουν διάφορα μουσικά είδη.

06 από 10

Βήμα έξι: Αναζήτηση κλήσεων

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα έξι. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Εκτός από την επιλογή ενός ήχου κλήσης ενώ βρίσκεστε μέσα σε ένα μουσικό είδος, θα είναι επίσης πιθανό να μπορείτε να αναζητήσετε έναν ήχο κλήσης από τον καλλιτέχνη.

07 από 10

Βήμα επτά: Αγοράστε ήχο κλήσης

Λήψη ήχων κλήσης: Βήμα επτά. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Ναι, αυτή είναι η ώρα! Το ψηφιακό πορτοφόλι σας σας καλεί τώρα. Ενώ ορισμένοι ήχοι κλήσης μπορούν να τηλεφορτωθούν δωρεάν , πολλοί χρειάζονται πληρωμή. Αυτά τα τέλη μπορεί να κυμαίνονται σε τιμή από 99 σεντς σε λίγα δολάρια.

08 από 10

Βήμα Οκτώ: Κατεβάστε το Ringtone

Λήψη Ringtones: Βήμα Οκτώ. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Αφού συμφωνήσετε με μια τιμή, ήρθε η ώρα να κατεβάσετε το μουσικό σας καλό! Ο ήχος κλήσης θα είναι σχετικά μικρός σε μέγεθος και θα πρέπει να κάνετε λήψη σε μερικά δευτερόλεπτα στο κινητό σας τηλέφωνο.

09 από 10

Βήμα εννέα: Πράξη για τον ήχο κλήσης

Λήψη Ringtones: Βήμα εννέα. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Συγχαρητήρια! Ο ήχος κλήσης ονείρου που επιλέξατε είναι τώρα δικό σας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι με αυτό. Παρόλο που μπορείτε να το ακούσετε αμέσως, πιθανότατα θα θέλετε να το "ρυθμίσετε" για αναπαραγωγή όταν συμβεί μια συγκεκριμένη ενέργεια.

10 από 10

Βήμα δέκα: Αντιστοίχιση ήχου κλήσης

Λήψη Ringtones: Βήμα δέκα. Εικόνα που δημιουργήθηκε από Adam Fendelman για About.com

Τα περισσότερα τηλέφωνα θα σας επιτρέψουν να ρυθμίσετε τον ήχο κλήσης που λάβατε πρόσφατα για αναπαραγωγή όταν εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο είδος κλήσης ή όταν κάποιος χρήστης καλεί. Μπορείτε συχνά να αναπαράγετε τον ήχο κλήσης σας ως συναγερμό, το στοιχείο προγραμματισμού ή τον κοινοποιούντα μηνύματος.

Τώρα που είστε εμπειρογνώμονας λήψης ringtone, θέλετε μερικές προτάσεις σχετικά με τις ιστοσελίδες ποιότητας που πρέπει να λάβετε υπόψη για το δολάριο ringtone; Αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.