Πώς να εκτυπώσετε ένα email με εικόνες φόντου στο Windows Mail

Οι περισσότερες από τις υπέροχες δημιουργίες γραφικής ύλης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμπλουτίσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express χρησιμοποιούν εικόνες φόντου για μεγάλο μέρος των αποτελεσμάτων τους.

Τώρα, όταν στέλνετε σε κάποιον ένα υπέροχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας αρκετά χαρτικά, μπορούν να δουν τη δόξα στην οθόνη, αλλά αν θέλουν να το εκτυπώσουν , η εικόνα φόντου έχει φύγει και μεγάλο μέρος της χάριτος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί του. Τι μπορείς να κάνεις?

Εάν ο παραλήπτης χρησιμοποιεί το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express, υπάρχει ένας τρόπος να γίνει εκτύπωση εικόνων φόντου. Τα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις εκτύπωσης του Internet Explorer και ο Internet Explorer δεν εκτυπώνει εικόνες φόντου από προεπιλογή επειδή συνήθως χάνουν πολύ μελάνι, ενώ καθιστούν δύσκολη την ανάγνωση της εκτύπωσης. Αυτή η προεπιλογή μπορεί να αλλάξει (αν μόνο για να εκτυπώσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), αν και.

Εκτυπώστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει εικόνες φόντου στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express

Για να εκτυπώσετε ένα μήνυμα με τις εικόνες φόντου στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express: