Ο Οδηγός Αξεσουάρ iPad

01 του 06

Τόσο Χρήσιμα όσο και Cool iPad Αξεσουάρ

Εάν χρησιμοποιείτε το κατοικίδιο ζώο σας ως στάση iPad, ίσως είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε το accessorize. Φωτογραφία © Veronica Belmont και αδειοδοτημένο υπό δημιουργικές κοινότητες.

Θέλετε κάτι δροσερό για το iPad σας; Χρειάζεστε μια ιδέα δώρων για έναν εθισμένο στο iPad; Δεν θα χάσουμε πολύ χρόνο με τις θήκες iPad ή τα ασύρματα πληκτρολόγια εδώ. Πιθανότατα αγοράσατε μια περίπτωση όταν αγοράσατε το iPad σας (ή σύντομα μετά) και εάν χρειάζεστε πραγματικά ένα πληκτρολόγιο, ίσως έχετε ήδη αγοράσει, σωστά; Έτσι τι άλλο μπορεί να κάνει ένα iPad για σας; Αφθονία.

Θα ξεκινήσουμε με μερικά αξεσουάρ που δίνουν υπέροχα δώρα για γενέθλια, αργίες ή οτιδήποτε δικαιολογία θέλετε να κάνετε για να αγοράσετε ένα δώρο. Αυτά είναι αξεσουάρ διασκέδασης, με λίγα από τα πάντα που περιλαμβάνονται στη λίστα.

Επόμενη: Τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα για το iPad

02 του 06

Μια ματιά στα δημοφιλή αξεσουάρ iPad

Ας το παραδεχτούμε, αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα μια θήκη για το iPad σας, πρέπει να το κάνετε αυτό. Είναι μάλλον ακριβό και μάλλον εύκολο να πέσει. Λατρεύω τις έξυπνες υποθέσεις της Apple για την ικανότητά τους να διατηρούν το iPad προστατευμένο διατηρώντας το λεπτό και ελαφρύ, αλλά όταν πήγα να αγοράσω μια θήκη για το iPad της κόρης μου, πήγα με έναν Defter του OtterBox. Υπάρχουν και άλλα δημοφιλή αξεσουάρ όπως τα πληκτρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι γραφίδες για γραφή και / ή σχεδίαση στο iPad. Θα ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες δημοφιλείς επιλογές.

Πώς να το παιδί σας iPad

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ iPad

Επόμενο: Αξεσουάρ iPad Πωλούνται από την Apple

03 του 06

iPad Αξεσουάρ Πωλούνται από την Apple

Εάν αγοράζετε το iPad σας online από την Apple.com ή πηγαίνετε σε ένα από τα πολλά καταστήματα της Apple σε όλο τον κόσμο, εδώ είναι μερικά αξεσουάρ που μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε στο σπίτι μαζί με το νέο σας tablet. Το πιο σημαντικό αξεσουάρ είναι μια περίπτωση, αλλά ακόμα κι αν επιλέγετε μια υπόθεση που έχει γίνει από έναν άλλο κατασκευαστή, υπάρχουν πολλά δροσερά αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε για το iPad σας.

Επόμενο: Τα καλύτερα ηχεία για ένα iPad

04 του 06

Τα καλύτερα ηχεία iPad

Η πλατφόρμα Soundfreaq Sound 2. © Soundfreaq

Τα ενσωματωμένα ηχεία iPad είναι επαρκή, αλλά δεν πρόκειται να σας εκτοξεύσουν με τον ήχο τους. Εάν πρόκειται να παρακολουθείτε ταινίες, να παίζετε μουσική ή απλά να ενεργοποιείτε το ραδιόφωνο Pandora σε τακτική βάση, ίσως να θέλετε να δείτε μερικά από τα καλύτερα ηχεία που διατίθενται για το iPad.

Τα καλύτερα ηχεία iPad

Ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να φορτώσετε όλη τη μουσική και τις ταινίες σας στο iPad για να τις απολαύσετε; Ανατρέξτε στον Οδηγό για κοινή χρήση στο σπίτι για να μάθετε πώς να μοιράζεστε τη μουσική σας από τον υπολογιστή σας με το iPad σας.

Επόμενο: Τα καλύτερα ακουστικά iPad

05 του 06

Τα καλύτερα ακουστικά iPad

Bose QuietComfort 25. © Bose

Εύκολα ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ για το ζευγάρωμα με ένα iPad, ένα καλό σετ ακουστικών σάς επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας ή να παρακολουθείτε ταινίες χωρίς να ενοχλείτε το άτομο δίπλα σας. Και με τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth για να μεταφέρετε τον ήχο στα αυτιά σας, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με ένα ενοχλητικό καλώδιο το οποίο σας φτάνει στο δρόμο σας.

Τα καλύτερα ακουστικά iPad

Επόμενο: Βρείτε ακόμη περισσότερα αξεσουάρ

06 του 06

Περισσότερα Αξεσουάρ ...

Εάν είστε καρύδια για ρετρό παιχνίδια Arcade, το iCade είναι το αξεσουάρ για εσάς. (Εικόνα © ION).

Εξακολουθείτε να μην βρείτε τίποτα που αγγίζει το μάτι σας; Υπάρχουν όλα τα είδη των μεγάλων αξεσουάρ. Ακολουθούν μερικές άλλες λίστες που μπορείτε να δείτε:

Οι καλύτεροι πομποί FM . Ένας πομπός FM σας επιτρέπει να συνδέσετε το iPad σας με το αυτοκίνητό σας, ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας δεν υποστηρίζει βοηθητική είσοδο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μετάδοση των ήχων του iPad μέσω ραδιοφώνου FM.

Τα καλύτερα εξαρτήματα MIDI . Οι μουσικοί θα αγαπήσουν όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνδέσουν τις συσκευές MIDI μέχρι το iPad. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να μετατρέψουν το iPad σε φορητό στούντιο ή να δώσουν ήχους μέσω ενός πληκτρολογίου MIDI.

iPad Αξεσουάρ για κιθαρίστες . Εάν παίζετε κιθάρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad ως κουτί stomp πολλαπλών αποτελεσμάτων. Απλώς μην ξεχνάτε να μην γελάτε!

Τα καλύτερα δώρα για τους ιδιοκτήτες του iPad . Αν ψάχνετε για κάποια τακτοποιημένα δώρα, ελέγξτε τον πλήρη οδηγό δώρων.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.