Αναθεώρηση: Φορητό ηχείο Divoom Bluetune Bean

Το Divoom εξυπηρετεί μια άλλη προσθήκη στη σειρά ηχείων

Ως κάποιος που παίρνει για να δοκιμάσει όλα τα είδη των δροσερό gadgets, παίρνω μεγάλους πόνους για να βεβαιωθείτε ότι δεν μετατρέπεται σε ένα tech snob. Είναι ο ίδιος τρόπος που προσεγγίζω τα τρόφιμα. Ναι, ήμουν σε αρκετά όμορφα μέρη όπως, για παράδειγμα, εστιατόρια sushi υψηλού επιπέδου στην περιοχή Ginza του Τόκιο που εξυπηρετούσε το εξαιρετικό ρύζι σούσι και τα βουτυρώδη ωμά ψάρι που θα βρείτε ποτέ. Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να απολαύσω τον απλούστερο ναύλο ή τις περίεργες δημιουργίες όλων των ψαριών που μπορείτε να φάτε με οικογένεια και φίλους.

Είναι μια φιλοσοφία που έρχεται στο μυαλό όταν εξετάζω στοιχεία όπως το Divoom Bluetune Bean. Σε μόλις 30 δολάρια, το μικροσκοπικό ομιλητή 3 watt σίγουρα δεν θα στείλει τις καρδιές των audiophiles. Ακόμα, οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και, όπως και εγώ φροντίζουμε να δοκιμάσουμε τα παιγνίδια βίντεο με τα πραγματικά παιδιά, φροντίζω επίσης να δοκιμάσω προϊόντα όπως το Bean με τακτικά παιδιά που δεν έχουν την ελάχιστη ιδέα τι ψηλά, σε σχέση με τον ήχο. Ας πούμε ότι βρήκα τα αποτελέσματα να είναι εκπληκτικά.

Πρώτα, όμως, ας κάνουμε μια γρήγορη περίληψη του Bluetune Bean. Όπως και τα ξαδέρφια του το Bluetune Solo και το IFIT-1 , το Bean δίνει ένα ασφάλιστρο στη φορητότητα. Ο σπορ σχεδιασμός που θυμίζει κλειδαριά, ο Bean σχεδιάστηκε προφανώς για να είναι ακόμα πιο φορητός από τους προαναφερθέντες ομιλητές Divoom. Το ίδιο το σώμα χρησιμοποιεί ένα κυκλικό σχήμα φασολιών - έτσι το όνομά του - που έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν τα πιο μετριοπαθή ασπρόμαυρα καθώς και περισσότερα χρώματα όπως το μπλε νέον, το κίτρινο, το ροζ και το κόκκινο. Βασικά, είναι ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο που στοχεύει σε ένα νεότερο πλήθος σε αντίθεση με το σύγχρονο βιομηχανικό σχέδιο που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει ένα πιο ώριμο ακροατήριο.

Η προσθήκη στη φορητότητα του Bean είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται μέσω ενός καλωδίου USB που περιλαμβάνεται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου έξι ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση. Το Bean διαθέτει επίσης ασύρματη δυνατότητα Bluetooth με αρκετά καλή εμβέλεια. Ο συνδυασμός του Bean ασύρματα με το iOS ή το τηλέφωνό σας Android είναι απλό και εύκολο. Έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις με το ίδιο το ηχείο. Απλά πατήστε το κουμπί του τηλεφώνου και η κλήση σας θα μπλοκαριστεί μέσα από το Bean.

Όπως συμβαίνει με κάθε ομιλητή, η μεγαλύτερη προσοχή, ωστόσο, είναι η ποιότητα ήχου. Όταν παίζετε με το iPhone iPhone, το Bean ακούγεται εντάξει, αν και λίγο επίπεδη. Χρησιμοποιήστε το με μια εφαρμογή με ισοσταθμιστή, ωστόσο, και το μικρό bugger ακούγεται εκπληκτικά καλό για ένα ηχείο με το μέγεθός του, που χαρακτηρίζεται από δυναμικότερο ήχο με επιπλέον ένδειξη μπάσων. Όπως και με οποιοδήποτε μικρό ηχείο 3 watt, όμως, η άντληση των μπάσων μέσω ενός ισοσταθμιστή έρχεται με μία παραμόρφωση κλειδιών. Η χρήση επίπεδων ρυθμίσεων ήχου σάς επιτρέπει πραγματικά να ωθήσετε την ένταση πολύ πιο ψηλά πριν η παραμόρφωση γίνει αφόρητη, με το Bean να είναι εκπληκτικά δυνατά για ένα ηχείο με το μέγεθος και την τιμή του. Εκτός από τη στρέβλωση σε μεγάλη ένταση, ένα ακόμα μειονέκτημα για το Bean είναι οι περιορισμένες δυνατότητες ελέγχου. Δεν διαθέτει κουμπιά για αλλαγή ήχου ή αναπαραγωγής, παράκαμψη και παύση κομματιών, για παράδειγμα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει την πολυπλοκότητα και τη δύναμη των πιο προνομιούχων προσφορών ομιλητών, το Bean σίγουρα έχει μια θέση. Έμαθα αυτό με τον σκληρό τρόπο αφού αποφάσισα να δωρίσω ένα σε ένα θηλυκό ξάδελφο της σχολικής ηλικίας. Το επόμενο πράγμα που ξέρω ήταν ότι άλλες γυναίκες ξαδέρφια της ίδιας ηλικίας με ρωτούσαν αν θα μπορούσα να τους δώσω κι εγώ. Με λίγα λόγια, το φασόλι πιθανότατα δεν θα επιπλέει το σκάφος των πιο απαιτητικών audiophiles. Ταυτόχρονα, είναι επίσης ένα μεγάλο υλικό γεώτρησης για παιδιά ή νεαρά κορίτσια με smartphones. Όπως λένε, όλα είναι σχετικά σχετικά.

Τελική αξιολόγηση: 3,5 αστέρια από 5

UPDATE: Η Divoom κυκλοφόρησε από τότε μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της συσκευής με τη δεύτερη γενιά Divoom Bluetune Bean. Ενώ το gadget εξακολουθεί να μοιάζει με το ίδιο, τώρα έρχεται με ένα αυτόματο τηλεχειριστήριο κλείστρου που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως απομακρυσμένη σκανδάλη για ένα iPhone ή iPad μέχρι και 30 μέτρα μακριά. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Bluetooth 3.0, τη δυνατότητα ομιλίας και το μεταλλικό καραμπίνερ για την τοποθέτηση σε ένα σακίδιο ή ένα βρόχο ζώνης.

Για περισσότερα σχετικά με τα φορητά ηχεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον κόμβο των Ακουστικών και Ηχείων.