Κορυφαίες σειρές παιχνιδιών Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

01 από 23

Κορυφαίες σειρές παιχνιδιών Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

Στιγμιότυπο από την Εταιρεία των Ηρώων 2. © Sega

Ο ρυθμός του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξε ένα δημοφιλές περιβάλλον από τις πρώτες μέρες των παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών και βίντεο. Με τα χρόνια έχουν γίνει πολλές σειρές που ξεκίνησαν με τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουν μετατραπεί σε φανταστικές επιτυχίες βιντεοπαιχνιδιών. Η λίστα που ακολουθεί είναι μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή. Περιλαμβάνουν παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο , σκοπευτές πρώτου προσώπου , στρατηγική βάσει στροφών και άλλα είδη. Όλες οι σειρές βιντεοπαιχνιδιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που αναφέρονται εδώ έχουν τουλάχιστον δύο παιχνίδια που έχουν οριστεί κατά τη διάρκεια του WW2 αλλά ενδέχεται να έχουν απομακρυνθεί από το περιβάλλον από τότε.

02 από 23

Εταιρεία Σειρών Ηρώων

Στιγμιότυπο από την Εταιρεία των Ηρώων 2. © Sega

Πρώτη έκδοση: 2006
Τελευταία έκδοση: 2013

Η εταιρεία Heroes είναι μια σειρά παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο του Β Παγκοσμίου Πολέμου που αναπτύχθηκε από την Relic Entertainment αποκλειστικά για τον υπολογιστή. Ο πρώτος τίτλος, Company of Heroes, κυκλοφόρησε το 2006 με την έκδοση THQ και έλαβε κριτική και εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και υψηλότερης βαθμολογίας παιχνίδια PC. Τοποθετείται κατά τη διάρκεια της εισβολής και της απελευθέρωσης της Δυτικής Ευρώπης και περιλαμβάνει τόσο εκστρατεία για έναν παίκτη όσο και ανταγωνιστικούς τρόπους πολλών παικτών. Το αρχικό παιχνίδι ακολούθησε δύο ανεξάρτητες επεκτάσεις το 2007 και το «Tales of Valor Opposing Fronts», αλλά από τις οποίες εισήχθησαν νέες παρατάξεις, μονάδες, χάρτες και εκστρατείες εκστρατείας. Η εταιρεία των Heroes Online κυκλοφόρησε το 2010 ως ένα αυτόνομο δωρεάν παιχνίδι 2 παιχνιδιών, αλλά ποτέ δεν το κατάφερε από το Beta. Αργότερα ακυρώθηκε το 2011. Δικαιώματα προς την εταιρεία Heroes franchise και Relic Entertainment πωλήθηκαν στην Sega στις αρχές του 2013, μετά την πτώχευση της THQ. Στη συνέχεια, η Relic και η Sega κυκλοφόρησαν την εταιρεία Heroes 2 το 2013, η οποία μετέφερε τη σειρά στο Ανατολικό Μέτωπο με γερμανικές και ρωσικές παρατάξεις. Έχουν κυκλοφορήσει πολλά πακέτα περιεχομένου που μπορείτε να κατεβάσετε για την Company of Heroes 2, τρία από τα οποία αναφέρονται εδώ και προσθέστε νέες παρατάξεις, χάρτες και / ή αποστολές καμπάνιας.

Εταιρεία Παιχνιδιών του Ηρώων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

03 από 23

Call of Duty Series

Πρώτη έκδοση: 2003
Τελευταία έκδοση: 2008

Το franchise Call of Duty ξεκίνησε το 2003 στον Η / Υ με ένα shooter πρώτου προσώπου από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά έχει εξελιχθεί σε ένα franchise των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έχει επίσης απομακρυνθεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την τελευταία έκδοση να είναι το Call of Duty World at War κυκλοφόρησε το 2008. Το αρχικό Call of Duty ήταν επίσης το πρώτο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από Infinity Ward, μια εταιρεία ανάπτυξης που απαρτίζεται από έναν αριθμό προγραμματιστών που είχαν δουλέψει στο Medal of Honor: Allied Assault για τις Ηλεκτρονικές Τέχνες. Το Call of Duty ξεχώρισε από τους άλλους τίτλους WW2 FPS από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, έχοντας τρεις ξεχωριστές καμπάνιες που έβαλαν τους παίκτες υπό τον έλεγχο διαφορετικών χαρακτήρων από τους αμερικανικούς, βρετανικούς και σοβιετικούς στρατούς. Το Call of Duty ακολούθησε ένα πακέτο επέκτασης United Offensive, το οποίο πρόσθεσε μια σύντομη ιστορία για έναν παίκτη και ενίσχυσε την συνιστώσα για πολλούς παίκτες προσθέτοντας νέους, μεγαλύτερους χάρτες, νέα όπλα και σύστημα κατάταξης σε παιχνίδι. Το στοιχείο πολλών παικτών έγινε εξαιρετικά επιτυχημένο και θεωρείται ένας από τους λόγους πίσω από την αύξηση της δημοτικότητας της σειράς. Το Call of Duty 2 κυκλοφόρησε το 2005, όπως και ο προκάτοχός του, που περιελάμβανε τρεις διαφορετικές εκστρατείες που μιλούσαν από τη σκοπιά των Σοβιετικών, Βρετανικών και Αμερικανικών στρατών καθώς και ένα ανταγωνιστικό στοιχείο για πολλούς παίκτες που εισήγαγε νέους χάρτες και στοιχεία παιχνιδιού.

Το Call of Duty World at War είναι το τελευταίο παιχνίδι του CoD που εγκαινιάστηκε από τον Treyarch Interactive, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι το προάγγελο της σειράς Call of Duty: Black Ops. Όπως και οι δύο πρώτοι τίτλοι CoD, διαθέτει πολλαπλές καμπάνιες για μεμονωμένους παίκτες και διαθέτει gameplay στο Θέατρο Επιχειρήσεων του Ειρηνικού. Το συστατικό για πολλούς παίκτες για το Call of Duty World at War πρόσθεσε την ισοπέδωση στο μείγμα και ήταν επίσης το πρώτο παιχνίδι CoD που χαρακτήριζε ναζιστικά ζόμπι.

Call of Duty Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

04 από 23

Σειρά Wolfenstein

Wolfenstein: Το Screenshot της νέας σειράς. © Bethesda Softworks

Πρώτη έκδοση: 1981
Τελευταία έκδοση: 2014

Η σειρά Wolfenstein έχει τη διάκριση να είναι μία από τις μακρύτερες σειρές από την πρώτη έως την τελευταία έκδοση. Στην περίπτωση του Wolfenstein, υπήρχαν δύο κενά οκτώ και εννέα έτη αντίστοιχα μεταξύ ορισμένων εκδόσεων. Οι δύο πρώτοι τίτλοι με το όνομα Wolfenstein, Castle Wolfenstein και Beyond Castle Wolfenstein έχουν μικρή ομοιότητα με τους άλλους τίτλους της σειράς. Και οι δύο είναι διαδραστικά παιχνίδια δράσης / περιπέτειας όπου οι παίκτες ελέγχουν έναν ανώνυμο ήρωα καθώς πολεμούν σε διάφορα επίπεδα του κάστρου για να βρουν μυστικά σχέδια και να ξεφύγουν. Το Castle Wolfenstein κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Apple II και αργότερα μεταφέρθηκε στο MS-DOS και έγινε πολύ επιτυχημένο. Θεωρείται ότι είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι με ρύθμιση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και πιστώνεται επίσης με τη δημοτικότητα του χώρου.

Το πρώτο οκταετές διάλειμμα στη σειρά Wolfenstein προήλθε από το 1984 και μέχρι το 1992, όταν το Wolfenstein 3D κυκλοφόρησε από την id Software. Το Wolfenstein 3D είναι ένα remake του αρχικού Castle Wolfenstein ως shooter πρώτου προσώπου και θεωρείται από πολλούς ως ξεκινώντας το δημοφιλές είδος shooter πρώτου προσώπου. Μας παρουσιάζει επίσης τον BJ Blazkowicz, πρωταγωνιστή που εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι Wolfenstein που ακολούθησε. Το Spear of Destiny ακολούθησε το Wolfenstein 3D ως πρόβατο όπου ο BJ Blazkowicz πρέπει να αποκτήσει το Spear of Destiny από τους Ναζί.

Μετά από άλλη εννιαετία παύση, η σειρά επανεκκινήθηκε με την επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein το 2001. Σε αυτή την έκδοση, ο BJ Blazkowicz έχει αποκαλύψει ένα μυστικό σχέδιο από το Ναζιστικό SS Paranormal τμήμα για να κερδίσει τον πόλεμο. Είναι έργο του να επιστρέψει στο κάστρο και να αποφύγει αυτό το σχέδιο. Η επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein ήταν τόσο εμπορική όσο και κρίσιμη επιτυχία και ακολούθησε το Wolfenstein: Enemy Territory, το οποίο σχεδιάστηκε ως επέκταση στην επιστροφή στο Castle Wolfenstein, αλλά αργότερα άλλαξε και κυκλοφόρησε ως ελεύθερος τίτλος μεμονωμένου παίκτη για πολλούς παίκτες.

Στα τελευταία χρόνια η σειρά έχει δει τρεις κυκλοφορίες. Το Wolfenstein του 2009 είναι μια άμεση συνέχεια στο Return to Castle Wolfenstein, όπου ο BJ Blazkowicz συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στο Paranormal Division SS. Η σειρά προχώρησε πέρα ​​από τον παραδοσιακό ρυθμό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με τη Νέα Τάξη του 2014 που βρίσκεται σε μια εναλλακτική δεκαετία του 1960 όπου η ναζιστική Γερμανία κέρδισε τον πόλεμο. Το πιο πρόσφατο The Old Blood επαναπροσδιορίζει την επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein με μερικές από τις ίδιες ιστορίες και οικόπεδα.

Call of Duty Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

05 από 23

Αδελφοί στη σειρά όπλων

Απεικόνιση του Brothers In Arms.

Πρώτη έκδοση: 2005
Τελευταία έκδοση: 2008

Οι αδελφοί σε όπλα είναι μια σειρά από ομάδες με βάση την τακτική shooters πρώτου προσώπου όπου οι παίκτες ελέγχουν τον κύριο χαρακτήρα και εκδίδει διάφορες παραγγελίες / εντολές στους συμπαίκτες. Η σειρά έχει επίσης τη διάκριση να βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα που χρησιμοποιούν χαρακτήρες βασισμένους σε καθημερινούς στρατιώτες που πολέμησαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Brothers In Arms: Road to Hill 30 αναφέρει την αληθινή ιστορία του 502ου Συντάγματος Πεζικού Πεζικού της 101ης Αεροπορικής Διακίνησης κατά τη διάρκεια της αποστολής Albany της Επιχείρησης Ποσειδώνα. Η ιστορία ακολουθεί τον λοχίας Ματ Μπέικερ και καλύπτει την πρώτη εβδομάδα περίπου των αγώνων μετά τις προσγειώσεις της ημέρας D.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ακολουθεί την ίδια ιστορία ξεκινώντας από τη σύνδεση των 82nd και 101st Airborne divisions. οι παίκτες ελέγχουν και πάλι τον Μάτ Μπέικερ, ο οποίος είναι τώρα διοικητής της 2ης ομάδας, 3ης διμοιρίας. Οι αποστολές βασίζονται στην απελευθέρωση και υπεράσπιση του Carentan. Το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στη σειρά Brothers In Arms ήταν η εθνική οδό Hell's 2008. Αυτό το παιχνίδι για άλλη μια φορά βάζει τους παίκτες στο ρόλο του Matt Baker, ο οποίος είναι τώρα λοχίας του προσωπικού και ακολουθεί την 101η Airborne Division και το ρόλο τους στην Operation Market Garden.

Αδελφοί σε όπλα του Α Παγκοσμίου Πολέμου Αγώνες

06 από 23

Μετάλλιο της σειράς τιμής

Μετάλλιο της σειράς τιμής. © Electronic Arts

Πρώτη έκδοση: 2002
Τελευταία έκδοση: 2007

Η σειρά Medal of Honor ήταν το πρώτο franchise κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά ξεκίνησε στην αρχική κονσόλα PlayStation με Medal of Honor το 1999 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Η / Υ το 2002 με το Medal of Honor: Allied Assault που ξεκίνησε στη Δυτική Ευρώπη από την Ημέρα D και την εισβολή στη Νορμανδία. Το παιχνίδι είχε δύο πακέτα επέκτασης και δημιούργησε δύο sequels, το Pacific Assault κυκλοφόρησε το 2004 και τέθηκε σε λειτουργία στο Θέατρο Επιχειρήσεων του Ειρηνικού και το Medal of Honor του 2007: Airborne που θέτει τους παίκτες στο ρόλο ενός αλεξιπτωτιστή στο 82ο Airborne.

Η σειρά έχει έκτοτε επανεκκινήσει και έχει απομακρυνθεί από το πλαίσιο του WW2 σε ένα σύγχρονο στρατιωτικό / εγγύς μελλοντικό περιβάλλον το Medal of Honor του 2010 και το Medal of Honor του 2012: Warfighter

Medal of Honor Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

07 από 23

Σειρά κόκκινων ορχηστρών

Κόκκινη Ορχήστρα: Ηρώες του Στάλινγκραντ Στιγμιότυπο οθόνης.

Πρώτη έκδοση: 2006
Τελευταία έκδοση: 2013

Η Κόκκινη Ορχήστρα είναι μια σειρά από τακτικά παιχνίδια πρώτου προσώπου που έχουν τεθεί σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πρώτος τίτλος της σειράς, Red Orchestra: Ostfront 41-45, βασίζεται σε μια πλήρης τροποποίηση του Unreal Tournament που ονομάζεται Red Orchestra: Combined Arms . Βρίσκεται στο ανατολικό ευρωπαϊκό μέτωπο και επικεντρώνεται στις συγκρούσεις μεταξύ των σοβιετικών και γερμανικών στρατευμάτων. Το παιχνίδι είναι ως επί το πλείστον ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με έναν σύντομο τρόπο λειτουργίας ενός παίκτη και είναι γνωστός για το ρεαλισμό του όσον αφορά την κίνηση, την προσομοίωση τραυματισμού, τη σφαίρα και τις βαλλιστικές σφαίρες και πολλά άλλα.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Red Orchestra 2: Heroes του Στάλινγκραντ επικεντρώνεται στη μάχη του Στάλινγκραντ και έχει καμπάνια για έναν παίκτη και τρόπους για πολλούς παίκτες. Διαθέτει επίσης τον ίδιο τύπο στοιχείων ρεαλισμού του πρώτου παιχνιδιού καθώς και ένα νέο χαρακτηριστικό όπως ένα σύστημα κάλυψης, τυφλή πυροδότηση και πολλά άλλα. Η επέκταση της ανερχόμενης θύελλας είναι μια πλήρης τροποποίηση που μετακινεί το παιχνίδι στο Θέατρο του Ειρηνικού με μάχες μεταξύ αμερικανικών και ιαπωνικών δυνάμεων.

