Εξερευνώντας περισσότερες επιλογές Google

01 από 09

Ποιες είναι οι επιλογές μου;

Αναζήτηση στο Web Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τους επιπλέον συνδέσμους στο πάνω μέρος της σελίδας μηχανών αναζήτησης Google; Βίντεο, Εικόνες, Ειδήσεις, Αγορές, Περισσότερα. Αυτά είναι κλειδιά για ορισμένες από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές αναζήτησης Google. Ας κάνουμε μια περιοδεία για να μάθετε περισσότερα. .

Θα αναζητήσουμε μια φράση που θα μπορούσε να έχει πολλές έννοιες. Η "ποιότητα του ελέους" είναι αυτή που μπορεί να αναφέρεται σε πολλαπλά πράγματα. Ένα απλό ερώτημα μηχανής αναζήτησης Google δίνει μια ποικιλία αποτελεσμάτων: βιβλία που συζητούν τον Σαίξπηρ, στίχοι σε ένα τραγούδι, μια σύνοψη ενός επεισοδίου ζωντανής ζώνης Twilight και μια ταινία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διεύρυνση των αναζητήσεων ιστού Google εδώ, αλλά ας διερευνήσουμε τις άλλες αναζητήσεις που μπορούμε να κάνουμε.

02 του 09

Μια εικόνα αξίζει τον κόπο;

Αναζήτηση εικόνων Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εικόνες και η Google μεταφέρει την αναζήτησή σας στις Εικόνες Google . Αυτή είναι η αναζήτηση μόνο αρχείων εικόνας. Η Google καθορίζει ποιες εικόνες ικανοποιούν τα κριτήρια αναζήτησης εξετάζοντας το όνομα του αρχείου εικόνας και το κείμενο που την περιβάλλει. Η φράση "ποιότητα του ελέους" έχει ως αποτέλεσμα τα CD και τα καλύμματα ταινιών, τα πλαίσια ακόμα από το επεισόδιο ζώνης λυκόφωτος και εικόνες ενός βιβλίου που ονομάζεται Ποιότητα του Ελέους.

Να θυμάστε ότι τα αρχεία εικόνας που είναι συνδεδεμένα ενδέχεται να εξακολουθούν να προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

03 του 09

Η Αναζήτηση βίντεο Google

Αναζήτηση βίντεο Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Video πάνω από το πλαίσιο αναζήτησης λέξης-κλειδιού και το Google σας μεταφέρει σε μια αναζήτηση βίντεο Google. Το Google Video περιέχει μια συλλογή τόσο εμπορικών όσο και μη εμπορικών βίντεο.

Στην περίπτωση της "ποιότητας του ελέους", οι περισσότεροι φαίνεται να είναι προσανατολισμένοι γύρω από ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τα αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα "Εργαλεία αναζήτησης" και τη διαλογή ανά τιμή (δωρεάν ή προς πώληση), τη διάρκεια (βραχυπρόθεσμα, μεσαία ή μακρά) ή ανάλογα με την καταλληλότητα, την ημερομηνία ή τον τίτλο. Κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο βίντεο θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βίντεο και είτε θα αναπαράγετε το βίντεο ή, σε περίπτωση εμπορικού περιεχομένου, ένα τμήμα προεπισκόπησης.

04 του 09

Καλα ΝΕΑ

Αναζήτηση ειδήσεων Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Νέα" πάνω από το πλαίσιο αναζήτησης λέξης-κλειδιού και η Google μεταφέρει την αναζήτησή μας στις Ειδήσεις Google. Οι αναζητήσεις των Ειδήσεων Google περνούν μόνο από τα τρέχοντα στοιχεία συμβάντων που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Ειδήσεις Google εδώ . Τώρα ας προχωρήσουμε στους Χάρτες.

05 του 09

Το Google Map It Out

Αναζήτηση Χαρτών Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Χάρτες που βρίσκεται στο αναπτυσσόμενο μενού "Περισσότερα" και η Google μεταφέρει την αναζήτηση στους Χάρτες Google. Ψάχνει για μέρη και επιχειρήσεις που ταιριάζουν με τις λέξεις-κλειδιά ή μπορεί να σας διερωτηθεί περαιτέρω για το τι ψάχνετε. Οι αγώνες σημειώνονται στο χάρτη με σημαίες. Ο χάρτης μπορεί να χειριστεί με το ποντίκι σας και μπορείτε να πάρετε οδηγίες οδήγησης. Η διεπαφή είναι πολύ παρόμοια με το Google Earth .

06 του 09

Κι'αλλο κι'αλλο κι'αλλο

Google Περισσότερα Αναζήτηση. Screen Capture από τον S. Shapoff

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Περισσότερα για να επιλέξετε πρόσθετες αναζητήσεις. Ανοίγει ένα πλαίσιο επιλογής που σας επιτρέπει να επιλέξετε Αγορές, Βιβλία, Πτήσεις ή Εφαρμογές.

07 του 09

Google Book It

Αναζήτηση βιβλίων Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Τα Βιβλία Google σάς επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσα σε μια τεράστια βάση δεδομένων με έντυπα βιβλία. Τα αποτελέσματα αναζήτησης σας λένε το όνομα του βιβλίου στο οποίο εμφανίζεται η φράση-κλειδί και ο δημιουργός. Εμφανίζει τη σελίδα στην οποία εμφανίζεται η φράση, κατά περίπτωση, ή την πρώτη σελίδα περιεχομένου για βιβλία που περιέχουν τη φράση-κλειδί στα ονόματά τους.

Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο αποτελεσμάτων και θα δείτε μια σαρωμένη σελίδα από το βιβλίο με την φράση-κλειδί που επισημαίνεται. Μπορεί να μπορείτε να περιηγηθείτε σε περισσότερες σελίδες, ανάλογα με τη συμφωνία της Google με τον εκδότη. Θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο στα δεξιά, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων και συνδέσμων για να αγοράσετε το βιβλίο από πολλούς προμηθευτές.

08 από 09

Αγορές με το Google

Αναζήτηση Αγορών Google. Screen Capture από τον S. Shapoff

Κάντε κλικ στη μηχανή αναζήτησης Google για προϊόντα και υπηρεσίες. Στην περίπτωση αυτή, τα αποτελέσματα είναι για μια ποικιλία βιβλίων με τίτλο Quality of Mercy. Τα αποτελέσματα μπορούν να ταξινομηθούν κατά τιμή, από τη θέση που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ή από κατάστημα. Αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες αναζητήσεις που μπορείτε να κάνετε για ένα συγκεκριμένο προϊόν για αγορά.

09 του 09

Google Apps

Αναζήτηση Google Apps. Screen Capture από τον S. Shapoff

Τέλος, κάνοντας κλικ στο "Εφαρμογές" στο μενού "Περισσότερα", θα μεταβείτε σε μια σελίδα που θα περιέχει περισσότερα προϊόντα Google. Μπορείτε να δείτε επιλογές για περισσότερες αναζητήσεις, όπως αναζήτηση καταλόγου. Μπορείτε επίσης να δείτε υπηρεσίες για τη δημιουργία ιστολογίων ή την οργάνωση φωτογραφιών. Αξίζει να πάτε εδώ όταν έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε. Ποτέ δεν ξέρετε ποια νέα υπηρεσία θα βρείτε στη συνέχεια.