Πώς να χρησιμοποιήσετε το ραδιόφωνο Pandora

Το Pandora Radio είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταδώσετε μουσική στο iPad σας . Το κλειδί για το Pandora Radio είναι η ικανότητά του να δημιουργεί προσαρμοσμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς που να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες γεύσεις σας στη μουσική, ακόμα και να μαθαίνουν τραγούδια που σας αρέσουν και δεν σας αρέσουν. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν με τη διαφήμιση, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να απολαύσετε την Πανδώρα.

Κατεβάστε το ραδιόφωνο Pandora App

Παρόλο που μπορείτε να κάνετε ροή από την Pandora μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε την επίσημη εφαρμογή για να την μεταδώσετε στο iPad σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο ή πηγαίνοντας στο www.pandora.com και κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης.

Θα χρειαστεί επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να ξεκινήσετε. Ο λογαριασμός σας είναι σημαντικός, επειδή θα παρακολουθεί τους εξειδικευμένους ραδιοφωνικούς σας σταθμούς. Ενώ η Pandora έχει διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς που βασίζονται σε είδη από ροκ σε μπλουζ και indie σε τζαζ, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να συντονιστείτε η Pandora στη μουσική που σας αρέσει περισσότερο.

Επόμενο: Δημιουργήστε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό πληκτρολογώντας ένα όνομα καλλιτέχνη, μπάντας ή τραγουδιού στο πλαίσιο κειμένου "Δημιουργία σταθμού" στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής. Καθώς πληκτρολογείτε, η Pandora θα τραβήξει τις κορυφαίες επιτυχίες, οι οποίες περιλαμβάνουν καλλιτέχνες και τραγούδια. Όταν βλέπετε τον στόχο σας, απλώς πατήστε για να δημιουργήσετε τον δικό σας σταθμό.

Όταν δημιουργείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό, η Pandora θα αρχίσει τη ροή μουσικής παρόμοια με αυτόν τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι. Αρχίζει συνήθως με τον ίδιο καλλιτέχνη, αν και όχι πάντα το ίδιο τραγούδι. Καθώς εκπέμπει μουσική, θα ξεχωρίζει στη μουσική από παρόμοιους καλλιτέχνες.

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά Thumbs Up και Thumbs Down

Καθώς ακούτε το νέο σας σταθμό, θα ακούτε αναπόφευκτα τραγούδια που δεν ακούνε ακριβώς το κουδούνι σας. Μπορείτε να παραλείψετε τραγούδια πατώντας το κουμπί παράκαμψης, το οποίο μοιάζει με το επόμενο κουμπί κομματιού στα χειριστήρια μουσικής. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει πραγματικά το τραγούδι, είναι καλύτερα να πατήσετε το κουμπί Thumbs Down. Παρόλο που το κουμπί παράλειψης μπορεί να ερμηνευτεί σαν να μην είστε στη διάθεση να ακούσετε αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι στο συγκεκριμένο τραγούδι, το κουμπί αντίχειρας αναφέρει στην Pandora ότι δεν θέλετε ποτέ να ακούσετε αυτό το τραγούδι.

Ομοίως, το κουμπί Thumbs Up λέει στην Pandora ότι σας αρέσει πολύ αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι. Αυτό θα βοηθήσει την Πανδώρα να μάθει τις μουσικές σας προτιμήσεις, επιτρέποντάς της να παίζει πιο συχνά το τραγούδι και παρόμοια τραγούδια στη ροή ή σε παρόμοιους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχετε δημιουργήσει.

Προσθέστε επιπλέον καλλιτέχνες στο δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό για αυξημένη ποικιλία

Αυτό είναι πραγματικά το κλειδί για να απολαύσετε το ραδιόφωνο της Πανδώρας. Όταν προσθέσετε επιπλέον καλλιτέχνες ή ένα νέο τραγούδι στο σταθμό, θα αυξήσει τη συνολική ποικιλία του σταθμού. Για παράδειγμα, η ροή ενός ειδικού ραδιοφωνικού σταθμού βασισμένου στο The Beatles θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από τη δεκαετία του '60 όπως ο Bob Dylan και το The Rolling Stones, αλλά αν προσθέσετε το Van Halen, το Alice In Chains and Train, ποικιλία που κυμαίνεται από τη δεκαετία του '60 μέχρι το 70 μέχρι τη σημερινή μουσική.

Στην αριστερή πλευρά της οθόνης υπάρχει μια λίστα με τους ραδιοφωνικούς σας σταθμούς. Μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο καλλιτέχνη ή τραγούδι στο σταθμό σας, αγγίζοντας τις τρεις τελείες στα δεξιά του προσαρμοσμένου ραδιοφωνικού σας σταθμού στη λίστα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα μενού που περιλαμβάνει τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες του σταθμού, να μετονομάσετε τον σταθμό, να το διαγράψετε ή να το μοιραστείτε με φίλους. Αγγίξτε την επιλογή "Προσθήκη ποικιλίας" για να προσθέσετε ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη στο σταθμό.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις λεπτομέρειες του σταθμού μετακινώντας από δεξιά προς τα αριστερά στην οθόνη. Αυτό θα αποκαλύψει ένα νέο παράθυρο στη δεξιά πλευρά της οθόνης που δείχνει τους σπόρους του σταθμού. Μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο τραγούδι ή καλλιτέχνες πατώντας το πλήκτρο "Προσθήκη ποικιλίας ...". Μπορείτε να αφήσετε αυτήν την οθόνη μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά ή πατώντας το κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία των λεπτομερειών του σταθμού.

Δημιουργήστε περισσότερα από ένα σταθμό

Η ακοή της μουσικής είναι για τη διατροφή σας και είναι αμφίβολο ότι ένας μόνο σταθμός θα είναι αρκετός για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν σταθμούς, είτε με τη χρήση πολλαπλών σπόρων όπως ο συνδυασμός αγαπημένων καλλιτεχνών ή η ανάμειξη τραγουδιών από διαφορετικά είδη, είτε μπορείτε να πληκτρολογήσετε απλά έναν καλλιτέχνη για να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Η Πανδώρα διαθέτει επίσης σειρά προκατασκευασμένων σταθμών. Στο κάτω μέρος της λίστας στα δεξιά υπάρχει "Περισσότερες συστάσεις", οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε μια λίστα με συστάσεις που βασίζονται στους εξειδικευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σας. Στο κάτω μέρος αυτής της λίστας, μπορείτε να "Browse All Genre Stations". Στη συνέχεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στις λίστες για κάτι που σας απευθύνεται.