Κόκκινος Ορχήστρα Αγώνες του Β '

08 από 23

Καρδιές Σειράς Σιδήρου

Καρδιές του Σιδήρου III Στιγμιότυπο οθόνης. © Paradox Interactive

Πρώτη έκδοση: 2002
Τελευταία έκδοση: 2015

Η σειρά Hearts of Iron είναι μια σειρά μεγάλων παιχνιδιών στρατηγικής που καλύπτουν σχεδόν πάντα την πτυχή της διαχείρισης του έθνους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κάθε έκδοση της σειράς έχει αναβαθμιστεί και επεκταθεί με την ποσότητα λεπτομέρειας, γραφικών, AI και μηχανικής παιχνιδιών. Οι παίκτες επιλέγουν ένα έθνος για να ελέγχουν και να διαχειρίζονται την τεχνολογική έρευνα, να λαμβάνουν οικονομικές αποφάσεις όπως εμπορικά συμφέροντα, διπλωματικές συμμαχίες και συνθήκες, στρατιωτικές αποφάσεις και πολλά άλλα. Οι Καρδιές του Σιδήρου II και οι Καρδιές του Σιδήρου III έχουν επεκταθεί περαιτέρω στις λεπτομέρειες και το gameplay, με κάθε τίτλο να έχει πολλαπλά πακέτα επέκτασης που προσέφεραν διαφορετικές πτυχές όπως εναλλακτική ιστορία, πυρηνικά όπλα και πολλά άλλα. Τα παιχνίδια παίζονται από την προβολή ενός παγκόσμιου χάρτη που έχει χωριστεί σε χιλιάδες περιοχές που οι παίκτες κατάφεραν, υπερασπίστηκαν και κατέκτησαν σε πραγματικό χρόνο. Ο τέταρτος πλήρης τίτλος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 και είναι σίγουρο ότι θα φέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά στη διοίκηση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην επιφάνεια εργασίας σας.

Καρδιές των Αγώνων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

09 από 23

Κωδικός: Σειρά Panzers

Όνομα κωδικού: Στιγμιότυπο οθόνης Panzers One.

Πρώτη έκδοση: 2004
Τελευταία έκδοση: 2005

Η σειρά Codename: Panzers του Β Παγκοσμίου Πολέμου σε πραγματικό χρόνο παιχνίδια στρατηγικής έχει μόλις δύο παιχνίδια χωρίς τις επεκτάσεις που έχουν οριστεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα παιχνίδια αναπτύχθηκαν από την ουγγρική εταιρεία ανάπτυξης StormRegion, την ίδια εταιρεία πίσω από το Rush For Berlin. Στους παίκτες του Codename Panzer διαχειρίζονται ομάδες στρατευμάτων, πυροβολικού, δεξαμενές και άλλα οχήματα σε μια προσπάθεια να συλλάβουν ορισμένους στόχους της αποστολής. Και τα δύο παιχνίδια έχουν τρεις καμπάνιες για έναν παίκτη και λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει εκστρατείες της Γερμανίας, της Σοβιετικής Ένωσης και των Δυτικών Συμμάχων, ενώ η Φάση Δύο περιλαμβάνει εκστρατείες Άξονα, Δυτικών Συμμάχων και Γιουγκοσλαβικών Παρτιζάνων.

Ένα τρίτο παιχνίδι στη σειρά ήταν το 2009 με τίτλο Codename: Panzers - Ψυχρός Πόλεμος, αλλά όπως ο τίτλος δείχνει ότι το σκηνικό για αυτό το παιχνίδι αρχίζει το 1949, μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Κωδικός: Panzers Παιχνίδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

10 από 23

Blitzkrieg

Blitzkrieg 2 Στιγμιότυπο οθόνης.

Πρώτη έκδοση: 2003
Τελευταία έκδοση: 2015

Το Blitzkrieg είναι μια σειρά στρατηγικών παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που αναπτύχθηκαν από τη ρωσική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Nival. Ο πρώτος τίτλος που κυκλοφόρησε στη σειρά ήταν το Blitzkrieg το 2003. Διαθέτει τρεις ξεχωριστές εκστρατείες ενός παίκτη, μία αμερικανική / βρετανική εκστρατεία, μια σοβιετική εκστρατεία και μια γερμανική εκστρατεία που δημιουργούν πολλές ιστορικές μάχες. Ο πρώτος τίτλος της σειράς κυκλοφόρησε τρία πακέτα επέκτασης, τα οποία πρόσθεσαν εκστρατείες για έναν παίκτη, όπως η εκστρατεία Rommel στη Βόρεια Αφρική, μια εκστρατεία γαλλικής αντίστασης, η εκστρατεία Patton και πολλά άλλα. Το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά Blitzkrieg 2 διαθέτει μια νέα μηχανή γραφικών / παιχνιδιών καθώς και νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού και μονάδες που δεν βρέθηκαν στον πρώτο τίτλο. Υπήρχαν δύο συσκευασίες επέκτασης που απελευθερώθηκαν για το Blitzkrieg 2 οι οποίες καλύπτουν τις μάχες γύρω από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα τρίτο παιχνίδι Blitzkrieg βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει προγραμματιστεί ως ένα μαζικά multiplayer παιχνίδι RTS, κυκλοφόρησε μέσω του Steam Early Access το 2015.

