Οι 10 καλύτερες εμπορικές τοποθεσίες ανταμοιβών και μετρητών

Πώς να κερδίσετε μίλια και να πάρετε τα χρήματα πίσω όταν ψωνίζετε online

Αν ψωνίζετε online, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να κερδίζετε ανταμοιβές για τις αγορές σας. Και δεν μιλάω για πιστωτικές κάρτες. ενώ μπορείτε να κερδίζετε πόντους, μίλια ή μετρητά με τη χρήση ορισμένων καρτών, μπορείτε επίσης να λάβετε ανταμοιβή για να κάνετε κλικ μέσω ηλεκτρονικών πύλων αγορών πριν κατευθυνθείτε στον ηλεκτρονικό σας κατάστημα επιλογής.

Αυτές οι πύλες αγορών λειτουργούν με μεγάλη ποικιλία καταστημάτων - από το Adidas.com έως τα 1-800-Flowers στα Macy's - για να απονείμουν στους πελάτες μετρητά, πόντους ή μίλια όταν κάνουν κλικ μέσα στον εν λόγω ιστότοπο αντί να πηγαίνουν απευθείας σε έναν ηλεκτρονικό έμπορο λιανικής πώλησης. Για παράδειγμα, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια αγορά στο Saks Fifth Avenue online, αντί να πηγαίνετε κατευθείαν στον ιστότοπο του καταστήματος, θα μπορούσατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του AAdvantage Shopping της American Airlines και να κάνετε κλικ στο Saks.com για να κερδίσετε μίλια για την αγορά σας .

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί: Μπορείτε να "διπλώσετε" με αυτές τις ηλεκτρονικές πύλες αγορών για να κερδίσετε τους πόντους, τα μίλια ή τα μετρητά που δικαιούστε κάνοντας κλικ στον ιστότοπο και κερδίζοντας επιπλέον ανταμοιβές μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι, εάν κάνετε μια αγορά μέσω του United MileagePlus Shopping και πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα United MileagePlus Explorer, θα κερδίσετε μίλια μέσω της πύλης συν 1 μίλι ανά δολάριο για την αγορά σας μέσω της κάρτας σας.

Φυσικά, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε να κερδίζετε μίλια, πόντους ή μετρητά πίσω από μία από αυτές τις πύλες αγορών, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό με τη συνδεδεμένη αεροπορική εταιρεία ή τράπεζα. Αξίζει όμως να αφιερώσετε το χρόνο για να το ρυθμίσετε, αφού θα μπορούσατε γρήγορα να φτάσετε στο δρόμο σας για να κερδίσετε μια ελεύθερη πτήση ή να βάλουν χρήματα πίσω στο πορτοφόλι σας, ανάλογα με το πόσο online αγορές κάνετε. Και θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό με ένα πρόγραμμα πίστης για να κερδίσετε πόντους, μίλια ή μετρητά μέσα από τις διάφορες άλλες διαθέσιμες διαδρομές, από την πραγματοποίηση πληρωμένων πτήσεων ή διαμονών στο ξενοδοχείο μέχρι τη συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες μάρκας χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με λιανικό εμπόριο, αεροπορική εταιρεία ή ξενοδοχείο.

01 από 10

American Airlines Αεροπορικά Εισιτήρια

Τύπος ανταμοιβών: Miles - απονεμόμενο ως μέρος του προγράμματος frequent flyer της American Airlines 'AAdvantage. Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή που να συνδέεται με τα μίλια AAdvantage (ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα αναφέρεται παρακάτω σε αυτό το άρθρο), μπορείτε να πάρετε συνήθως 1 έως 2 σεντς ανά μίλι αξίας όταν εξαργυρώσετε μίλια για πτήσεις με έπαθλα στον Αμερικανό ή σε έναν από τους εταίρους της αεροπορικής εταιρείας.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό εμπόριο AAdvantage της Αμερικής για τα ψώνια σας και ξοδεύετε 500 δολάρια με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 6 πόντους ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 3.000 μίλια. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μίλια για μια ποικιλία εξαγορών, συμπεριλαμβανομένης μιας ελεύθερης αμερικανικής πτήσης, η οποία ξεκινά στα 7.500 μίλια. Και επειδή είστε (ή θα μπορούσατε) να φτάσετε επίσης σε μίλια αεροπορικών εταιρειών ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να κερδίσετε γρήγορα αρκετά μίλια για μια πιο ακριβή πτήση ανάθεσης (όπως το ταξίδι μετ 'επιστροφής από τις ΗΠΑ στη Χαβάη ξεκινώντας από 40.000 μίλια).

