Οι 7 καλύτεροι δρομολογητές Linksys να αγοράσουν το 2018

Η σύνδεση με το Διαδίκτυο είναι εύκολη με αυτό το αξιόπιστο εμπορικό σήμα

Ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά ονόματα στην τεχνολογία router, η Linksys έχει φτιάξει μια φήμη για τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια με αξιόπιστο και σταθερό υλικό. Η επόμενη γενιά δρομολογητών τους δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα, είτε εστιάζετε στο online gaming, στην ροή βίντεο ή στην περιήγηση στο Web. Παρακάτω θα βρείτε κάτι για όλους με τις κορυφαίες επιλογές μας για τους καλύτερους σημερινούς δρομολογητές Linksys.

Το Linksys Max Stream EA5700 διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία Amazon Alexa και διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi διπλής ζώνης που επιτρέπει στις ζώνες 2,4 και 5Ghz να προσθέσουν μέχρι και 1.900 Mbps (600 σε 2,4, 1300 σε 5Ghz) συνολικής απόδοσης. Υποστηρίζοντας συνολικά έως 12 συσκευές ταυτόχρονα, η χρήση της τεχνολογίας σχηματισμού ακτίνων στρέφει την εστίαση του σήματος Wi-Fi σε κάθε συσκευή, αυξάνοντας συνολικά την ισχύ του σήματος και τη σταθερότητα.

Η τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Max Stream 3x3 της Linksys προσθέτει στη συνολική ισχυρή απόδοση υποστηρίζοντας τρεις ταυτόχρονες ροές δεδομένων για μεγαλύτερες ταχύτητες σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Και αυτό είναι σπουδαία νέα όταν πρόκειται για streaming 4K και παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το Linksys υποστηρίζει εξ αποστάσεως την παρακολούθηση της απόδοσης Wi-Fi, καθώς και την καθιέρωση κωδικών πρόσβασης για τους βραχυπρόθεσμους χρήστες.

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, την άνοιξη για το Linksys EA6350. Με τη λειτουργία του 802.11n, το EA6350 ικανοποιεί μια μέγιστη ταχύτητα 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz, αλλά αυτή φτάνει τα 867 Mbps στη ζώνη των 5Gbps στις συνδέσεις 802.11ac. Τα βίντεο ροής, τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και η πλοήγηση στο Web αντιμετωπίζονται με το EA6350. Οι ρυθμιζόμενες κεραίες σημαίνουν ότι μπορείτε να κατευθύνετε την ισχύ σήματος σε οποιαδήποτε περιοχή της οικίας και η τεχνολογία σχηματισμού δέσμης εντοπίζει τις επιγραμμικές συσκευές και στέλνει επιπλέον ισχύ σήματος για ταχύτερη συνολική απόδοση δικτύου και αυξημένη εμβέλεια.

Το WRT3200ACM περιλαμβάνει την τεχνολογία Tri-Band, η οποία βοηθά το AC3200 να αποδώσει διπλάσιο εύρος ζώνης και απόδοση διπλής ζώνης που ανταγωνίζεται οποιοδήποτε ανταγωνιστικό δρομολογητή. Η τεχνολογία MU-MIMO συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος του σήματος σε ένα σπίτι. Η απόδοση διπλής ζώνης 5GHz λειτουργεί για να επιτύχει μέγιστη ισχύ σήματος 2.6 Mbps, ενώ η ζώνη 2.4GHz φτάνει τα 600 Mbps. Αυτός ο δρομολογητής διαθέτει επίσης τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους σύνδεση VPN, να μετατρέψουν τον δρομολογητή σε ασφαλή διακομιστή Web ή να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τα δικά τους hotspots, καθώς και να καταγράψουν και να αναλύσουν την κίνηση του δικτύου.

Για μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστέρηση, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τον δρομολογητή Tri-band Linksys Max Stream AC4000. Αναβαθμισμένη από ένα κομμάτι υλικού υψηλής απόδοσης, το AC4000 προσθέτει έξι κεραίες που παράγουν ένα ισχυρό σήμα σε ένα σπίτι μεγάλου μεγέθους. Η τεχνολογία Beamforming προσθέτει εννέα ενισχυτές υψηλής ισχύος για τη μεγιστοποίηση και την επέκταση της ισχύος του σήματος στις ζώνες 2,4 και 5GHz. Η εσωτερική CPU τετραπλού πυρήνα 1,8Ghz και τρεις επεξεργαστές εκφόρτωσης συμβάλλουν στην κλήση της συνολικής απόδοσης του δρομολογητή για μέγιστη ταχύτητα 4 Gbps.

Η προσθήκη αυτόματων ενημερώσεων υλικολογισμικού βοηθάει στην ενημέρωση του δρομολογητή με τις τελευταίες δυνατότητες, ενώ η ενσωμάτωση της Amazon Alexa καθιστά το AC4000 ιδανικό για τη διαχείριση έξυπνου οικιακού υλικού μέσω μιας ποικιλίας φωνητικών εντολών. Η τεχνολογία Beamforming βοηθά να κρατάτε κάθε συσκευή συνδεδεμένη σε ένα ισχυρό σήμα και η διαχείριση της σύνδεσης Wi-Fi από την εφαρμογή Linksys δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Είτε πρόκειται για ροή βίντεο 4K είτε για παρακολούθηση των τελευταίων βίντεο στο YouTube, το Linksys Max-Stream AC2200 είναι ένας δρομολογητής που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται απαιτητικούς τηλεοπτικούς παρατηρητές. Το τετραπύρηνο υλικό CPU και τρεις επεξεργαστές εκφόρτωσης συνεργάζονται για την παροχή τριών ζωνών Wi-Fi υψηλής ταχύτητας που φτάνουν με μέγιστη ταχύτητα 2,2 Gbps. Η αύξηση των δυνατοτήτων streaming είναι η τεχνολογία MU-MIMO + Airtime της Linksys που παρέχει σε κάθε συσκευή σε ένα σπίτι την ίδια ταυτόχρονη ισχύ σήματος για τη διατήρηση μιας ισχυρής σύνδεσης ανεξάρτητα από το τι κάνετε online.

Οι τέσσερις εξωτερικές κεραίες κατευθύνουν εύκολα την ισχύ ενός σήματος σε ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους, ενώ τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet στο πίσω μέρος του δρομολογητή βοηθούν να οδηγούν 10 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από τις τυπικές θύρες Ethernet. Οι αυτόματες ενημερώσεις υλικολογισμικού βοηθούν στη διατήρηση της ασφάλειας του δρομολογητή και η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διευκολύνει τη διαχείριση της σύνδεσης Wi-Fi με τον εύκολο τρόπο που λέει "Alexa, απενεργοποίηση του δρομολογητή μου".

Για το απόλυτο εύρος ισχύος σήματος, κοιτάξτε το σύστημα Linksys WHW0302 Velop Tri-band Mesh Wi-Fi που μπορεί να καλύψει 4.000 τετραγωνικά πόδια χώρου. Η άνοδος της δημοτικότητας των δρομολογητών Mesh αύξησε την προσδοκία ότι το Wi-Fi μπορεί εύκολα να φτάσει σε γωνίες ή μέσα από τοίχους και το Velop κάνει ακριβώς αυτό με ταχύτητα στη διάθεσή του. Το σύστημα Wi-Fi τριών ζωνών λειτουργεί τόσο με τις ζώνες 2,4 και 5GHz, ώστε να κάνει streaming βίντεο 4K, online gaming ή video chat χωρίς άγχος.

Είναι συμβατό με τη σουίτα προϊόντων της Alexa του Amazon, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi guest ή να απενεργοποιήσετε πλήρως το δρομολογητή. Η εφαρμογή smartphone του Linksys με δυνατότητα λήψης προσθέτει όλα τα νέα στοιχεία ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος του σήματος παρακολούθησης, τον καθορισμό των γονικών ελέγχων και τη δημιουργία ενός δικτύου επισκεπτών.

Ο παππούς όλων των δρομολογητών Linksys στην αγορά σήμερα, η απόδοση δεν είναι καλύτερη από το Linksys AC5400. Ενσωματωμένο από το κουτί για να συνεργαστεί με τις φωνητικές εντολές του Alexa του Amazon, τα χαρακτηριστικά του AC5400 περιλαμβάνουν οθόνες οκτώ gigabit για ταχύτητα 10 φορές μεγαλύτερη. Η απόδοση τριών ζωνών Wi-Fi λειτουργεί για να εξαλείψει κάθε πιθανή υστέρηση, χάρη σε έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.4GHz ο οποίος διατηρεί το δρομολογητή αποτελεσματικά για περισσότερες από δώδεκα ταυτόχρονες συσκευές συνδεδεμένες σε μία μόνο στιγμή.

Η απόδοση στη ζώνη 2.4Ghz μπορεί να φτάσει τα 1.000 Mbps για αυξημένη ταχύτητα σε παλαιότερες ασύρματες συσκευές N και G και οι συνδέσεις 802.11ac διπλής ζώνης 5GHz μπορούν να φτάσουν τα 4.332 Mbps. Οι πρόσθετες δυνατότητες υλικού περιλαμβάνουν την τεχνολογία MU-MIMO για τη διατήρηση της ισχυρότερης δυνατής σύνδεσης. Ο δρομολογητής λειτουργεί άψογα με ξεχωριστά αγορασμένα αξεσουάρ Wi-Fi Max-Stream για τη δημιουργία ενός συστήματος pseudo-Mesh Wi-Fi για αυξημένη ισχύ σήματος σε ολόκληρο το σπίτι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .