Τι είναι ένα αρχείο PDD;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία PDD

Ένα αρχείο με την επέκταση του αρχείου PDD είναι πιθανότατα ένα αρχείο εικόνας Adobe PhotoDeluxe που δημιουργήθηκε με το Adobe PhotoDeluxe. Αυτός ο τύπος μορφής εικόνας είναι παρόμοιος με τον τύπο PSD της Adobe, δεδομένου ότι μπορούν να αποθηκεύουν εικόνες, γραμμές, κείμενο και στρώματα.

Το Adobe PhotoDeluxe εγκαταλείφθηκε το 2002 και αντικαταστάθηκε με το Adobe Photoshop Elements. Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω, το Adobe Photoshop Elements δεν είναι το μοναδικό πρόγραμμα που μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί αρχεία PDD.

Τα αρχεία PDD που δεν είναι αρχεία εικόνας είναι πιθανώς αρχεία δεδομένων Medtronic Programmer, τα οποία αποθηκεύουν πληροφορίες για τους ασθενείς από μια εμφυτεύσιμη αιμοδυναμική παρακολούθηση της Medtronic Chronicle. Ωστόσο, ενδέχεται να είναι αρχεία Descriptor Ανάπτυξης διεργασιών που χρησιμοποιούνται με τα αρχεία ActiveVOS ή Process Deed.

Σημείωση: Το PDD χρησιμοποιείται επίσης ως συντομογραφία για την εξέλιξη που βασίζεται στην διαδικασία, τον επαγγελματικό δίσκο για δεδομένα, τον οδηγό φυσικής συσκευής, τον οδηγό εξαρτώμενο από την πλατφόρμα και το έγγραφο ορισμού έργου.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο PDD

Τα αρχεία PDD μπορούν φυσικά να ανοίγουν και να επεξεργάζονται με το Adobe PhotoDeluxe, αλλά είναι πιθανό ότι δεν έχετε εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα (και η Adobe διαθέτει μόνο ενημερώσεις για αυτό).

Για να ανοίξετε δωρεάν το αρχείο PDD, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το XnView. Αυτό το πρόγραμμα είναι απλώς ένας θεατής και μετατροπέας πολυμέσων, αν και όχι ένας επεξεργαστής εικόνων.

Μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία PDD είναι με το λογισμικό Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Illustrator και InDesign. Το ACD Systems Canvas υποστηρίζει επίσης τη μορφή PDD.

Το λογισμικό Medtronic Chronicle μπορεί να ανοίξει αρχεία PDD που είναι αρχεία δεδομένων του προγράμματος προγραμματισμού Medtronic, αλλά δεν μπορώ να βρω έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο λήψης για αυτό.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα αρχείο PDD που λειτουργεί με το ActiveVOS, ανατρέξτε στο πρόγραμμα δημιουργίας του αρχείου Descriptor File Deployment Process για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του αρχείου και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το λογισμικό. Απαιτούνται αρχεία PDD προτού μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν παρόμοιο τύπο αρχείου που χρησιμοποιείται από την εν λόγω πλατφόρμα, που ονομάζεται αρχείο αρχείου επιχειρησιακής διαδικασίας (.BPR).

Τα αρχεία διαδικασίας Deed συνεργάζονται με το λογισμικό Carlson και διατηρούν τις περιγραφές των πράξεων από τις πολυγραμμές, όπως το όνομα και τις συντεταγμένες. Ένα εργαλείο που ονομάζεται Process Deed File, το οποίο είναι προσβάσιμο από το Survey> Polyline Tools , μπορεί να ανοίξει αυτό το είδος αρχείου PDD για να επεξεργαστεί τις πληροφορίες του και να δημιουργήσει αναφορές. Επειδή αυτή η μορφή αρχείου μπορεί να είναι απλώς ένα αρχείο κειμένου με την επέκταση αρχείου .PDD, μπορείτε πιθανώς να το ανοίξετε και με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Notepad ++.

Σημείωση: Εάν αυτά τα προγράμματα δεν ανοίγουν το αρχείο σας, ίσως να μην εργάζεστε καθόλου με ένα αρχείο PDD, αλλά ένα αρχείο που μοιάζει με ένα αρχείο PDD. Μερικά αρχεία μοιράζονται κοινά γράμματα επέκτασης αρχείων, παρόλο που δεν είναι στην ίδια μορφή, όπως τα αρχεία PDF , PDI , XPD , DDL , PPD (Περιγραφή εκτυπωτή PostScript) και αρχεία PDB (Βάση δεδομένων προγραμμάτων ή πρωτεϊνικά δεδομένα).

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο PDD, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία PDD, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PDD

Ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψετε ένα αρχείο PDD σε JPG , BMP , TIFF , PNG , PDF και παρόμοια μορφή εικόνας, είναι να ανεβάσετε το αρχείο στο CoolUtils.com. Μόλις το αρχείο PDD βρίσκεται σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε σε ποια μορφή να το μετατρέψετε. Πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο που έχει μετατραπεί στον υπολογιστή σας πριν να το χρησιμοποιήσετε.

Συμβουλή: Εάν μετά τη μετατροπή του αρχείου εικόνας Adobe PhotoDeluxe θέλετε να είναι διαφορετική μορφή εικόνας που δεν υποστηρίζεται από το CoolUtils.com, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν μετατροπέα εικόνων . Απλά μετατρέψτε πρώτα το PDD σε JPG ή κάποια άλλη μορφή και στη συνέχεια εκτελέστε το μέσω ενός μετατροπέα εικόνων.

Εάν οποιοδήποτε πρόγραμμα είναι σε θέση να μετατρέψει ένα αρχείο δεδομένων προγραμματιστή Medtronic ή ένα αρχείο περιγραφής εφαρμογών διεργασίας σε κάποια άλλη μορφή, υποθέτω ότι θα ήταν το λογισμικό που αναφέρθηκε παραπάνω.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία PDD

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου PDD και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.