Ανασκόπηση: Πληκτρολόγιο Touchfire για το iPad

Είναι δύσκολο να δώσουμε στο πληκτρολόγιο Touchfire 3 1/2 αστέρια. Όχι γιατί θέλω να το δώσω περισσότερο, ή λιγότερο. Είναι δύσκολο να δώσει αυτό το εφευρετικό προϊόν που πήρε την εκκίνησή του στο Kickstarter με μια μοναδική βαθμολογία γιατί βλέπω τους χρήστες να χωρίζουν σε μία από τις δύο ομάδες: όσοι πιστεύουν ότι είναι ένα στερεό 4 1/2 αστέρι "όπου αυτό έχει γίνει για τα τελευταία τρία χρόνια ; " προϊόν, και εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι ένα 2 1/2 αστέρι "ποιος το καλό θα ήθελε αυτό το πράγμα στο iPad τους;" προϊόν.

Χαρακτηριστικά αφής

Επανεξέταση Touchfire

Πρώτα απ 'όλα, το Touchfire είναι το "λεπτότερο, ελαφρύτερο πληκτρολόγιο" που δεν είναι πληκτρολόγιο. Ενώ χρεώνεται ως πληκτρολόγιο, είναι ακριβέστερα ένα κάλυμμα που ταιριάζει στο πληκτρολόγιο οθόνης του iPad. Αλλά αυτό δεν είναι κακό. Παρόλο που σημαίνει ότι χρειάζεστε το πληκτρολόγιο οθόνης στην οθόνη του iPad σας για να επωφεληθείτε από το Touchfire, σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συνδέσεις Bluetooth.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο του Touchfire σε δράση

Το Touchfire είναι κατασκευασμένο από διαφανές πυρίτιο και έχει πάχος περίπου 1/10 της ίντσας. Χρησιμοποιεί μαγνήτες για να ταιριάζει στη θέση του, και ενώ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στο διαφημιστικό μήνυμα "αυτομάτως ασφαλίζει τέλεια στη θέση του", είναι αρκετά εύκολο να το εγκαταστήσετε στην οθόνη σας. Και ως ένα δροσερό επίδομα, το Touchfire έρχεται με μαγνήτες που θα σας επιτρέψουν να το αποθηκεύσετε στο Smart Cover. Και ενώ αυτό φαίνεται απλό πράγμα, είναι πραγματικά ένας λόγος για τον οποίο το Touchfire είναι ένα καλό buy για μερικούς ανθρώπους.

Βλέπετε, το Touchfire δεν είναι για άτομα που θέλουν ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή μια θήκη πληκτρολογίου. Όχι. Αυτοί οι άνθρωποι πιθανότατα έχουν ήδη ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και αν δεν το κάνουν, μπορεί να πάρουν ένα για περίπου την ίδια τιμή με το Touchfire.

Το Touchfire είναι κατασκευασμένο για όσους επιθυμούν την άνεση ενός ασύρματου πληκτρολογίου αλλά είναι απενεργοποιημένοι από την ιδέα να μεταφέρουν ένα επιπλέον gadget (ή να τυλίξουν το iPad τους σε μια περίπτωση πληκτρολογίου σαν φορητό υπολογιστή) που απλά δεν θα αγοράσουν Το TouchFire παρέχει τη δυνατότητα να αγγίζετε τον τύπο χωρίς να κοιτάτε την οθόνη, να αποθηκεύετε εύκολα μέσα στο Smart Cover, διαρκεί περίπου 4 δευτερόλεπτα για να μεταβείτε από την αποθήκευση στη χρήση και μπορεί να συνδεθεί στο κάτω άκρο του iPad όταν χρειάζεται ολόκληρη η οθόνη .

