Τα καλύτερα 21 παιχνίδια προϋπολογισμού για τον υπολογιστή

21 μεγάλα παιχνίδια PC που μπορούν να βρεθούν σε τιμές ευκαιρίας

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό δώρο ή ένα φθηνό παιχνίδι για τον εαυτό σας, αυτή η λίστα παιχνιδιών για κάτω από $ 10 είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ο κατάλογος των παιχνιδιών κάτω των $ 10 περιλαμβάνει μερικά πολύ υψηλά βαθμολογημένα παιχνίδια από τα προηγούμενα χρόνια καθώς και μερικά νεότερα παιχνίδια βίντεο που μπορεί να έχουν αγνοηθεί ή υποτιμηθεί από πολλούς κριτικούς. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση, αλλά σε $ 10 ή λιγότερο είναι δύσκολο να πάει στραβά αν είναι ένα παιχνίδι που πάντα ήθελε να δοκιμάσει.

Battlefield 2

Battlefield 2. © Ηλεκτρονικές Τέχνες

Το Battlefield 2 είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό shooter που σας βάζει στη μέση της σύγχρονης αστικής μάχης παίζοντας online μάχες σε μερικές από τις πιο επικίνδυνες τοποθεσίες στον κόσμο. Οι μαχητές περιλαμβάνουν τον συνασπισμό των Ηνωμένων Πολιτειών, της Κίνας ή της Μέσης Ανατολής. Τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε δεκάδες χάρτες με έως και 64 άτομα συνδεδεμένα μέσω Internet. Ενώ η πλήρης συλλογή είναι περίπου $ 30 η αρχική απελευθέρωση Battlefield 2 μπορεί να βρεθεί για κάτω από $ 10. Περισσότερο "

Defcon: Όλοι πεθαίνουν

Defcon Everybody Dies. © Λογισμικό Introversion

"Θα θέλατε να παίξετε ένα παιχνίδι;" Defcon είναι κάπως μια επιστροφή στην ταινία War Παιχνίδια στην οποία ελέγχετε το έθνος σας στον παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο. Στο Defcon, θα προσπαθήσετε να καταστρέψετε τους εχθρούς σας με τη χρήση πυρηνικών όπλων ενώ προσπαθείτε να αποφύγετε τον εαυτό σας απόλυτη καταστροφή. Έως και 6 παγκόσμιες υπερδυνάμεις μπορούν να ολοκληρώσουν την παγκόσμια κυριαρχία ταυτόχρονα. Περισσότερο "

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το λόφο 30

Οι αδελφοί στα όπλα: Οδός στο Hill 30 Screenshot. © Ubisoft

Το Road to Hill 30 είναι το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού στη σειρά Brothers In Arms των παιχνιδιών του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Sgt Matthey Baker ως αλεξιπτωτιστής με την 101η Αεροπορική Διοίκηση. Οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε πραγματικές αποστολές και μάχες στη Νορμανδία, τη Γαλλία κατά τη διάρκεια της ημέρας D και την επόμενη εβδομάδα. Περισσότερο "

Delta Force: Μαύρο γεράκι κάτω

Delta Force: Μαύρο γεράκι κάτω. © NovaLogic

Στο παιχνίδι Delta Force Black Hawk Down, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των ειδικών δυνάμεων της Delta Force κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Restore Hope, που ξεκίνησε στη Σομαλία το 1993. Μερικώς βασισμένη σε μια πραγματική αποστολή ιστοριών και μάχες λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Μογκαντίσου . Περισσότερο "

Tron 2.0

Tron 2.0. © Buena Vista Interactive

Το Tron 2.0 είναι ένα sci-fi shooter πρώτου προσώπου που είναι η συνέχεια της ταινίας Tron 1982. Σε αυτό, οι παίκτες "μεταφέρονται" μέσα σε έναν υπολογιστή όπου παλεύουν όλα τα είδη των ψηφιακών εχθρών. Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Jet Bradley, γιο του ήρωα από την ταινία, καθώς προσπαθεί να σώσει τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών από απειλητικούς ιούς. Το Tron 2.0 έχει άφθονη δράση και παιχνίδι με πάνω από 30 επίπεδα, μίνι παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των κύκλων φωτός) και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Star Wars Δημοκρατία Commando

Star Wars Δημοκρατία Commando. © LucasArts

Το Star Wars Republic Commando είναι ένας πυροβολισμός πρώτου προσώπου που βασίζεται σε ομάδες με περισσότερες από δώδεκα αποστολές και τρεις διαφορετικές εκστρατείες. Οι παίκτες παίρνουν μέρος μιας ομάδας τριών ανθρώπων της Commandos της Δημοκρατίας που πρέπει να ολοκληρώσει αποστολές πίσω από εχθρικές γραμμές. Όλα τα αγαπημένα σας όπλα και οι εχθροί από το σύμπαν Star Wars είναι εδώ για να πολεμήσετε με και κατά. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ένα τμήμα για πολλούς παίκτες με 4 διαφορετικούς τρόπους και υποστήριξη για έως 32 παίκτες μέσω του Διαδικτύου. Περισσότερο "

