Πώς να χρησιμοποιήσετε την Κοινή χρήση οικογένειας

01 από 03

Χρήση κοινής χρήσης οικογένειας σε iOS

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2014

Με την Κοινή χρήση Οικογένειας, τα μέλη της ίδιας οικογένειας μπορούν να μοιράζονται αμοιβαία τις αγορές τους από το iTunes Store και το App Store - μουσική, ταινίες, τηλεόραση, εφαρμογές, βιβλία - δωρεάν. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις οικογένειες και ένα εύκολο εργαλείο για χρήση, αν και υπάρχουν μερικές αποχρώσεις που αξίζει να καταλάβετε.

Απαιτήσεις για χρήση της κοινής χρήσης οικογένειας:

Με τις απαιτήσεις αυτές πληρούνται, εδώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

Λήψη Αγορών Άλλων Προσώπων

Το κύριο χαρακτηριστικό της οικογενειακής κοινής χρήσης επιτρέπει σε κάθε μέλος της οικογένειας να κατεβάσει τις αγορές των άλλων. Να κάνω αυτό:

  1. Ανοίξτε τις εφαρμογές του iTunes Store, App Store ή iBooks στη συσκευή σας iOS
  2. Στην εφαρμογή iTunes Store, πατήστε το κουμπί Περισσότερα στο κάτω δεξιό τμήμα. στην εφαρμογή App Store, πατήστε το κουμπί Ενημερώσεις στην κάτω δεξιά γωνία. στην εφαρμογή iBooks, πατήστε Αγορά και μεταβείτε στο βήμα 4
  3. Πατήστε Αγορά
  4. Στην ενότητα Οικογενειακές αγορές , πατήστε το όνομα του μέλους της οικογένειας του οποίου το περιεχόμενο θέλετε να προσθέσετε στη συσκευή σας
  5. Στην εφαρμογή iTunes Store, πατήστε Μουσική , Ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές , ανάλογα με το τι ψάχνετε. στην εφαρμογή App Store και iBooks, θα δείτε τα διαθέσιμα στοιχεία αμέσως
  6. Δίπλα σε κάθε στοιχείο που αγοράσατε είναι το εικονίδιο λήψης iCloud -το σύννεφο με ένα βέλος προς τα κάτω. Πατήστε το εικονίδιο δίπλα στο στοιχείο που θέλετε και θα μεταφορτωθεί στη συσκευή σας.

02 του 03

Χρησιμοποιώντας την Κοινή χρήση οικογένειας στο iTunes

Η Κοινή χρήση οικογένειας σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη των αγορών άλλων χρηστών μέσω του προγράμματος iTunes για υπολογιστές. Για να γίνει αυτό:

  1. Εκκινήστε το iTunes στην επιφάνεια εργασίας ή στο φορητό σας υπολογιστή
  2. Κάντε κλικ στο μενού του iTunes Store κοντά στο επάνω μέρος του παραθύρου
  3. Στην κύρια οθόνη του iTunes Store, κάντε κλικ στον σύνδεσμο " Αγορές " στη δεξιά στήλη
  4. Στην οθόνη "Αγορά", αναζητήστε το όνομά σας δίπλα στο μενού " Αγορές " στην επάνω αριστερή γωνία. Κάντε κλικ στο όνομά σας για να δείτε τα ονόματα των ατόμων στην ομάδα Κοινόχρηστης Οικογένειας. Επιλέξτε ένα από αυτά για να δείτε τις αγορές τους
  5. Μπορείτε να επιλέξετε Μουσική , Ταινίες , Τηλεοπτικές εκπομπές ή Εφαρμογές από τους συνδέσμους που βρίσκονται επάνω δεξιά
  6. Όταν βρείτε ένα στοιχείο που θέλετε να κάνετε λήψη, κάντε κλικ στο σύννεφο με το εικονίδιο προς τα κάτω για να κατεβάσετε το στοιχείο στη βιβλιοθήκη του iTunes.
  7. Για να προσθέσετε την αγορά στη συσκευή σας iOS, συγχρονίστε τη συσκευή σας και το iTunes.

03 του 03

Χρησιμοποιήστε την Κοινή χρήση οικογένειας με τα παιδιά

Ενεργοποίηση ζήτησης αγοράς

Εάν οι γονείς θέλουν να παρακολουθούν τις αγορές των παιδιών τους - είτε επειδή χρεώνονται η πιστωτική κάρτα του διοργανωτή είτε επειδή θέλουν να ελέγξουν τις λήψεις των παιδιών τους - μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Ask to Buy. Για να γίνει αυτό, ο Διοργανωτής θα πρέπει:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή iOS
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο iCloud και αγγίξτε το
  3. Αγγίξτε το μενού Οικογένεια
  4. Πατήστε το όνομα του παιδιού για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία
  5. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Ask to Buy στο On / Green.

Αίτηση άδειας για αγορές

Εάν έχετε ζήτηση για αγορά Ενεργοποιημένο, όταν παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών που ανήκουν σε μια ομάδα κοινής χρήσης οικογένειας προσπαθούν να αγοράσουν αντικείμενα που έχουν πληρωθεί στο κατάστημα iTunes, App ή iBooks, θα πρέπει να ζητήσουν άδεια από την ομάδα Organizer.

Σε αυτή την περίπτωση, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα ζητήσει από το παιδί εάν θέλει να ζητήσει άδεια για να κάνει την αγορά. Πατώντας Ακύρωση ή Ζητήστε .

Εγκρίνοντας τις Αγορές των Παιδιών

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα παράθυρο στη συσκευή iOS του Organizer, στο οποίο μπορούν να πατήσουν την κριτική (για να δουν τι το παιδί θέλει να αγοράσει και να την εγκρίνει ή να το αρνηθεί) ή Not Now (για να αναβάλει την απόφαση αργότερα).

Περισσότερα για την κατανομή των οικογενειών: