Τα καλύτερα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια iPad

Ποιος χρειάζεται επιφάνεια όταν μπορείτε να πάρετε ένα πληκτρολόγιο για το iPad σας;

Αν χρειαστεί να κάνετε κάποια γραφή στο iPad σας, έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης, να εγκαταστήσετε ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική υπαγόρευση αντί των δακτύλων σας. Αλλά αν έχετε ένα σημαντικό ποσό πληκτρολογώντας να κάνει, τίποτα δεν χτυπά ένα πραγματικό, φυσικό πληκτρολόγιο.

Σε περίπτωση ή όχι σε περίπτωση; Ένα από τα πιο cool αξεσουάρ για το iPad είναι η θήκη πληκτρολογίου, ένας συνδυασμός χρησιμότητας και προστασίας που μετατρέπει σχεδόν το iPad σε φορητό υπολογιστή. Εάν πρόκειται να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της γραφής σας στο σπίτι, απλά αγοράζοντας ένα πληκτρολόγιο είναι τέλειο, αλλά αν κάνετε πολλά ταξίδια, μπορείτε να προτιμήσετε μια περίπτωση πληκτρολογίου.

Πώς να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο στο iPad σας

Σημείωση: Εάν σκέφτεστε μια θήκη πληκτρολογίου, βεβαιωθείτε ότι η θήκη αντιστοιχεί στο μοντέλο iPad σας. Το iPad Air και Air 2 χρειάζονται ειδικές θήκες που ταιριάζουν στις διαστάσεις τους, ενώ τα iPad 2, 3 και 4 μοιράζονται τις ίδιες διαστάσεις και έτσι τα ίδια κουτιά πληκτρολογίου.

01 από 07

Υποδοχή πληκτρολογίου Ultimate QODE της Belkin

Belkin

Το τελευταίο πληκτρολόγιο της Belkin είναι μια παραδοσιακή περίπτωση πληκτρολογίου όπου το πληκτρολόγιο είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό της περίπτωσης. Το πληκτρολόγιο ολισθαίνει κάτω από το iPad όταν δεν χρησιμοποιείται, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στη λειτουργία tablet και ζυγίζοντας σε λιγότερο από 1 λίβρα, δεν προσθέτει πάρα πολύ βάρος. Το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι πολύ ωραίο και ένα από τα καθαρά χαρακτηριστικά του QODE είναι οι τρεις ρυθμιζόμενες γωνίες. Η Belkin κάνει επίσης το YourType Folio + για το iPad 2,3 και 4.

Τιμή: $ 99.99 Περισσότερα »

02 του 07

Logitech Τύπος +

Η Logitech διαθέτει μια μακρά σειρά κουτιών πληκτρολογίου για το iPad, και ο καθένας φαίνεται να παίρνει λίγο καλύτερα. Εάν θέλετε πραγματικά να δώσετε στο iPad σας την αίσθηση που σας αρέσει το laptop, ενώ εξακολουθείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στη λειτουργία tablet, αναδιπλώνοντας το πληκτρολόγιο κάτω από το iPad, το Type + καλύπτεται. Αυτή είναι μία από τις ευρύτερες διαθέσιμες περιπτώσεις πληκτρολογίου, με μέγεθος περίπου 10 ιντσών, που σας δίνει πολύ χώρο για να πληκτρολογήσετε χωρίς συμβιβασμούς.

Τιμή: $ 99.99 Περισσότερα »

03 του 07

Ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple

Η Apple δεν πιέζει το ασύρματο πληκτρολόγιο ως τυπικό εξάρτημα iPad, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά με το iPad καθώς λειτουργεί με το Mac Mini και το iMac. Αν έχετε μεγάλες ανάγκες γραφής και δεν θέλετε να πάτε με μια θήκη πληκτρολογίου, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, είναι λίγο πιο ακριβό από μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις.

Τιμή: $ 69.00 Περισσότερα »

04 του 07

Kensington KeyFolio Exact

Εάν θέλετε μια θήκη πληκτρολογίου που δεν είναι περίπτωση πληκτρολογίου, θέλετε το KeyFolio Exact. Αυτή η θήκη χρησιμοποιεί το ίδιο μαγνητικό έξυπνο κλείδωμα με την Apple Smart Case και συνοδεύεται από αφαιρούμενο πληκτρολόγιο Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πάντα να έχετε το πληκτρολόγιο προσαρτημένο στην θήκη σας. Το ίδιο το πληκτρολόγιο δεν θα κερδίσει κάποια βραβεία, αλλά δεν είναι κακό και έρχεται με ειδικά πλήκτρα για την ολοκλήρωση εργασιών όπως η γρήγορη επιλογή κειμένου.

Τιμή: $ 24.00 Περισσότερα »

05 του 07

Πληκτρολόγιο Tablet μεγάλης εκτύπωσης Azio Large Print

Δεν θέλετε να ξοδέψετε $ 70 σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο; Το πληκτρολόγιο Backlit Bluetooth της Azio δεν θα κερδίσει κανένα διαγωνισμό, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε για περίπου το μισό της τιμής του πληκτρολογίου της Apple. Η μεγάλη, φωτιζόμενη γραμματοσειρά καθιστά εύκολη την εγγραφή σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και σε πλάτος μικρότερο των 10 ιντσών, είναι πολύ φορητό.

Τιμή: $ 26.00

06 του 07

Πληκτρολόγιο αφής

Touchfire

Αν είναι κυρίως η απτική αίσθηση που ακολουθείτε, μπορεί να μην χρειαστείτε πληκτρολόγιο καθόλου. Το πληκτρολόγιο Touchfire "δεν είναι πραγματικά ένα πληκτρολόγιο, είναι ένα κάλυμμα πυριτίου που ταιριάζει πάνω από το πληκτρολόγιο οθόνης για να σας δώσει την αίσθηση των κλειδιών κάτω από τα δάχτυλά σας. Το Touchfire εγκαθίσταται σε Smart Case μέσω μαγνητών και είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε από το να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο με το iPad ή να χρησιμοποιήσετε το iPad χωρίς το Touchfire.

Τιμή: $ 39.99 Περισσότερα »

07 του 07

Ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο

Εάν οι ανάγκες γραφής σας είναι ελαφρές, αλλά δεν θέλετε να κολλήσετε με το πληκτρολόγιο οθόνης ως μοναδική εναλλακτική λύση, ίσως είναι λογικό να παραιτηθείτε από το ασύρματο πληκτρολόγιο υπέρ ενός παλιομοδίτικου πληκτρολογίου USB. Το κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών της Apple σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο USB στο iPad σας και να το χρησιμοποιήσετε καθώς και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Το καλό για αυτή τη στρατηγική είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο από έναν παλιό υπολογιστή.

Τιμή: $ 29.99 για το κιτ σύνδεσης κάμερας + το κόστος του πληκτρολογίου