Battlefield 1942 Η πλήρης συλλογή

Battlefield: 1942. © Electronic Arts

Battlefield 1942 Η πλήρης συλλογή περιλαμβάνει δύο πλήρη παιχνίδια και δύο πακέτα επέκτασης. Περιλαμβάνεται η βραβευμένη επέκταση Battlefield 1942, η επέκταση του δρόμου προς τη Ρώμη και τα μυστικά όπλα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου 2 που σας έβαλε τον έλεγχο στρατιωτών από τις δυνάμεις του Άξονα ή των συμμάχων σε online μάχες για πολλούς παίκτες. Συμπεριλαμβάνεται επίσης το Battlefield Vietnam το οποίο παίρνει τους παίκτες στον πόλεμο του Βιετνάμ με όλη την πυροσβεστική δύναμη και τα οχήματα για να πολεμήσουν. Περισσότερο "

Ειδική έκδοση Jade Empire

Ειδική έκδοση Jade Empire. © Electronic Arts

Το Jade Empire Special Edition είναι ένα παιχνίδι δράσης που παίζει ρόλο στην αρχαία Κίνα, όπου οι παίκτες αναπτύσσουν το χαρακτήρα τους με διάφορα στυλ μάχης όπως πολεμικές τέχνες, όπλα, μαγεία και άλλα. Η μάχη είναι σε πραγματικό χρόνο και οι παίκτες έχουν μεγάλη ευελιξία να χρησιμοποιήσουν τα διάφορα στυλ που έχουν αναπτύξει. Η Ειδική Έκδοση είναι μοναδική για την έκδοση PC και περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, νέα στυλ πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Tom Clancy Rainbow Έξι 3: Raven Ασπίδα

Tom Clancy Rainbow Έξι 3: Raven Ασπίδα. © Ubisoft

Το Rainbow Six 3 Raven Shield είναι ένας τακτικός shooter πρώτου προσώπου στον οποίο οι παίκτες ελέγχουν μια ελίτ αντιτρομοκρατική ομάδα που έχει ανατεθεί να διερευνήσει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του πετρελαίου και οικονομικών ενδιαφερόντων στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Οι παίκτες θα ελέγχουν την εφοδιαστική και τον προγραμματισμό, καθώς και την εκτέλεση κάθε επιχείρησης που περιλαμβάνει περιπτώσεις ομηρίας και άλλες τρομοκρατικές απειλές. Περισσότερο "

Spiderman φίλος ή εχθρός

Spiderman φίλος ή εχθρός. © Activision

Το Spiderman Friend or For είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Spiderman στις οποίες οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν με άλλους ήρωες κωμικών βιβλίων του Marvel για την καταπολέμηση κακοποιών και συναντήσεων από τις ταινίες. Συνολικά, υπάρχουν πάνω από δώδεκα ήρωες και κακοποιούς από το σύμπαν Marvel. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία co-op για πολλούς παίκτες. Περισσότερο "

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Μάχη για τη Μέση Γη 2

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Μάχη για τη Μέση Γη 2. © Electronic Arts

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Μαρτίου 2006
Είδος: Στρατηγική πραγματικού χρόνου
Θέμα: Φαντασία
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών Μάχη για τη Μέση Γη 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τους στρατούς των Ορκίων, των Ξωτικών, των Ανθρώπων και άλλα, καθώς μάχονται για τον έλεγχο της Μέσης Γης. Περισσότερο "

X3 Reunion

X3 Reunion. © Deep Silver

Το X3 Reunion είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι διαστημικών αγώνων και εμπορικών συναλλαγών, στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν ένα διαστημικό σκάφος που εκτελεί καθήκοντα της επιλογής του. Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν σκάφη ανίχνευσης, φορτηγά ή θωρηκτά για να ολοκληρώσουν τις διάφορες αποστολές και αποστολές. Ο κόσμος των παιχνιδιών που παρουσιάστηκε στο X3 Reunion είναι αρκετά εντυπωσιακός με 160 τομείς για να εξερευνήσετε, καθένας από τους οποίους περιέχει διαστημικούς σταθμούς, πόρους και πολλά άλλα. Περισσότερο "

XIII

XIII. © Ubisoft

Ο ΧΙΙΙ είναι ένας σκοπευτής πρώτου προσώπου στον οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μυστηριώδους ανθρώπου που ξυπνά την ημέρα που ο Πρόεδρος δολοφονήθηκε με αμνησία και ένα μυστηριώδες τατουάζ του λατινικού αριθμού 13 στο χέρι του. Τα γραφικά του παιχνιδιού γίνονται σε σκίαση που δίνει στο παιχνίδι ένα μεγάλο κόμικ και σχεδόν το νυχτερινό φιλμ. Περισσότερο "