Αν είστε μέλος του προγράμματος AAdvantage frequent flyer της American Airlines, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε σελιδοδείκτη για την πύλη αγορών του μεταφορέα και να κατευθυνθείτε εκεί πριν ολοκληρώσετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

AAdvantage eShopping συνεργάτες με εκατοντάδες σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Apple.com, Barneys Νέα Υόρκη, Gilt και Kohl του. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο μέσω της γραμμής αναζήτησης και να δείτε πόσα μίλια θα κερδίζετε ανά δολάριο που δαπανάται (συνήθως το ποσοστό κυμαίνεται από 1 έως 25). Μερικοί λιανοπωλητές, όπως το Sprint και η Wall Street Journal, προσφέρουν ένα καθορισμένο ποσό μιλίων ανά αγορά και όχι ένα ορισμένο ποσό μιλίων ανά δολάριο.

Όπως πολλές άλλες πύλες αγορών αεροπορικών εταιρειών, το AAdvantage eShopping εκτελεί περιοδικά ειδικές προσφορές όπου μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον μίλια για την κάλυψη συγκεκριμένων ορίων δαπανών. Ένα παράδειγμα είναι το event back-to-school, το οποίο έχει προηγουμένως προσφέρει έως και 2.000 μίλια μπόνους όταν ξοδεύετε $ 500 για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της πύλης. Περισσότερο "

02 από 10

Το Citi Cash Bonus Center

Τύπος ανταμοιβής: Cash back; Η πύλη της Citi είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς, αν δεν έχετε μεγάλη ανάγκη να συλλέξετε πόντους ή μίλια σε ένα πρόγραμμα πιστότητας, αφού αντί να χρειάζεται να εξαργυρώσετε ανταμοιβές, απλώς επιστρέφετε μετρητά στο λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να πάρει την εικασία εργασίας από τη διαδικασία, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο να διερευνήσει πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ανταμοιβές σας - αν η πύλη Citi προσφέρει 5% επιστροφή μετρητών, παίρνετε απλά ένα 5% επιστρέψτε τις δαπάνες σας.

Εάν έχετε μια κάρτα από την Citibank που κερδίζει μετρητά πίσω, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς αυτόν τον ιστότοπο για να βρείτε μια λίστα καταστημάτων που προσφέρουν μετρητά επιδομάτων για την πραγματοποίηση μιας ηλεκτρονικής αγοράς.

Από τον χρόνο δημοσίευσης, ο κατάλογος των συμμετεχόντων λιανοπωλητών ξεπέρασε τα 400 και το μέσο ποσοστό επιστροφής ήταν 5%. Θα βρείτε πολλές από τις ίδιες επιλογές διαθέσιμες μέσω άλλων πύλων, όπως το Best Buy, το Macy's και το Sears.

Εφόσον το πρόγραμμα αυτό συνδέεται απευθείας με το λογαριασμό σας στο Citi, τα χρήματα που κερδίζετε θα αναρτώνται στη σελίδα Πρόσφατες συναλλαγές για την αντίστοιχη πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερο "

03 από 10

Ebates

Τύπος ανταμοιβών: Cash back - αλλά σε αντίθεση με το Cash Bonus Cash Center, δεν λαμβάνετε μετρητά απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αντ 'αυτού, θα το πάρετε με τη μορφή ταχυδρομικής επιταγής ή ως κατάθεση στον λογαριασμό σας στο PayPal, όπως αναλύεται παρακάτω.

