Χρήση iPad: Πού πήγαν όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι μου;

Ας εντοπίσουμε τα γουρούνια του χώρου

Αισθάνεστε την κρίσιμη στιγμή του αποθηκευτικού χώρου; Ενώ η Apple ανέβασε τα iPad μοντέλα αρχικού επιπέδου από 16 GB έως 32 GB αποθήκευσης, οι εφαρμογές γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Και για τους πολλούς ανθρώπους με παλαιότερα iPad που έχουν μόνο 16 GB αποθήκευσης, μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να διαχειριστεί αυτό το χώρο αποθήκευσης. Προσθέστε στις καλύτερες κάμερες, παίρνουμε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο και αυτές οι εικόνες καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο. Και ενώ διαγράφετε μερικές εφαρμογές ή ένα παιχνίδι που δεν παίζετε πλέον μπορεί να είναι μια γρήγορη λύση, θα έρθει η ώρα να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό.

Αλλά πού να ξεκινήσετε;

Το iPad είναι σε θέση να σας ενημερώσει για το τι παίρνει όλο το χώρο αποθήκευσης σας στο τμήμα χρήσης των ρυθμίσεων του iPad. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε ποιες εφαρμογές είναι τα μεγαλύτερα hogs αποθήκευσης, πόσο αποθηκευτικός χώρος χρησιμοποιείται στην ενότητα "Φωτογραφίες", πόση χώρο αποθηκεύει η μουσική σας και πόσο χρησιμοποιείται για βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει να μάθετε αν η μεταφορά ολόκληρης της μουσικής σας συλλογής είναι ο ένοχος ή αν διατηρεί ολόκληρη τη σειρά Infinity Blade που αναλαμβάνει πάρα πολύ τον αποθηκευτικό χώρο σας.

Πώς να δείτε τι αναλαμβάνει η αποθήκευση στο iPad σας

Συμβουλές για την ελευθέρωση χώρου αποθήκευσης

Ένας εύκολος τρόπος για να ελευθερώσετε κάποιο χώρο αποθήκευσης είναι να εγκαταστήσετε Dropbox, Google Drive ή άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud . Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε κάποιες από τις φωτογραφίες σας ή τα βίντεο στο σπίτι σας στο δίσκο σύννεφων. Αυτό θα σας επιτρέψει να προβάλλετε τα βίντεό σας όταν θέλετε να τα παρακολουθήσετε χωρίς να καταλάβετε χώρο στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να προβάλλετε ροή μουσικής και ταινιών που έχετε αγοράσει στο iTunes από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την κοινή χρήση κατοικίας. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση κατοικίας στον οικιακό σας υπολογιστή για να λειτουργήσει αυτό.

Ή μήπως είναι καιρός να πάτε με μια υπηρεσία ροής μουσικής όπως η Πανδώρα, η Apple Music ή η Spotify;