Υποστήριξη ADS, προγράμματα οδήγησης, εγχειρίδια και πολλά άλλα

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό ADS σας

Ενημέρωση: Το ADS φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας. Εάν γνωρίζετε για οποιοδήποτε πρόγραμμα οδήγησης ή άλλες πηγές υποστήριξης ή πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη με τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ή που ενδέχεται να συνεχίσουν να προσφέρουν υποστήριξη, ενημερώστε μας.

Σχετικά με το ADS

Η ADS, που ονομάζεται επίσης ADS Tech ή ADS Technologies, ήταν μια εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής που πωλούσε συσκευές αποθήκευσης USB , υλικό βίντεο , κάμερες web, κόμβους δικτύου και ενδεχομένως κάποιο άλλο υλικό υπολογιστή.

Ο κύριος ιστότοπος της ADS βρέθηκε στη διεύθυνση http://www.adstech.com.

Σημείωση: Υπάρχουν κάποιες άλλες εταιρείες τεχνολογίας που μοιράζονται το ίδιο όνομα με αυτό, όπως η ADS Technology Inc. και η τεχνολογία ADS.

Υποστήριξη ADS, προγράμματα οδήγησης, εγχειρίδια & amp; Περισσότερο

Δεδομένου ότι η ADS δεν είναι πλέον στην επιχείρηση, δεν φιλοξενεί πλέον οδηγούς ή εγχειρίδια, ούτε παρέχει οποιοδήποτε άλλο είδος υποστήριξης για το υλικό τους.

Εντούτοις, ίσως μπορείτε να βρείτε εγχειρίδια προϊόντων σε αυτό το παλιό αρχείο του ιστοτόπου τους, το οποίο είναι ένα στιγμιότυπο της ιστοσελίδας ADS που έγινε από το Wayback Machine . Απλά φροντίστε να έχετε μόνο εγχειρίδια εκεί, όχι οδηγούς, επειδή πιθανότατα είναι πολύ ξεπερασμένοι.

Σε αυτήν τη σελίδα, βρείτε το προϊόν για το οποίο χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο, επιλέξτε Εγχειρίδια προϊόντος / Έγγραφα στην επόμενη σελίδα και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη για να λάβετε το εγχειρίδιο.

Σημείωση: Τα εγχειρίδια ADS είναι σε μορφή PDF , επομένως θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για να τα ανοίξετε.

Αν χρειάζεστε προγράμματα οδήγησης ADS, υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να τα κατεβάσετε, ακόμα και αν δεν μπορούν να ληφθούν απευθείας μέσω ADS.

Ένας κοινός τρόπος για να λάβετε προγράμματα οδήγησης συσκευών είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης . Δεδομένου ότι το ADS δεν έχει πλέον πηγή για τους οδηγούς στο υλικό τους, ίσως έχετε την τύχη να βρει ένα αυτόματα μέσω ενός από αυτά τα προγράμματα.

Έχετε ένα ξεπερασμένο πρόγραμμα οδήγησης για ένα προϊόν ADS, αλλά δεν είστε βέβαιοι πώς να ενημερώσετε το υπάρχον; Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης ADS

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό ADS, αλλά δεν έχετε επιτυχία να παίρνετε αλλού, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μου να μάθω γιατί νομίζετε ότι χρειάζεστε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης και για ποια συσκευή χρειάζεστε για τον οδηγό ή τι ερώτηση έχετε σχετικά με τη συσκευή ADS που δεν μπορείτε να βρείτε σε ένα εγχειρίδιο.