Η Ebates μπορεί να είναι μόνο η πιο δημοφιλής περιοχή μεταξύ αυτών που αναφέρονται εδώ και δεν είναι καν συνδεδεμένη με αεροπορική εταιρεία, τράπεζα ή ξενοδοχείο μεγάλου ονόματος. Ο λόγος για τον οποίο το αγαπούν οι άνθρωποι; Σας δίνει ευθεία επιστροφή μετρητών στις αγορές και δεν χρειάζεται να είστε μέλος συγκεκριμένου προγράμματος αφοσίωσης για να καρπωθείτε τις ανταμοιβές.

Μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Facebook ή στο Google και, στη συνέχεια, απλά αναζητήστε τον επιθυμητό έμπορο λιανικής πώλησης για να δείτε πόσα μετρητά θα πάρετε για αγορές εκεί. Τα ποσοστά επιστροφής είναι συνήθως 2% έως 4%, αν και η Ebates διπλασιάζει συχνά αυτά τα ποσοστά για προαγωγές. Τα κορυφαία καταστήματα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο περιλαμβάνουν το Amazon, το eBay, το JCPenney και το Sephora. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον μετρητά με την παραπομπή άλλων χρηστών στον ιστότοπο.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε πώς πραγματικά λαμβάνετε τα μετρητά που κερδίζετε μέσω αυτού του ιστότοπου. Δεν κατατίθεται αυτόματα σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας. μάλλον, θα λάβετε ένα "Big Fat Check" στο ταχυδρομείο μία φορά κάθε τρεις μήνες. Εάν έχετε κερδίσει λιγότερα από 5,01 δολάρια σε μετρητά πίσω εκείνη την περίοδο, όμως, δεν θα λάβετε επιταγή μέχρι την επόμενη τρίμηνη περίοδο κατά την οποία πληρείτε αυτό το ελάχιστο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal ή μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε τα μετρητά σας δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, οργανισμό ή μέλος της οικογένειας της επιλογής σας. Περισσότερο "

04 από 10

Το κατάστημα Hilton Shop-to-Earn Mall

Τύπος ανταμοιβής: Οι πόντοι που απονέμονται στο πρόγραμμα αφοσίωσης Honors της Hilton. Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη αξία για κάθε σημείο Hilton Honors, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε 0,5-1 λεπτό αξίας ανά σημείο όταν εξαργυρώσετε για μια βραδιά βραβείων ξενοδοχείου.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε το Shop-to-Earn του Hilton για τα ψώνια σας και ξοδεύετε $ 850 με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 2 πόντους ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 1.700 μονάδες. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημεία για μια ποικιλία εξαγορών, συμπεριλαμβανομένης μιας ελεύθερης νύχτας σε ένα ξενοδοχείο Hilton ή μιας δωρεάν αναβάθμισης σε ένα ωραιότερο δωμάτιο. Και επειδή είστε (ή θα μπορούσατε) να φτάσετε επίσης σε μίλια αεροπορικών εταιρειών ταυτόχρονα, η πτήση σας στο ξενοδοχείο Hilton θα μπορούσε επίσης να σας κοστίσει λιγότερο.

Ναι, μπορείτε να κερδίσετε πόντους ξενοδοχείων για τις ηλεκτρονικές σας αγορές καθώς και τα μίλια αεροπορικών εταιρειών. Το Hilton είναι μία από τις χούφτες των αλυσίδων (άλλοι περιλαμβάνουν το Marriott) που διαχειρίζονται πύλες αγορών, απονέμοντας τα μέλη του προγράμματος Hilton Honors, όταν κάνουν κλικ πριν πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ιστότοπου Hilton Shop-to-Earn που ξεχωρίζουν ως ιδιαίτερα χρήσιμα. Για ένα, δίπλα σε κάθε λιανοπωλητή, αναφέρεται όταν θα λήξει η τρέχουσα προσφορά ανά τετραγωνικό δολάριο, οπότε ξέρετε πόσο καιρό θα πρέπει να ψωνίζετε και να κερδίζετε με το τρέχον επιτόκιο. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε τη λίστα των λιανοπωλητών σε εκείνους που αποστέλλονται μόνο στις ΗΠΑ. Περισσότερο "

