Χρησιμοποιήστε το Dictionary.com για να βρείτε αυτό που σημαίνει αυτό το Word

Τι είναι το Dictionary.com;

Το Dictionary.com είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που όλοι όσοι αναζητούν στο διαδίκτυο σε τακτική βάση θα πρέπει να έχουν σελιδοδείκτη. Μπορείτε να αναζητήσετε το λεξικό Websters, ένα ισπανικό λεξικό, το λεξικό της Οξφόρδης, ένα λατινικό λεξικό - καλά, σχεδόν οποιοδήποτε είδος λεξικού που μπορείτε να σκεφτείτε. Το Dictionary.com είναι μια τεράστια υπηρεσία αναζήτησης αναφοράς και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μηχανή αναζήτησης μετάφρασης.

Αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα του Dictionary.com είναι λίγο γεμάτη και δεν έχει τα πιο φιλικά προς το χρήστη σχέδια. Αλλά μην αφήνετε αυτό να σας πετάξει μακριά - υπάρχει κάποια σοβαρή αναζήτηση λεξικού εδώ.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να ανησυχήσετε είναι το πλαίσιο ερώτησης αναζήτησης, και αυτό είναι ακριβώς στην κορυφή της σελίδας. Έχετε την επιλογή να ψάξετε μέσα από λεξικά (υπολογίσαμε τουλάχιστον 15, πιθανόν περισσότερα, λεξικά που προέρχονται από το Dictionary.com), ένα θησαυρό, μια εγκυκλοπαίδεια και το Διαδίκτυο. Θα εξετάσουμε το καθένα ξεχωριστά.

Βρείτε ορισμούς

Έψαξα ορισμούς της λέξης "immortal" και ερωτήθηκα αν ήθελα να πω "αθάνατος", ένα μεγάλο χαρακτηριστικό για όποιον ψάχνει τον ορισμό μιας λέξης αλλά δεν μπορεί πραγματικά να το γράψει. Η σωστή ορθογραφία, αθάνατη, βρέθηκε σύντομα.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης στο λεξικό.com για ορισμούς λέξεων έχουν όλα τα πλήκτρα προφοράς έτσι μπορείτε να ακούσετε πώς η λέξη ακούγεται όταν μιλάει (ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ψάχνετε για λέξεις σε διαφορετική γλώσσα). Η πηγή λεξικού από την οποία έχει τραβηχθεί το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο κάτω μέρος κάθε αποτελέσματος αναζήτησης.

Δωρεάν Θησαυρός Online

Αλλάξτε τα κουμπιά επιλογής κάτω από τη γραμμή αναζήτησης στην κύρια σελίδα του Dictionary.com στο Thesaurus (ή απλά να τοποθετήσετε τον browser σας στο Thesaurus.com) και θα μπορείτε να βρείτε συνώνυμα για σχεδόν οποιαδήποτε λέξη που μπορείτε να σκεφτείτε. Η αναζήτησή μου για καλές επέστρεψε 432 καταχωρήσεις, πολύ περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να χρησιμοποιήσω. Τα αποτελέσματα αναζήτησης όχι μόνο σας δίνουν συνώνυμα, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε τον ορισμό, τα αντωνύμια και τα μέρη της ομιλίας.

Δωρεάν Εγκυκλοπαίδεια σε απευθείας σύνδεση

Μέρος των σταθερών υπηρεσιών αναζήτησης του Dictionary.com, μπορείτε είτε να αλλάξετε το κουμπί επιλογής στην Εγκυκλοπαίδεια όπως κάναμε με τον Θησαυρό, είτε να μεταβείτε στην Εγκυκλοπαίδεια. Τα άρθρα ανακτώνται με τίτλο. δηλαδή εάν ο όρος αναζήτησης βρίσκεται στον τίτλο του άρθρου της εγκυκλοπαίδειας, θα βρίσκεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η αναζήτησή μου για "καλό" επέστρεψε περίπου 400 αποτελέσματα. κάντε κλικ στον σύνδεσμο (δυστυχώς δεν υπάρχει σχολιασμός) και θα μεταφερθείτε σε ένα ακριβές άρθρο της εγκυκλοπαίδειας, με μια σύνδεση με την αρχική πηγή, η οποία φαίνεται να είναι ΜΟΝΟ Wikipedia.

Extras-Word of the Day, Οδηγός στυλ, Μεταφραστής, κλπ.

Υπάρχουν τόσα πολλά πραγματικά δροσερά χαρακτηριστικά στο Dictionary.com ότι είμαι μόνο πρόκειται να πάρει μερικά.Αυτά είναι αυτά που μου άρεσε πραγματικά:

Ένας χρήσιμος πόρος

Ενώ το Dictionary.com δεν πρόκειται να κερδίσει οποιεσδήποτε βραβεία σχεδίου ιστοχώρου, το κάνει περισσότερο από αυτό που κάνει με το βάθος της αναζήτησης του λεξικού. Όποιος θέλει να ανακτήσει περισσότερες από μία πηγές λεξικών κάθε φορά, θα διαπιστώσει ότι το Dictionary.com είναι ένας πολύτιμος πόρος. Επιπλέον, το εργαλείο θησαυρού είναι πολύ χρήσιμο (και γρήγορο!) Και οι διάφορες πρόσθετες λειτουργίες του Dictionary.com (όπως αναφέρονται λεπτομερώς παραπάνω) αξίζουν καλά έναν σελιδοδείκτη. Το Dictionary.com είναι μια εξαιρετική μηχανή αναζήτησης λεξικών που θα πρέπει να είναι σε κάθε κατάλογο μαθητών και ερευνητών του Internet με χρήσιμες ιστοσελίδες.