Medal of Honor Airborne

Medal of Honor Airborne. © Electronic Arts

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2007
Είδος: Δράση Σκότωμα πρώτου προσώπου
Θέμα: Παγκόσμιος Πόλεμος 2
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Το Medal of Honor Airborne ακολουθεί την 82η και 17η Αεροπορική διαίρεση του αμερικανικού στρατού. Σε αυτό, οι παίκτες θα αλεξίπτωτο σε αποστολές, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών / ιστορικών επιχειρήσεων στην Ιταλία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και τη Γερμανία. Το παιχνίδι ανοίγει με την εισβολή της Σικελίας το 1943. Περισσότερα »

Στρατιώτες: Ήρωες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

Στρατιώτες: Ήρωες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. © Codemasters

Αναλάβετε τον έλεγχο των αμερικανικών, γερμανικών, βρετανικών ή σοβιετικών στρατευμάτων σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής τακτικής σε πραγματικό χρόνο που τέθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι στρατιώτες: Οι ήρωες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου περιλαμβάνουν μονόδρομους και πολλούς παίκτες και πολλά οχήματα και όπλα του 2ου αιώνα. Περισσότερο "

Ηλικία των Empires Collectors Edition

Ηλικία των Empires Screenshot. © Microsoft Games

Το Age of Empires Collectors Edition περιέχει δύο κλασικά παιχνίδια RTS και τις επεκτάσεις τους. Περιλαμβάνονται η Εποχή των Αυτοκρατοριών, η Επέκταση της Ρώμης, η Εποχή των Αυτοκρατοριών ΙΙ: Η Εποχή των Βασιλέων και η Εποχή των Αυτοκρατοριών ΙΙ: Οι Κατακτητές. Είναι μια μεγάλη εισαγωγή αν είστε νέοι σε παιχνίδια RTS και πρέπει αν δεν έχετε δοκιμάσει κανένα από τα παιχνίδια Age of Empires. Περισσότερο "

Grand Theft Auto: Αντιπρόεδρος

Grand Theft Auto: Αντιπρόεδρος. © Rockstar Games

Το Grand Theft Auto Vice City είναι το τρίτο παιχνίδι περιπέτειας δράσης sandbox που δημιουργήθηκε το 1986 στο φανταστικό Vice City. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του μέλους του μαχητικού Tommy Vercetti, ο οποίος, αφού απελευθερωθεί από τη φυλακή, προσπαθεί να κινηθεί προς τα επάνω στη μαφία και να βυθιστεί ξανά στον κόσμο του εγκλήματος. Περισσότερο "

Όνομα κωδικού: Έκδοση του Panzers Commander

Όνομα κωδικού: Στιγμιότυπο οθόνης Panzers One. Διασκέδαση λογισμικού ©

Το Codename Panzers Commander's Edition περιλαμβάνει παιχνίδια Φάσης 1 και Φάσης Δύο από τη σειρά Codename Panzer. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τρεις εκστρατείες που διοργανώνονται στην Πολωνία, τη Γαλλία και τη Σοβιετική Ένωση, ενώ η δεύτερη φάση πραγματοποιεί εκστρατείες στη Βόρεια Αφρική και τη Γιουγκοσλαβία. Και τα δύο παιχνίδια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία οχημάτων, είδη στρατιωτών και όπλα. Περισσότερο "

Η πύλη του Baldur 2 - Η συλλογή

Πύλη του Baldur 2. © Διασκέδαση διασκέδασης

Η συλλογή Baldur's Gate 2 περιέχει την αρχική κονσόλα Baldur's Gate 2: Shadows of Amn καθώς και το πακέτο επέκτασης με τίτλο Throne of Bhaal. Δημιουργήστε και προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας καθώς δημιουργείτε το κόμμα σας με έξι χαρακτήρες για μια μεγάλη περιπέτεια στο κόσμο Dungeons and Dragons των Forgotten Realms. Περισσότερο "

Call of Duty παιχνίδι της χρονιάς

Κλήση του καθήκοντος. © Activision

Αναπτύχθηκε από μερικούς από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν το Medal of Honor Allied Assault, το Call of Duty βοήθησε να ξεκινήσει ένα νέο κύμα σκοπευτών πρώτου προσώπου από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτό, οι παίκτες θα παίξουν μέσω πολλαπλών εκστρατειών που έχουν εξοικειωθεί με τη σειρά Call of Duty. Υπάρχει ένας Αμερικανός, βρετανικός και σοβιετικός εκστρατευτής. Το Call of Duty περιλαμβάνει επίσης έξι τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Περισσότερο "

Το Splinter Cell Ultimate Edition του Tom Clancy

Tom Clancys Splinter Cell Πανδώρα Αύριο. © Ubisoft

Αυτό το πακέτο πακέτων προϋπολογισμού περιλαμβάνει δύο μεγάλους τίτλους από τη σειρά παιχνιδιών Tom Clancy Splinter Cell. Σε αυτό, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Sam Fisher καθώς χρησιμοποιεί stealth για να πραγματοποιήσει αποστολές που κυμαίνονται από αεροπειρατείες, καταστάσεις ομήρων και διάδοση τρομοκρατικών δραστηριοτήτων. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.