Εκτός από τα επίσημα παιχνίδια Blitzkrieg, υπάρχουν και πολλά παιχνίδια spin-off που χρησιμοποιούν τις μηχανές παιχνιδιών της Nival και βρίσκονται επίσης στη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτά περιλαμβάνουν το Panzerkrieg - Burning Horizon II, το Stalingrad, Frontline: Field of Thunder μεταξύ άλλων.

Blitzkrieg Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

11 από 23

Σειρά Commandos

Commandos 3 Στιγμιότυπο οθόνης.

Πρώτη έκδοση: 1998
Τελευταία έκδοση: 2006

Η σειρά των παιχνιδιών Commandos είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, όπου οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα βρετανικών Commandos που εργάζονται πίσω από τις εχθρικές γραμμές για να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές, οι περισσότερες από τις οποίες βασίζονται στη μυστικότητα. Όλα τα παιχνίδια της σειράς με εξαίρεση τα Commandos: Strike Force παίζονται από την κορυφαία ισομετρική άποψη. Το πρώτο παιχνίδι περιλαμβάνει 20 αποστολές που καλύπτουν επιχειρήσεις στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Commandos: Πέρα από την Call of Duty είναι ένα αυτόνομο πακέτο επέκτασης στο Behind Enemy Lines, προσθέτοντας οκτώ νέες αποστολές στην Ελλάδα και τη Γιουγκοσλαβία.

Ο δεύτερος κύριος τίτλος της σειράς Commandos 2: Men of Courage κυκλοφόρησε το 2001 και χαρακτήρισε μια νέα μηχανή παιχνιδιών με αποστολές που διεξάγονται από το 1941 έως το 1945 σε αμφότερα τα ευρωπαϊκά και ειρηνικά θέατρα της λειτουργίας και διαθέτει συνολικά 21 αποστολές . Το τελευταίο παραδοσιακό τακτικό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που κυκλοφόρησε στη σειρά ήταν το Commandos 3: Destination Berlin το οποίο κυκλοφόρησε το 2003. Το παιχνίδι αυτό έλαβε ευνοϊκές κριτικές και χαρακτήρισε πάνω από δώδεκα αποστολές που πραγματοποιούνται τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Ευρώπη. Το Commandos 3 ήταν σημαντικά πιο δύσκολο από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, καθώς οι περισσότερες αποστολές είχαν ένα χρονικό όριο που έπρεπε να συναντήσουν οι παίκτες για να είναι επιτυχείς και τα πλήκτρα και οι έλεγχοι άλλαξαν από προηγούμενους τίτλους.

Το τελευταίο παιχνίδι Commandos που κυκλοφόρησε ήταν η Commandos Strike Force του 2006 που μετακίνησε τη σειρά από το σε πραγματικό χρόνο τακτική / στρατηγική genre στο είδος πρώτου προσώπου shooter. Ωστόσο, δεν γνώρισε επιτυχία τόσο εμπορικά όσο και κριτικά και από τότε η σειρά δεν έχει ξαναδεί.

Commandos Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

12 από 23

Δημιουργία σειράς ιστορικού

Κάνοντας Ιστορία Το Screenshot του Πόλεμου του Κόσμου. © Λογισμικό Muzzy Lane

Πρώτη έκδοση: 2007
Τελευταία έκδοση: 2010

Κάνοντας Ιστορία είναι μια σειρά μεγάλων στρατηγικών παιχνιδιών που είναι παρόμοια με τη σειρά Hearts of Iron του WW2 παιχνίδια στρατηγικής, αλλά έχει κάποιον πιο βασικό μοντέλο για τη διαχείριση της έρευνας, της βιομηχανίας, της διπλωματίας και άλλων τομέων της διαχείρισης του έθνους. Ο πρώτος τίτλος κυκλοφόρησε το 2007 και περιέχει διάφορα σενάρια με το παιχνίδι που ξεκίνησε το 1936, το 1939, το 1941 ή το 1944. Οι παίκτες έχουν την ικανότητα να παίζουν ως οποιοδήποτε έθνος που υπήρχε κατά το χρονικό διάστημα 1936-1945.

Ο δεύτερος τίτλος της σειράς έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το The Calm & The Storm με πιο λεπτομερή μηχανική παιχνιδιών, μονάδες, περιοχές χαρτών και άλλα. Και τα δύο παιχνίδια βασίζονται σε στροφή και προσφέρουν ένα στοιχείο για πολλούς παίκτες εκτός από τη λειτουργία ενός παίκτη.