05 από 10

JetBlue ShopTrue

Τύπος ανταμοιβών: Πόντοι - που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος TrueBlue για τακτικά δρομολόγια του JetBlue. Ενώ το JetBlue ονομάζει "σημεία" αντί για "μίλια", λειτουργούν ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως τα μίλια, καθώς μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για πτήσεις με την JetBlue ή / και τους συνεργάτες του, με επιτόκιο περίπου 1-2 σεντ ανά σημείο.

Έτσι, αν χρησιμοποιείτε την πύλη της JetBlue για τις αγορές σας και ξοδεύετε $ 100 με ένα κατάστημα λιανικής πώλησης που προσφέρει 3 πόντους ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 300 πόντους. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημεία για μια ελεύθερη πτήση στο JetBlue. Και επειδή είστε (ή θα μπορούσατε) να παίρνετε και πόντους JetBlue μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να έχετε αρκετούς πόντους για μια πτήση - όπως μονόδρομη στις ΗΠΑ για 17.600 σημεία στα μέσα Αυγούστου - σε χρόνο μηδέν .

Είστε μέλος του προγράμματος TrueBlue της JetBlue; Στη συνέχεια, το ShopTrue θα μπορούσε να είναι η ηλεκτρονική πύλη αγορών για εσάς. Τα ποσοστά κέρδους τείνουν να είναι στην χαμηλή πλευρά σε σύγκριση με πολλές άλλες τοποθεσίες - από την ώρα των δημοσιεύσεων, μία από τις πιο ελκυστικές προσφορές ήταν 5 βαθμοί TrueBlue ανά δολάριο για ψώνια στο L'Occitane - αλλά αν αυτή είναι η αεροπορική εταιρεία της επιλογής σας μια ωραία ευκαιρία να εργαστείτε για την επόμενη δωρεάν πτήση σας.

Οι κορυφαίες μάρκες που συνεργάζονται με την τοποθεσία περιλαμβάνουν τα Apple, Etsy, Target και The Home Depot. Περισσότερο "

06 από 10

Κ. Ράμπα

Τύπος ανταμοιβής: Cash back - αποπληρωμή μέσω επιταγής ή κατάθεσης PayPal.

Ο κ. Rebates είναι ένας άλλος ιστότοπος που προσφέρει μετρητά όταν κάνετε κλικ για να ψωνίσετε σε μια μεγάλη ποικιλία εμπόρων λιανικής πώλησης και είναι αρκετά παρόμοια με την Ebates με μερικές μόνο μικρές διαφορές. Για το ένα, χρειάζεστε τουλάχιστον 10 δολάρια σε μετρητά που κερδίζετε για να πάρετε μια επιταγή ή πληρωμή μέσω του PayPal - ο ιστότοπος δεν σας στέλνει πληρωμές κάθε τρεις μήνες.

Η επιλογή των καταστημάτων είναι επίσης ελαφρώς διαφορετική, αν και περιλαμβάνει τις ίδιες βάσεις όπως το Amazon, το Groupon και το Walmart. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά από έναν έμπορο λιανικής πώλησης και να κερδίσετε μετρητά πίσω στη διαδικασία, θα ήταν χρήσιμο να συγκρίνετε τα ποσοστά στα Ebates και τον κ. Rebates για να δείτε ποια προσφέρει υψηλότερη απόδοση. Περισσότερο "

07 από 10

Εμπορευθείτε στο MileagePlus

Τύπος ανταμοιβών: Miles - απονεμόμενο στο πλαίσιο του προγράμματος Frequent Flyer του United MileagePlus. Μπορείτε να εξαργυρώσετε μίλια για πτήσεις στην United ή σε έναν από τους εταίρους της αεροπορικής σας εταιρείας και γενικά θα πάρετε περίπου 1-2 λεπτά ανά μίλι αξίας.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την πύλη United για τις αγορές σας και ξοδεύετε 400 δολάρια με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 5 βαθμούς ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 2.000 μίλια. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους πόντους για μια ελεύθερη πτήση ή μια αναβάθμιση καθισμάτων στην United ή σε έναν από τους εταίρους της αεροπορικής εταιρείας (οι μικρές πτήσεις United ξεκινούν σε 7.500 μίλια μονόδρομα). Και επειδή είστε (ή θα μπορούσατε) να φτάσετε επίσης σε μίλια Ηνωμένων μερών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να έχετε αρκετές ανταμοιβές για μια πτήση ανάθεσης σε διάστημα μηνών.

Ακολουθεί μια άλλη πύλη αγορών αεροπορικών εταιρειών - αυτή τη φορά από την United Airlines. Εάν έχετε λογαριασμό σε συχνές διαδρομές στο MileagePlus, θα πρέπει σίγουρα να δούμε αυτό τον ιστότοπο, καθώς, όπως και το e-shop AAdvantage, συνεργάζεται με μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για να σας προσφέρει μίλια για την ολοκλήρωση των αγορών.

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλοι ιστότοποι που παρατίθενται εδώ, αν και ξεχωρίζει για την παρουσίαση μιας από τις πιο εύχρηστες διεπαφές μεταξύ όλων των πύλων αγορών εκεί έξω. Θα βρείτε μια συγκρίσιμη επιλογή των εμπόρων λιανικής, καθώς και από το Athleta και το Old Navy μέχρι το Overstock και τη Samsung.

Όπως και οι περισσότερες άλλες πύλες αγορών αεροπορικών εταιρειών, το MileagePlus Shopping προσφέρει συχνά κατ 'αποκοπή ποσά μιλίων μπόνους όταν πληρείτε ένα συγκεκριμένο όριο δαπανών. Περισσότερο "

08 από 10

Κατάστημα μέσω Chase

Τύπος ανταμοιβής: Οι πόντοι που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Ultimate Rewards της Chase. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα σημεία Ultimate Rewards προς τα ελεύθερα ταξίδια και θα έχετε περίπου 1,25-2,5 σεντ ανά σημείο σε αξία ανάλογα με την εξαγορά σας.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την πύλη του Chase για τα ψώνια σας και ξοδεύετε 700 δολάρια με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 3 βαθμούς ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 2.100 μονάδες. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημεία για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν μέσω της πύλης Chase Ultimate Rewards. Και επειδή θα πάρετε και τα σημεία Chase μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ταυτόχρονα, θα έχετε "διπλή εμβάπτιση" με τις ανταμοιβές σας.

Αν έχετε πιστωτική κάρτα μέσω του εκδότη Chase, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Shop Through Chase, να αναζητήσετε το κατάστημα με το οποίο θέλετε να ψωνίσετε και να κερδίσετε πόντους για την αγορά σας.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε: Σε αντίθεση με τις πύλες αγορών αεροπορικών εταιρειών, όπως το AAdvantage eShopping, για να κερδίζετε πόντους με το Shop Through Chase, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα Chase που σχετίζεται με το λογαριασμό σας για να κάνετε την αγορά σας. Εάν έχετε πολλαπλές κάρτες Chase, θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πριν κάνετε κλικ σε έναν μεμονωμένο διαδικτυακό έμπορο λιανικής πώλησης.

Ο δικτυακός τόπος Shop Through Chase είναι γνωστός ως ένα κομμάτι finnicky. ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε να το φορτώσετε σε μερικά διαφορετικά προγράμματα περιήγησης, προτού να επιτύχετε με επιτυχία την πλήρη λειτουργικότητα και τη λίστα των καταστημάτων που θα εμφανιστούν. Αλλά θα μπορούσε να αξίζει σίγουρα την προσπάθεια αν εκτιμήσετε τα σημεία Chase και ελπίζετε να τα χρησιμοποιήσετε για να κλείσετε μια πτήση, μια διαμονή σε ξενοδοχείο ή άλλα ταξίδια. Περισσότερο "

09 από 10

Νοτιοαφρικανική Ταχεία Αγορές Αγορών

Τύπος ανταμοιβής: Πόντοι - απονεμημένοι ως μέρος του προγράμματος Rapid Rewards της Southwest. Θα λάβετε 1-2 σεντ ανά σημείο αξίας όταν εξαργυρώσετε για πτήσεις βραβείων.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την πύλη Southwest για τις αγορές σας και ξοδεύετε $ 100 με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 2 πόντους ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 200 ​​πόντους. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημεία προς μια πτήση βραβείων Νότιας Γης. Και επειδή θα μπορούσατε επίσης να κερδίσετε νοτιοδυτικά σημεία μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να κερδίσετε 3 πόντους ανά δολάριο για την αγορά και να εργαστείτε για μια πτήση βραβείων πιο γρήγορα.

Τα μέλη του προγράμματος ταχείας ανταμοιβής Rapid Rewards της Southwest Airlines μπορούν να συσσωρεύσουν τους πόντους που κερδίζουν από την αγορά μέσω αυτής της συγκεκριμένης πύλης. Όπως και με τις άλλες πύλες αεροπορικών εταιρειών σε αυτήν τη λίστα, υπάρχουν πολλοί τρόποι αναζήτησης των εμπόρων λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένης της ταξινόμησης κατά το ποσοστό κέρδους, την πληκτρολόγηση ενός συγκεκριμένου εμπορικού σήματος ή το φιλτράρισμα από μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Κατά μέσο όρο, θα κερδίζετε 1-4 πόντους ανά δολάριο που δαπανώνται, με κορυφαίες επιλογές όπως οι Dell, Lord & Taylor και PetSmart. Θυμηθείτε να ελέγξετε και να δείτε αν δικαιούστε να κερδίσετε ένα μπόνους πόντων για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου ορίου δαπανών - το Rapid Rewards Shopping τρέχει τέτοια προνόμια σε μια κάπως τακτική βάση. Περισσότερο "

10 από 10

Plenti Online Marketplace

Τύπος ανταμοιβών: Πόντοι - που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μια ποικιλία από μάρκες που αναφέρονται παρακάτω. Οι πόντοι αξίζουν 1 λεπτό.

Έτσι, εάν χρησιμοποιήσετε το Plenti Online Marketplace για τα ψώνια σας και ξοδέψετε 800 δολάρια με έναν λιανοπωλητή που προσφέρει 3 πόντους ανά δολάριο, αυτό θα σας κερδίσει 2.400 πόντους. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους πόντους προς αγορά στην AT & T μεταξύ άλλων εμπορικών σημάτων που αναφέρονται παρακάτω. Και επειδή θα μπορούσατε επίσης να κερδίσετε πόντους Plenti μέσω της πιστωτικής κάρτας Plenti ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα επιπλέον σημείο ανά δολάριο για την αγορά σας.

Το πρόγραμμα Plenti Rewards σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μάρκες όπως η AT & T, η Exxon, η Macy's και η Rite Aid, μεταξύ άλλων, και προσφέρει μια δική σας εμπορική πύλη για να σας βοηθήσει να κερδίσετε επιπλέον ανταμοιβές.

Η πύλη είναι οργανωμένη όπως οι πύλες των αεροπορικών εταιρειών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο - κάτι που είναι καλό, αφού αυτές είναι οι πιο απλές. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε δημοφιλή καταστήματα (Hotels.com, Macy's, QVC), να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο λιανοπωλητή ή να αναζητήσετε ειδικές προσφορές. Τα κέρδη κυμαίνονται από 1-25 μονάδες ανά δολάριο και από τον χρόνο δημοσίευσης υπήρχαν περισσότεροι από 800 λιανοπωλητές που συνεργάστηκαν με τον ιστότοπο. Περισσότερο "