Τα καλύτερα iPad πληκτρολόγιο και πληκτρολόγιο περιπτώσεις

Πόσο καλά λειτουργεί;

Το Touchfire δεν είναι για εκείνους που κυνήγι και peck, δακτυλογραφώντας τα περάσματα με τα δάχτυλά τους ευρετήριο, κοιτάζοντας ευθεία στα κλειδιά. Είναι αυστηρά για τον δακτυλογράφημα αφής που έχει κουραστεί να αλλάζει συνεχώς την όρασή του πίσω στο πληκτρολόγιο οθόνης για να βεβαιωθείτε ότι τα δάχτυλά τους είναι σωστά παραταγμένα. Επίσης, δεν θα κάνει πιο εύκολη την πληκτρολόγηση σε μια οθόνη αφής, οπότε αν είστε νέοι σε δισκία και εξακολουθείτε να συνηθίζετε στο πληγωμένο πληκτρολόγιο, θα αισθανθείτε εξίσου αδέξια την πληκτρολόγηση στο Touchfire.

Και ενώ διαφημίζεται ότι μπορείτε να σύρετε και να περάσετε μέσα από το πληκτρολόγιο, το οποίο είναι χρήσιμο όταν πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδικούς χαρακτήρες, κρατώντας ένα πλήκτρο κάτω, αυτή η λειτουργία δεν λειτούργησε αρκετά στην πράξη. Λειτουργεί καλά με ένα σύντομο κτύπημα, αλλά όταν χρειαστεί να σύρετε το δάχτυλό σας εντελώς σε ένα από τα πλήκτρα, το πληκτρολόγιο είχε την τάση να μπει στον δρόμο.

Αλλά αν ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία που θέλουν ένα ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς να θέλουν να φέρουν γύρω από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, το Touchfire είναι ένα καλό προϊόν. Χρειάζεται λίγο να συνηθίσετε με την αίσθηση του πυριτίου κάτω από τα δάχτυλά σας, αλλά μπορείτε σίγουρα να αισθανθείτε τα πλήκτρα κάτω από τα δάχτυλά σας και επειδή έχει τους τυπικούς δείκτες για τα πλήκτρα F και J, μπορείτε ακόμη και να ευθυγραμμίσετε τα δάχτυλά σας στα δεξιά χωρίς ποτέ να κοιτάξετε την οθόνη του iPad.

Είναι επίσης πολύ δροσερό πόσο εύκολο είναι να αποθηκεύσετε μέσα στο Smart Cover. Μόλις εγκατασταθούν οι μαγνήτες, είναι απλά ένα θέμα κλεισίματος του Smart Cover όπως θα κάνατε οποιαδήποτε στιγμή σταμάτησε να χρησιμοποιεί το iPad. Όταν ανοίγετε το έξυπνο κάλυμμα, το Touchfire θα κολλήσει στο κάλυμμα και όχι στο iPad σας. Πόσο δύσκολο είναι να εγκαταστήσετε αυτούς τους μαγνήτες; Μου χρειάστηκαν περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και είκοσι από αυτούς πέρασαν την ανάγνωση των μάλλον σύντομων (και εύληπτων) οδηγιών. Τοποθετείτε ακριβώς τους μαγνήτες στη σωστή θέση στο πληκτρολόγιο με την κόλλα προς τα επάνω, κλείστε το έξυπνο κάλυμμα και πιέστε προς τα κάτω στην περιοχή των μαγνητών.

Συμβουλές και συντομεύσεις πληκτρολογίου iPad

Σε περίπτωση που αγοράσετε το Touchfire;

Σε γενικές γραμμές, εντυπωσιάστηκα με μερικά από τα χαρακτηριστικά χωρίς να απομακρυνθώ πλήρως από το πληκτρολόγιο. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για όποιον θέλει να αγγίξει τον τύπο χωρίς την ταλαιπωρία ενός πληκτρολογίου Bluetooth και η εύκολη αποθήκευση είναι ένα μπόνους, αλλά σε $ 50, όποιος απλά θέλει να συνδεθεί περιστασιακά ένα πληκτρολόγιο με το iPad, θα είναι καλύτερα να ψάχνει μια ασύρματη λύση.

Σημείωση: Το Touchfire λειτουργεί καλύτερα με το Smart Cover iPad.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.