Κάνοντας Ιστορία Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

13 από 23

Κλείσιμο σειράς μάχης

Κλείσιμο Στιγμιότυπο οθόνης τελευταίας στάσης. © Matrix Games

Πρώτη έκδοση: 1996
Τελευταία έκδοση: 2014

Το Close Combat είναι μια σειρά τακτικών παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο που τέθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος χαρακτηρίζει τον έλεγχο μονάδων στρατευμάτων μέσω διαφόρων μάχες. Τα πρώτα παιχνίδια της σειράς αναπτύχθηκαν από τους Ατομικούς Αγώνες και παίζονται σε μια από τις κορυφαίες προοπτικές. Τα παιχνίδια βασίζονται στον Advanced Leader Squad, το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Avalon Hill. Οι Ατομικές Αγώνες ανέπτυξαν συνολικά πέντε Παιχνίδια Στενούς Πολέμου από το 1996 έως το 2000, τα οποία καλύπτουν μερικές από τις μεγάλες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της Επιχείρησης Market Garden, της Μάχης του Αβύσσου και της Εισβολής της Νορμανδίας.

Λίγο μετά την απόκτηση του Ατομικού Αγώνου, η σειρά αδειοδοτήθηκε για παιχνίδια Matrix, τα οποία ανακατασκευάστηκαν το 2007, το 2008 και το 2009, το 2009 και το 2009. Οι τρεις τελευταίοι τίτλοι που κυκλοφόρησαν στη σειρά είναι όλα πρωτότυπα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από το Matrix και καλύπτουν την λειτουργία του Market Garden, της Operation Luttich και της Operation Epsom. Οι εκδόσεις Ατομικών Αγώνων περιλαμβάνουν μονάδες πεζικού και θωράκισης, ενώ τα αργότερα παιχνίδια προσθέτουν πυροβολικό, κονιάματα, αεροπορική υποστήριξη και πολλά άλλα. Ένα νέο παιχνίδι Close Combat που ονομάζεται Close Combat: Το Bloody First αναπτύσσεται, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας κατά τη στιγμή της γραφής.

Κοντά παιχνίδια καταπολέμησης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

14 από 23

Η σειρά Outfront

Άνδρες του πολέμου: Επιθεώρηση Squad 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © 1C Εταιρεία

Πρώτη έκδοση: 2004
Τελευταία έκδοση: 2014

Η σειρά Outfront ή Man of War των στρατηγικών παιχνιδιών είναι μια σειρά τακτικών παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο. Η σειρά παίρνει το όνομά της από το γεγονός ότι η αρχική απελευθέρωση των στρατιωτών: Ήρωες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ονομάστηκε Outfront. Το πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες ελέγχουν έναν μικρό αριθμό στρατιωτών και πρέπει να περάσουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να τους κρατήσουν μακριά από τον κακό για να είναι επιτυχείς στις αποστολές. Η συνέχεια, Faces of War, έχει τους παίκτες να ελέγχουν το ίδιο μικρό αριθμό στρατιωτών, αλλά αυτή τη φορά ρίχνονται σε μάχες μεγάλης κλίμακας με διάφορες μονάδες ελεγχόμενες από την AI. Οι Άνδρες του Πολέμου κυκλοφόρησαν το 2008 και επικεντρώνονται σε ειδικές λειτουργίες και δεν διαθέτουν παραδοσιακή βάση / συλλογή πόρων άλλων παιχνιδιών RTS. Οι παίκτες έχουν επίσης άμεσο έλεγχο επί των επιμέρους στρατιωτών και του εξοπλισμού / όπλων τους. Τρεις αυτόνομες επεκτάσεις για τους Άνδρες του Πολέμου έχουν κυκλοφορήσει καλύπτοντας διαφορετικές αποστολές και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και κάθε επέκταση ποικίλλει ελαφρώς όσον αφορά το gameplay. Για παράδειγμα, το Med of War Assault Squad επικεντρώνεται σε ένα πιο παραδοσιακό gameplay RTS όπου οι παίκτες δεν περιορίζονται σε ένα σταθερό σύνολο μονάδων. Διαθέτει επίσης περισσότερες πτυχές προσομοίωσης, όπως πυρομαχικά μονάδας παρακολούθησης, καύσιμα και πολλά άλλα.

Εκτός από τις λειτουργίες εκστρατείας ενός παίκτη στη σειρά Outfront, όλα τα παιχνίδια περιλαμβάνουν επίσης τρόπους αντιμετώπισης πολλών παικτών και ορισμένοι τίτλοι έχουν επίσης ένα συνεταιριστικό μοντέλο.

Outfront / Άντρες του πολέμου Παγκόσμιο Πόλεμο Αγώνες II

15 από 23

Silent Hunter σειρά

Silent Hunter 5 Στιγμιότυπο οθόνης. © Ubisoft

Πρώτη έκδοση: 1996
Τελευταία έκδοση: 2010

Το Silent Hunter είναι μια σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης υποβρυχίων αγώνων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πρώτος και ο δεύτερος τίτλος της σειράς απελευθερώθηκαν από την εταιρεία Στρατηγικές προσομοιώσεις Inc (SSI) με το Silent Hunter που πραγματοποιείται στο Θέατρο του Ειρηνικού με παίκτες που διοικούν ένα υποβρύχιο των ΗΠΑ και έναν Silent Hunter II που λαμβάνει χώρα στον Ατλαντικό με παίκτες που ελέγχουν ένα γερμανικό U-Boat τη μάχη του Ατλαντικού.

