Πώς να ρυθμίσετε τη Φωτεινότητα του iPad

Η ρύθμιση της ρύθμισης της φωτεινότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μικρή ισχύ μπαταρίας , η οποία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το iPad σας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους πριν χρειαστεί μια χρέωση. Ίσως θελήσετε επίσης να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα για να αντισταθμίσετε την αντανάκλαση όταν χρησιμοποιείτε το iPad έξω ή τον ήχο λίγο λίγο κατά την ανάγνωση τη νύχτα.

Το iPad περιλαμβάνει μια λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας που βοηθά να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του iPad με βάση το περιβάλλοντα περιβάλλοντα φως, αλλά μερικές φορές αυτό δεν αρκεί για να γίνει σωστή η εμφάνιση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε το iPad για πολλές διαφορετικές εργασίες. Ευτυχώς, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα χωρίς να εισέλθετε στις ρυθμίσεις και να το κυνηγάτε.

Ο πιο γρήγορος τρόπος ρύθμισης της φωτεινότητας βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου

Γνωρίζατε ότι το iPad διαθέτει πίνακα ελέγχου για γρήγορη πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου μουσικής και κοινές ρυθμίσεις όπως Bluetooth και φωτεινότητα οθόνης; Είναι ένα από αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι συχνά παραβλέπουν ή δεν μαθαίνουν ποτέ ακόμη και όταν χρησιμοποιούν το iPad. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Πώς να ρυθμίσετε τη Φωτεινότητα στις Ρυθμίσεις

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ή θέλετε να προσαρμόσετε τη λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας, μπορείτε να τις τροποποιήσετε στις Ρυθμίσεις:

Χρησιμοποιώντας τη νυχτερινή αλλαγή

Οι ρυθμίσεις οθόνης και φωτεινότητας περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στη λειτουργία Shift Night. Ενώ το Night Shift είναι ενεργοποιημένο, το φάσμα χρωμάτων του iPad μετατοπίζεται για να περιορίσει το μπλε φως με στόχο να σας βοηθήσει να πάρετε έναν καλύτερο ύπνο μετά τη χρήση του iPad.

Αν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μέσω του Πίνακα Ελέγχου, μπορείτε να προγραμματίσετε όταν ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται. Από τις ρυθμίσεις οθόνης και φωτεινότητας, πατήστε Νυχτερινή μετατόπιση για να εισαγάγετε την δυνατότητα προσαρμογής. Εάν ενεργοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα και στη συνέχεια πατήσετε τη γραμμή Από / Προς, θα μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τους χρόνους για τη Νυχτερινή Μετατόπιση για να έρθει ένα και να απενεργοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το "Sunset to Sunrise", το οποίο είναι υπέροχο αν δεν θέλετε να παίζετε με αυτό για να αντισταθμίσετε την αλλαγή των εποχών.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την "ζεστή" θερμοκρασία του χρώματος όταν ενεργοποιείται το Night Shift. Εάν σας αρέσει το χαρακτηριστικό αλλά δεν ενδιαφέρεται για το πώς κάνει εμφάνιση της iPad, μπορείτε να το καλέσετε λίγο πίσω. Ή, αν βρεθείτε ακόμα να έχετε πρόβλημα με τον ύπνο, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε λίγο πιο ζεστό.

Μέγεθος κειμένου και έντονο κείμενο

Η επιλογή Μέγεθος κειμένου σάς μεταφέρει σε μια οθόνη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος του κειμένου όταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί δυναμικό τύπο. Όχι όλες οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τον Δυναμικό Τύπο, οπότε αυτό μπορεί να μην σας κάνει πολύ καλό. Ωστόσο, εάν η όρασή σας είναι αρκετά κακή για να σας κάνει να στραβώσει, αλλά όχι αρκετά κακό για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ζουμ , είναι καλό το να προσαρμόσετε το μέγεθος του κειμένου. Τουλάχιστον, δεν θα βλάψει.

Η ενεργοποίηση του έντονου κειμένου είναι ένας άλλος τρόπος για την καταπολέμηση της αποτυχημένης όρασης. Θα κάνει το πιο κανονικό κείμενο να γίνει τολμηρό, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να το δείτε.

Αληθινός τόνος

Αν έχετε ένα iPad νεότερο, όπως το iPad Pro 9,7 ιντσών, μπορεί να δείτε την επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του True Tone . Το True Tone είναι μια νέα τεχνολογία που προσπαθεί να μιμηθεί τη συμπεριφορά του φυσικού φωτός σε αντικείμενα ανιχνεύοντας το φως του περιβάλλοντος και προσαρμόζοντας την οθόνη του iPad. Στην πραγματική ζωή, ένα κομμάτι χαρτί μπορεί να κυμαίνεται από πολύ λευκό κάτω από το τεχνητό φως ενός λαμπτήρα σε ένα μικρό κίτρινο κάτω από τον ήλιο και πολλές σειρές μεταξύ. Ο True Tone προσπαθεί να μιμηθεί αυτό για την οθόνη του iPad.

Χρειάζεστε τον True Tone ενεργοποιημένο; Με τίποτα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που κάποιοι θα ήθελαν και άλλοι δεν θα σκέφτονται τίποτα από αυτό ούτε τρόπο.