Βρείτε το ήχο μπέιζμπολ στους ραδιοσταθμούς, τις εφαρμογές και τα podcasts

Πάρτε μπέιζμπολ μαζί σας όπου κι αν πάτε

Ψάχνετε για ραδιοφωνική κάλυψη της αγαπημένης σας ομάδας μπέιζμπολ; Είτε ζείτε στην πόλη όπου η ομάδα του μπέιζμπολ παίζει είτε σε χιλιάδες μίλια μακριά από την ομάδα που αγαπάτε, υπάρχουν επιλογές για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας. Ακούστε ένα podcast που παράγεται από την αγαπημένη σας ομάδα και μην παραλείψετε να παίξετε ζωντανά στο ραδιόφωνο.

Σηματοδοτικά Σταθμοί

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Flagship AM και FM που παρέχουν κάλυψη για ομάδες μπέιζμπολ παρατίθενται στη σελίδα του Team Radio Flagships στο MLB.com. Εμφανίζονται οι επιστολές κλήσεων για τον σταθμό γενεθλίων κάθε ομάδας, μαζί με τις ομάδες που παίζουν, την ομάδα που παίζει στο σπίτι και που παίζει μακριά και τον χρόνο παιχνιδιού. Μετά το πέρας του παιχνιδιού, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε μια ημερομηνία παιχνιδιού και να ακούσετε τα στιγμιότυπα ή μια συμπυκνωμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Οι σημειακοί σταθμοί έχουν συνήθως ένα συνδεδεμένο δίκτυο γεωγραφικά ξεχωριστών μικρότερων σταθμών που αναμεταδίδουν τον ήχο από τον σταθμό ναυαρχίδας την ημέρα του παιχνιδιού. Για να μάθετε εάν υπάρχει ένας σταθμός δικτύου πιο κοντά σε εσάς, επικοινωνήστε με το σταθμό σημαίας και ρωτήστε.

Satellite Radio

Εκτός από τη ζωντανή κάλυψη με play-by-play, η υπηρεσία ραδιοφωνικής συνδρομής Sirius XM προσφέρει στους οπαδούς του μπέιζμπολ 24ωρη κάλυψη του μπέιζμπολ στο MLB Network Radio, το premium ραδιόφωνο που αφιερώνεται στην κάλυψη του Major League Baseball επτά ημέρες την εβδομάδα.

Το ραδιόφωνο MLB Network προσφέρει εκτεταμένη ραδιοφωνική κάλυψη των μεγάλων πρωταθλημάτων με μια καθημερινή σύνθεση εκπομπών που φιλοξενούνται από εμπειρογνώμονες του μπέιζμπολ και εμπιστευματοδόχους όπως ο Cal Ripken Jr., ο Bill Ripken, ο Rob Dibble, ο Jim Duquette, ο Kevin Kennedy, ο Buck Martinez και άλλοι.

MLB.com Podcasts

Το MLB.com παράγει μια σειρά podcasts μπέιζμπολ που περιλαμβάνουν 30 podcasts ειδικά για την ομάδα και 19 podcasts baseball γενικού ενδιαφέροντος. Κατεβάστε τα δωρεάν podcast στην κινητή σας συσκευή και πάρτε μαζί σας το μπέιζμπολ παντού.

Εφαρμογές για κινητά

Το Bat είναι το επίσημο app του Major League Baseball και μια πηγή για ζωντανό μπέιζμπολ στο iPhone ή το iPad σας και σε κινητές συσκευές Android. Η εφαρμογή χρεώνει μια μηνιαία ή ετήσια αμοιβή για όλα τα ζωντανά παιχνίδια από την ημέρα έναρξης της παγκόσμιας σειράς.

Μαζί με τις εφαρμογές μπέιζμπολ γενικού ενδιαφέροντος, οι περισσότερες ομάδες MLB έχουν τις δικές τους εφαρμογές μπέιζμπολ. Οι φίλοι μιας συγκεκριμένης ομάδας μπορούν να επικεντρωθούν σε βαθμολογίες, στατιστικά, χρονοδιαγράμματα, ειδήσεις, εμπορικές πληροφορίες και τοπικές εκδηλώσεις μιας ομάδας.

Τηλεόραση δικτύου

Το MLB Network είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, όχι ένας ραδιοφωνικός σταθμός, αλλά παρέχει πλήρη κάλυψη του μπέιζμπολ κατά τη διάρκεια της σεζόν και του talk show του μπέιζμπολ στην offseason. Ελέγξτε την τοπική σειρά καναλιών σας για το δίκτυο MLB.

Μικρή ένωση

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τους επερχόμενους παίκτες μπορεί να επωφεληθεί από το Podcast Pipeline MLB. Είναι γεμάτο με αποκλειστική κάλυψη του Μπέιζμπολ Minor League που δεν μπορείτε να πάτε οπουδήποτε αλλού.

Το MiLB.com, ο επίσημος ιστότοπος του Μπέιζμπολ Minor League, προσφέρει στους οπαδούς του ήχου του Minor League σε όλη τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα ήχου της.

Αν αγαπάτε το μπέιζμπολ, αυτά τα σημεία εκκίνησης θα σας δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην εύρεση όλου του ήχου που θέλετε να απολαύσετε το παιχνίδι στο έπακρο.