Το τρίτο παιχνίδι διεξάγεται επίσης στον Ατλαντικό στη μάχη γνωστή ως Δεύτερη Μάχη του Ατλαντικού με παίκτες που ελέγχουν ένα γερμανικό U-Boat. Το Silent Hunter 4 επιστρέφει στον ωκεανό του Ειρηνικού και τα αμερικανικά υποβρύχια, ενώ το πέμπτο και μέχρι στιγμής τελικό παιχνίδι στην σειρά Silent Hunter για άλλη μια φορά επιστρέφει στον Ατλαντικό και παίκτες που ελέγχουν ένα γερμανικό U-Boat.

Silent Hunter Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

16 από 23

Η καταπολέμηση της αποστολής

Combat Mission: Το κάστρο της Ιταλίας. © Battlefront.com

Πρώτη έκδοση: 2000
Τελευταία έκδοση: 2014

Έχουν κυκλοφορήσει έξι παιχνίδια Combat Mission που έχουν τεθεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα παιχνίδια βασίζονται σε τακτικό turn-based gameplay στρατηγικής με ταυτόχρονη εκτέλεση που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες εκδίδουν παραγγελίες / εντολές και στη συνέχεια όλες οι εντολές εκτελούνται ταυτόχρονα. Τα πρώτα τρία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν κατασκευάστηκαν όλα χρησιμοποιώντας την ίδια μηχανή παιχνιδιών που είναι γνωστή ως CMx1. Οι τελευταίοι τρεις τίτλοι έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας το CMx2 το οποίο έχει αναβαθμιστεί αρκετές φορές, αλλά διαθέτει βελτιωμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά παιχνιδιού πέρα ​​από τον πρώτο κινητήρα.

Καταπολέμηση της αποστολής του Α Παγκοσμίου Πολέμου

17 από 23

Κρυφό & επικίνδυνο

Κρυφό & επικίνδυνο. © Take Two Interactive

Πρώτη έκδοση: 1999
Τελευταία έκδοση: 2004

Το Hidden & Dangerous είναι μια σειρά πρώτων και τρίτων προσωπικών τακτικών σκοπευτών που τέθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα από οκτώ βρετανούς συνεργάτες της SAS. Πριν από κάθε αποστολή, οι παίκτες επιλέγουν ποιοι στρατιώτες να αναλάβουν αποστολές με βάση τις ικανότητες των στρατιωτών και το υπόβαθρο. Ένα πακέτο επέκτασης κυκλοφόρησε για κάθε τίτλο, τα οποία και τα δύο πρόσθεσαν αποστολές μεμονωμένων παικτών, χάρτες πολλαπλών παικτών και πολλά άλλα.

Hidden & Dangerous κυκλοφόρησε ως δωρεάν λογισμικό το 2003 ως προώθηση για την κυκλοφορία του Hidden & Dangerous 2 και παραμένει ελεύθερα διαθέσιμο σήμερα.

Κρυφό και Επικίνδυνο Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

18 από 23

Σταθμοί μάχης

Battlestations Pacific Screenshot. © Eidos Interactive

Πρώτη έκδοση: 2007
Τελευταία έκδοση: 2009

Τα Battlestations είναι μια σειρά από παιχνίδια τακτικής σε πραγματικό χρόνο και ναυσιπλοΐα που έχουν τεθεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Battlestations: Midway κέντρα γύρω από τη μάχη του Midway με τους παίκτες που ελέγχουν διάφορα είδη πλοίων συμπεριλαμβανομένων των υποβρυχίων, των αερομεταφορέων, των θωρηκτών και των αεροσκαφών. Η εκστρατεία ενός παίκτη ακολουθεί 11 ιστορικά βασισμένες αποστολές. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς επεκτείνεται στο Midway προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού, εισβολές νησιών, νέα όπλα, αεροπλάνα και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης δύο εκστρατείες ενός παίκτη με συνολικά 28 αποστολές. Και τα δύο παιχνίδια διαθέτουν λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες.

Battlestations Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

19 από 23

Σειρά μάχης

Battlestrike Ο δρόμος προς το Βερολίνο Στιγμιότυπο οθόνης. © City Interactive

Πρώτη έκδοση: 2004
Τελευταία έκδοση: 2009

Η σειρά Battlestrike των σκοπευτών πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που αναπτύχθηκαν από την πολωνική εταιρεία Interactive για προγραμματιστές και είναι συνήθως χρεώνονται με την κυκλοφορία μετά την απελευθέρωση. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς επικεντρώνεται στην δράση μάχης οχημάτων από μια σταθερή θέση κύλισης, ενώ άλλα παιχνίδια της σειράς έχουν ένα πιο παραδοσιακό gameplay πρώτου προσώπου. Οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες στη σειρά κατασκευάζονται και με τη μηχανή παιχνιδιών Lithtech, η οποία αναπτύχθηκε για FEAR , οι τίτλοι αυτοί έχουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά γραφικών και παιχνιδιού της σειράς.

Battlestrike Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

20 από 23

Sniper Elite

Sniper Elite 3 Στιγμιότυπο οθόνης. © Rebellion

Πρώτη έκδοση: 2005
Τελευταία έκδοση: 2014

Η σειρά Sniper Elite αποτελείται από τρία παιχνίδια τακτικών σκοπευτών, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αμερικανικού πράκτορα OOS που τοποθετείται πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Στον πρώτο τίτλο, οι παίκτες συμμετέχουν στη μάχη του Βερολίνου που μεταμφιέζεται ως γερμανικός σκοπευτής καθώς προσπαθούν να αποκτήσουν μυστική γερμανική πυρηνική τεχνολογία πριν από το Βερολίνο πέσει στα Σοβιέτ. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το Sniper Elite V2 έχει παρόμοια προϋπόθεση αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες πρέπει να συλλάβουν ή να σκοτώσουν Γερμανούς επιστήμονες πίσω από το πρόγραμμα πυραύλων V-2 πριν από τους Σοβιετικούς. Ο τρίτος και τελευταίος τίτλος της σειράς, Sniper Elite III, βρίσκεται πριν από τα γεγονότα του V2 στη Βόρεια Αφρική με παίκτες που προσπαθούν να αποκτήσουν σχέδια για ένα μυστικό όπλο θαύμα.

Sniper Elite Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

21 από 23

Θανατηφόρα δωδεκάδα

Θανατηφόρα Dozen Pacific Θέατρο Screenshot. © Infogrames

Πρώτη έκδοση: 2001
Τελευταία έκδοση: 2002

Το Deadly Dozen είναι μια σειρά από σκοπευτές πρώτου προσώπου με βάση την ομάδα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Έχουν κυκλοφορήσει μόνο δύο παιχνίδια (χωρίς πακέτα επέκτασης). Το Deadly Dozen κυκλοφόρησε το 2001 και συγκεντρώνει γύρω από μια ομάδα φυλακισμένων στρατιωτών που είχαν χάσει την ευκαιρία να εξαργυρώσουν ολοκληρώνοντας επιτυχώς επικίνδυνες αποστολές. Είναι χαλαρά βασισμένη στην ταινία του 1967 The Dirty Dozen. Ο δεύτερος τίτλος της σειράς, Deadly Dozen: Pacific Theatre παρουσιάζει την ίδια ιστορία ιστορικού μιας μπάντας στρατιωτών, αλλά αυτή τη φορά οι επιχειρήσεις τους είναι ενάντια στους Ιάπωνες στο Θέατρο του Ειρηνικού.

Deadly Dozen Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

22 από 23

Wolfschanze

Στιγμιότυπο οθόνης Wolfschanze. © City Interactive

Πρώτη έκδοση: 2007
Τελευταία έκδοση: 2009

Η σειρά Wolfschanze των πρώτων προσώπων σκοπευτών που κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η ιστορία για το πρώτο παιχνίδι της σειράς εμπνέεται από τα γεγονότα και τις ενέργειες του Claus von Stauffenberg. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του von Stauffenberg και πλήρεις αποστολές με απώτερο στόχο τη δολοφονία του Χίτλερ. Στο Wolfschanze 2, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αξιωματικού του ρωσικού στρατού ο οποίος έχει σταλεί σε μια επικίνδυνη αποστολή στο Wolf Lair για να κλέψει τη μηχανή κρυπτογράφησης enigma και το βιβλίο κωδικών.

Wolfschanze Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

23 από 23

Ξαφνική Απεργία

Sudden Strike 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © Διασκέδαση λογισμικού Cdv

Πρώτη έκδοση: 2000
Τελευταία έκδοση: 2010

Το Sudden Strike είναι μια σειρά παιχνιδιών τακτικής σε πραγματικό χρόνο, που έχουν τεθεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι σήμερα, περιέχει συνολικά έξι τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων επέκτασης. Στα παιχνίδια, οι παίκτες θα επιλέξουν μια ομάδα, γερμανικά, σοβιετικά ή συμμάχους και θα ελέγξουν διάφορες μονάδες σε τακτικές μάχες. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς περιέχει τρεις εκστρατείες για έναν παίκτη και πιστώνεται με την καινοτομία στο είδος τακτικής σε πραγματικό χρόνο, παρά τις μικτές κριτικές που έλαβε. Το Sudden Strike 2 περιλαμβάνει και ενημερωμένη μηχανή παιχνιδιών, νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού και την προσθήκη της Ιαπωνίας ως φατρία. Ο δεύτερος τίτλος ενισχύθηκε και επανεκδόθηκε ως αιφνίδιος πόλεμος πόλεων πόλεων το 2004.

Το Sudden Strike 3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008, ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς για να διαθέτει μια πλήρως τρισδιάστατη μηχανή παιχνιδιών και διαθέτει εκστρατείες στο Ειρηνικό και τα Ευρωπαϊκά Θέατρα. Ο τελευταίος τίτλος που κυκλοφόρησε στη σειρά που ονομάζεται The Last Stand εισάγει μια σειρά από νέες λειτουργίες σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους, όπως μονάδες ικανότητες όπως ενέδρα, αναγνώριση και άλλα.

Sudden Strike Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου