Κορυφαία δώρα Home Theater για Grads - έκδοση 2016

Πάρτε αυτό το Grad ένα μεγάλο δώρο Home Theater

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για να δώσετε στο αγαπημένο σας Grad, δείτε μερικές μεγάλες επιλογές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων που σχετίζονται με το σπίτι.

Επίσης, εκτός από τις καταχωρήσεις που προσφέρονται σε αυτόν τον κατάλογο, έχω περισσότερες επιλογές προτάσεων σε κάθε μία από τις κατηγορίες προϊόντων που αντιπροσωπεύονται, για να σας ρωτήσω : 4K Ultra HD τηλεοράσεις , τηλεοράσεις LED 10 ιντσών και τηλεοράσεις LCD 1080p , 32 έως 39 ιντσών Τηλεοράσεις LCD και LED / LCD , βιντεοπροβολείς DLP και LCD , συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray , ηχητικά μπαρ , streaming media , συστήματα Home Theatre-in-the-Box , δέκτες οικιακού κινηματογράφου σε τιμή $ 399 ή λιγότερο και πακέτα ομιλητών Home Theater .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καταχωρίσεις προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

01 από 12

Τηλεόραση Vizio D40u-D1 4Κ Ultra HD

Τηλεόραση 4K Ultra HD της Vizio D. Vizio

Οι τηλεοράσεις κάνουν πάντα σπουδαία δώρα αποφοίτησης - αλλά τι γίνεται με μια ολοκαίνουργια τηλεόραση 4K Ultra HD; Το Vizio προσφέρει μέχρι 40 ιντσών D40u-D1 για λιγότερο από $ 500!

Παρόλο που δεν προσφέρει κάποιες δυνατότητες που θα βρείτε στις τηλεοράσεις Ultra HD ανώτερης ποιότητας, εξακολουθεί να προσφέρει ανάλυση 4K και άλλες πρακτικές λειτουργίες.

Το D40u-D1 ζυγίζει λιγότερο από 18 κιλά - Ωστόσο, μην αφήσετε το ελαφρύ βάρος να σας γεμίσει. Αυτό το σετ πακετάρει με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς LED με 8 ενεργές ζώνες ρύθμισης για πιο ακριβή έλεγχο φωτεινών και σκοτεινών αντικειμένων στα εντοπισμένα μέρη της οθόνης καθώς και πιο μαύρο επίπεδο και αντίθεση σε όλη την επιφάνεια οθόνης και ισχύ 120 Hz ρυθμό ανανέωσης .

Επιπλέον, με 2 εισόδους HDMI και δέκτη ATSC, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο HD ή 4K από διάφορες πηγές. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μια κοινή είσοδος βίντεο σύνθετου / συστατικού για πηγές τυπικής ευκρίνειας).

Υπάρχει επίσης μια θύρα USB που επιτρέπει την πρόσβαση σε μουσική, φωτογραφίες και αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB ή άλλες συμβατές συσκευές, καθώς και μια θύρα Ethernet και ενσωματωμένο Wifi που επιτρέπει στο D40u-D1 να συνδεθεί στο διαδικτύου, επιτρέποντας την πρόσβαση σε αφθονία περιεχομένου συνεχούς ροής χωρίς την ανάγκη σύνδεσης μιας επιπλέον εξωτερικής ροής πολυμέσων.

Για να πραγματοποιήσετε πλοήγηση στις λειτουργίες ροής internet της τηλεόρασης, η Vizio παρέχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο που έχει ένα τυποποιημένο κουμπί από τη μία πλευρά και ένα πληκτρολόγιο στην άλλη πλευρά.
Περισσότερο "

02 από 12

Samsung UN32J6300 32 ιντσών LED / LCD τηλεόραση

Samsung UN32J6300 32 ιντσών LED / LCD τηλεόραση. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Αυτό που κάνει το Samsung UN32J6300 ένα μεγάλο δώρο Grad είναι ότι έχετε πρόσβαση σε πολλές τηλεοπτικές λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας (με εξαίρεση το 3D) σε μια μικρότερη τηλεόραση μεγέθους 32 ιντσών. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ένα μικρό διαμέρισμα, υπνοδωμάτιο ή γραφείο.

Το UN32J6300 διαθέτει ανάλυση οθόνης 1920x1080 (1080p), φωτισμό LED Edge, ευρεία αναλογία αντίθεσης και επεξεργασία που παρέχει ομαλή κίνηση. Περιλαμβάνονται τέσσερις είσοδοι HDMI για τη σύνδεση μιας συσκευής αναπαραγωγής Blu-ray Disc ή άλλων συσκευών εξοπλισμένων με HDMI, καθώς και ενός δέκτη για λήψη εκπομπών HDTV μέσω τηλεόρασης.

Για τη σύνδεση παλαιότερων συσκευών (όπως βίντεο και DVD players που μπορεί να μην συνδέουν HDMI), παρέχεται μια κοινή είσοδος εισόδου σύνθετου / συστατικού βίντεο.

3 θύρες USB περιλαμβάνονται επίσης για να παρέχουν πρόσβαση σε μουσική, φωτογραφίες και αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB ή σε άλλες συμβατές συσκευές και οι ενσωματωμένες επιλογές σύνδεσης WiFi και Ethernet παρέχουν πρόσβαση σε πλήθος περιεχομένων δικτύου και διαδικτυακής ροής ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο web). Περισσότερο "

03 από 12

Blu-ray player BD-J7500 της Samsung

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray BD-J7500 της Samsung - Μπροστινή όψη με οδηγό απομακρυσμένης και γρήγορης εκκίνησης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα δώρων για να ανταμείψει το αγαπημένο σας grad. Οι δίσκοι Blu-ray Disc είναι μια μεγάλη και πολύ προσιτή επιλογή ψυχαγωγίας. Το BDJ-7500 είναι ένας ευέλικτος φορέας Blu-ray Disc που σίγουρα προσφέρει πολλά για την τιμή. Πρώτα από το BD-J7500 αναπαράγει δίσκους Blu-ray 2D και 3D (3DTV που χρειάζονται για αναπαραγωγή 3D), DVD και CD και μπορεί να αναβαθμίσει τα DVD σε 1080p και DVD ή Blu-ray Discs στα 4K μέσω της εξόδου HDMI.

Επίσης, με τις ενσωματωμένες επιλογές σύνδεσης Ethernet και WiFi, το BDJ-7500 μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο του διαδικτύου που σχετίζεται με ορισμένες κυκλοφορίες δίσκων Blu-ray, καθώς και το περιεχόμενο που εκπέμπεται από Netflix, CinemaNow και Vudu.

Το BDJ-7500 διαθέτει επίσης μπροστινή θύρα USB για πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένη σε μονάδες flash USB, καθώς επίσης επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράψουν CD σε μονάδα flash USB. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας, καθώς και το WiFi Direct παρέχει ασύρματη ροή από συμβατές φορητές συσκευές. Περισσότερο "

04 από 12

Έξυπνο βιντεοπροβολέα LG PF1500 Minibeam Pro

Ο έξυπνος βιντεοπροβολέας LG PF1500 Minibeam Pro - Μπροστινή όψη. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ανασκόπηση

Εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα δώρο βαθμολόγησης: ένα βίντεο προβολέα! Ωστόσο, το LG PF1500 δεν είναι ο συνηθισμένος προβολέας σας.

Αυτό που κάνει τον προβολέα διαφορετικό δεν είναι μόνο το μικρό του μέγεθος (5,2 x 3,3 x 8,7-ίντσες), αλλά και πολλά άλλα προβολέα υψηλών προδιαγραφών.

Για αρχάριους, ο PF1500 συνδυάζει τεχνολογία πηγής DLP Pico και τεχνολογία πηγής φωτός LED (αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία τακτική αντικατάσταση λαμπτήρων ή κόστος). Οι λυχνίες LED παρέχουν αρκετό φως για να προβάλλουν αποδεκτές ορατές εικόνες σε σκοτεινό χώρο που μπορεί να έχει μικρή ποσότητα φωτός περιβάλλοντος.

Το PF1500 παρέχει επίσης (1920x1080) εγγενή ανάλυση οθόνης 1080p για μια λεπτομερή εικόνα, η οποία δεν είναι τόσο κοινή σε έναν τόσο μικρό προβολέα.

Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένα ηχεία που είναι πιο δυνατά από ό, τι θα περιμένατε (Ωστόσο, για μια πλήρη εμπειρία surround ήχου, συστήνω πάντα ένα εξωτερικό σύστημα ήχου).

Ωστόσο, το πιο ασυνήθιστο (και πρακτικό) πράγμα για το PF1500 είναι ότι διαθέτει ένα δέκτη τηλεόρασης (μπορείτε να συνδέσετε μια κεραία ή ένα καλώδιο απευθείας στον προβολέα για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά προγράμματα) καθώς και μια πλατφόρμα Smart TV που παρέχει πρόσβαση σε πολλά υπηρεσίες διαδικτυακής ροής, όπως το Netflix.

Φυσικά, με το μικρό του μέγεθος, μπορείτε όχι μόνο να το μετακινήσετε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και να προβείτε σε οθόνη ή λευκό τοίχο, αλλά μπορείτε επίσης να το συσκευάσετε και να το ταξιδέψετε μαζί σας. Περισσότερο "

05 από 12

Amazon Fire TV Streamer Media

Amazon Fire TV με τηλεχειριστήριο Alexa Voice και υποστήριξη 4K. Φωτογραφία ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Η ροή μουσικής, ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων από το διαδίκτυο είναι πλέον η κύρια ροή. Ωστόσο, εάν δεν διαθέτετε έξυπνη τηλεόραση, χρειάζεστε μια εξωτερική ταινία πολυμέσων. Με αυτό κατά νου, μια λύση είναι η τηλεόραση Amazon Fire.

Η τελευταία έκδοση της Fire TV παρέχει έξοδο ανάλυση 1080p και ανάλυση βίντεο 4K (εξαρτάται από το περιεχόμενο και την συμβατότητα τηλεόρασης).

Για τη συνδεσιμότητα, η Fire TV περιλαμβάνει HDMI, καθώς και επιλογές WiFi και Ethernet για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρόλο που τονίζεται το Amazon Instant Video, η Amazon's Fire Tv περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών περιεχομένου, όπως Crackle, HBOGo (πρέπει ήδη να είναι συνδρομητής καλωδιακής / δορυφορικής σύνδεσης HBO), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube και περισσότερο.

Η τηλεόραση Fire Amazon παρέχει επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 200 online παιχνίδια, αλλά πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά έναν ελεγκτή παιχνιδιών.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη του Alexa Voice Search και Assistance μέσω του τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται. Περισσότερο "

06 από 12

Κάρτα ροκ Roku (Μοντέλο 3600R)

Ροκού Streaming Stick με επεξεργαστή Quad Core και Dual Band Wifi. Εικόνα που παρέχεται από Roku

Διαβάστε την αναθεώρηση

Εδώ είναι ένα μεγάλο δώρο Grad που είναι πολύ φθηνό, αλλά ανοίγει μια μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων οικιακής ψυχαγωγίας.

Το Streaming Stick είναι ένα πολύ προσιτό plug-in media streamer που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 3.500 ιστότοπους streaming μέσω του Διαδικτύου, όπως το Amazon Video, το Netflix, το Vudu, το YouTube, το Pandora, το Google Play και πολλά άλλα ...

Το μοντέλο 3600R προσφέρει επίσης βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, με έναν ταχύτερο επεξεργαστή, συμβατότητα με την εφαρμογή ελέγχου Mobile του Roku για smartphones iOS και Android και την ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος OS7.1 του Roku.

Αν η grad σας διαθέτει τηλεόραση με είσοδο HDMI, το Roku Streaming Stick για HDMI κάνει για ένα πολύ προσιτό δώρο που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.
Περισσότερο "

07 από 12

Σύστημα Home Cinema HT-S5700 Onkyo

Onkyo HT-S5700 HTIB Διπλή προβολή. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε το προφίλ προϊόντος

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο δώρο αποφοίτησης που θα σας προσφέρει μια μεγάλη απόλαυση, τότε ελέγξτε το Onkyo HT-S5700 Home Theatre System. Αυτό το σύστημα αποτελείται από ένα Onkyo 5.2 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου (HT-R593) σε συνδυασμό με 5 ελκυστικά ηχεία βιβλιοθήκης και ένα subwoofer ισχύος 10 ιντσών με ισχύ 120 watt. Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν 4 εισόδους HDMI 3D, 4K Pass-Through, συμβατές με Audio Return Channel, Dolby TrueHD / DTS-HD κύρια αποκωδικοποίηση ήχου και δυνατότητα σύνδεσης iPod / Flash Drive μέσω της μπροστινής θύρας USB.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, ενσωματώνεται επίσης Bluetooth, η οποία επιτρέπει άμεση ροή από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablet, καθώς και Ethernet / LAN και Wifi για εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming μουσικής μέσω Internet και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η Pandora και Spotify.

Σίγουρα βάλτε το Onkyo HT-S5700 στη λίστα δώρων αποφοίτησής σας. Περισσότερο "

08 από 12

Δέκτης Home Cinema 5.1 καναλιών Yamaha RX-V381

Δέκτης Home Cinema 5.1 καναλιών Yamaha RX-V381. Εικόνες που παρέχονται από την Yamaha Electronics Coporation

Προφίλ προϊόντος

Για $ 299 ή λιγότερο, ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου Yamaha RX-V381 προσφέρει πολλά για ένα Grad που θέλει να αρχίσει να βάζει μαζί ένα βασικό σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν διαμόρφωση 5.1 καναλιών, Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, αποκωδικοποίηση για δίσκους Blu-ray.

Μια λειτουργία που ονομάζεται SCENE επιτρέπει προκαθορισμένες ή προσαρμοσμένες λειτουργίες ακρόασης και προβολής. Μια άλλη εξαιρετική λειτουργία είναι το Silent Cinema, το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο surround χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ακουστικά. Αυτό είναι ιδανικό για προβολή αργά το βράδυ, όταν δεν θέλετε να ενοχλείτε άλλους στο σπίτι ή τους γείτονές σας. Επίσης, είναι ενσωματωμένη η δυνατότητα Bluetooth, η οποία παρέχει δυνατότητα απευθείας ροής από συμβατά smartphones και tablet.

Για να είναι εύκολη η ρύθμιση των ηχείων, η Yamaha προσφέρει τις προσφορές του συστήματος ρύθμισης ηχείων YPAO.

Οι υπόλοιπες λειτουργίες που παρέχονται στο RX-V381 περιλαμβάνουν υποστήριξη καναλιών επιστροφής τρισδιάστατων και ακουστικών καναλιών και 1080p, 4K, HDR και Wide Color Gamut περνώντας μέσω της μεταγωγής (χωρίς αναβάθμιση βίντεο) μέσω 4 εισόδων HDMI και 1 εξόδου. Περισσότερο "

09 από 12

Μονόπρεπτο 10565 Premium 5.1-καναλιών σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου

Μπροστινή όψη του συστήματος ηχείων 5.1-καναλιών Monoprice 10565 - Οι σχάρες είναι ενεργοποιημένες. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ανασκόπηση

Το σύστημα ηχείων Monoprice 10565 home theatre είναι ένα εκπληκτικά καλό ηχητικό συμπαγές σύστημα ηχείων που κάνει ένα εξαιρετικό δώρο για αυτόν τον ιδιαίτερο βαθμό.

Το 10565 πλήρες σύστημα ηχείων 5.1 καναλιών που αποτελείται από κεντρικά και τέσσερα ηχεία δορυφορικών ραφιών, σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ που τροφοδοτείται με 8 ιντσών, όλα με μαύρο ματ τελείωμα. Οι συνδέσεις στο κεντρικό και στο δορυφορικό ηχείο είναι ο εύκολος στη χρήση εφεδρικός φορτιστής τύπου push και οι συνδέσεις τερματικών γραμμών και ηχείων στο υπογούφερ. Περισσότερο "

10 από 12

Ζώνη ήχου ZVOX SB400

Ζώνες ήχου ZVOX Audio SB400 και SB500 - Συνδέσεις, Τηλεχειριστήριο, Διάγραμμα συμβατότητας μεγέθους τηλεόρασης. Εικόνες που παρέχονται από το ZVOX Audio

Προφίλ προϊόντος

Μια ηχητική μπάρα παρέχει έναν εύκολο τρόπο να βελτιωθεί ο ήχος για την προβολή της τηλεόρασης χωρίς την ταλαιπωρία ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου και το ZVOX έχει ένα που μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου για το Grad.

Συσκευασμένα με καλώδιο τροφοδοσίας / εξωτερική τροφοδοσία, ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο, ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών καλωδίων RCA, ένα σύνολο αναλογικών ήχων στερεοφωνικών καλωδίων RCA έως 3,5 χιλιοστών, τηλεχειριστήριο, οδηγός γρήγορης εκκίνησης και εγχειρίδιο χρήσης, όλα τα Το Grad πρέπει να το εγκαταστήσει και η λειτουργία του παρέχεται.

Το SB400 παρέχει τόσο φυσική συνδεσιμότητα όσο και Bluetooth.

Το SB400 ενσωματώνει πλήρες ηχείο για μπάσα, μεσαία εμβέλεια και υψηλές συχνότητες, καθώς και ενσωματωμένο υπογούφερ για τα χαμηλά μπάσα.

Το ZVOX παρέχει επίσης κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εξαιρετικό ήχο, όπως:

- ZVOX AccuVoice (επίσης αποκαλούμενο Dialog Emphasis), που βελτιώνει τη φωνητική παρουσία και τη σαφήνεια.

- Επίπεδο εξόδου (OL), το οποίο εξομαλύνει ανεπιθύμητες αιχμές όγκου, όπως από διαφημίσεις - παρόμοιο με αυτό που συχνά αναφέρεται ως συμπίεση δυναμικής εμβέλειας.

- Το MegaBass, το οποίο χρησιμοποιεί την επεξεργασία ήχου για ακριβέστερο έλεγχο της εξόδου του υπογούφερ, με αποτέλεσμα την καθαρή απόκριση μπάσων χωρίς υπερβολική έκρηξη.

Με το ελαφρύ βάρος των 12 λιβρών και το πλάτος 35 ιντσών, το SB400 είναι ένας καλός συνδυασμός για τηλεοράσεις 32 έως 42 ιντσών. Περισσότερο "

11 από 12

Pyle PSBV600BT Σύστημα ήχου κάτω από την τηλεόραση

Pyle PSBV600BT Βάση κυμάτων - Φωτογραφία της πρόσοψης με τηλεόραση στην κορυφή. Εικόνα παρέχεται από την Pyle Audio

Ανασκόπηση

Η πόλη σας έχει ήδη μια τηλεόραση, αλλά θα ήθελε ένα ηχητικό σύστημα να πάει μαζί της; Εδώ είναι μια βολική, χωρίς παρενόχληση, εξοικονόμηση χώρου τρόπος για να πάρετε καλύτερο ήχο για εκείνη την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν χρήματα σε ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου και πολλά ηχεία.

Η βάση κυμάτων Pyle PSBV600BT ενσωματώνει ένα ενισχυμένο σύστημα ήχου 2.1 καναλιών, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια ανθεκτική πλατφόρμα τηλεόρασης για τηλεοράσεις LCD ή Plasma που ζυγίζουν έως και 44 λίβρες. Υπάρχουν επιλογές σύνδεσης για την τηλεόρασή σας και πρόσθετες πηγές αναλογικών και ψηφιακών ήχων (όπως CD player, Blu-ray Disc / DVD player ή set-top box) καθώς και ασύρματες συσκευές Bluetooth και συμβατές συσκευές USB. Το PSBV600BT είναι αρκετά δυνατό για να γεμίσει ένα δωμάτιο μικρού έως μεσαίου μεγέθους με ποιότητα ήχου που είναι στο ίδιο επίπεδο με πολλά μπαρ ήχου και σίγουρα πάνω και πέρα ​​από αυτό που μπορείτε να φτάσετε από αυτά τα φτηνά ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης. Περισσότερο "

12 από 12

Το σύστημα ήχου Bluetooth της BenQ TreVolo

Τα ανοιχτά ηχεία BENQ TreVolo Front View. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φωτογραφία εικονογραφημένη αναθεώρηση

Εδώ είναι πραγματικά ενδιαφέρον ιδέα δώρο Grad.

Το BenQ TreVolo είναι ένα συμπαγές σύστημα ήχου με δυνατότητα Bluetooth που μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο ήχου απευθείας από συμβατές φορητές συσκευές όπως πολλά smartphones και tablet. Επίσης, παρέχει τόσο αναλογικό ήχο (είσοδος 3,5 mm) όσο και εισόδους USB για φυσική σύνδεση άλλων συσκευών πηγής, όπως η συσκευή αναπαραγωγής CD ή η μονάδα flash.

Ωστόσο, αυτό που κάνει αυτό το σύστημα πραγματικά διαφορετικό όχι ότι είναι συμπαγές και κάνει Bluetooth, είναι η ενσωμάτωση των καινοτόμων πτυσσόμενων επίπεδων ηλεκτροστατικών ομιλητών (δείτε πώς λειτουργούν τα ηλεκτροστατικά ηχεία).

Για να συμπληρώσουν τα ηλεκτροστατικά ηχεία, υπάρχουν επίσης δύο συμπαγή woofer και δύο παθητικά θερμαντικά σώματα περιλαμβάνονται για τις χαμηλότερες συχνότητες.

Το σύστημα μπορεί να ληφθεί από το δωμάτιο σε ένα δωμάτιο και μπορεί να βγει από το AC ή την ενσωματωμένη χωρητικότητα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας μέχρι 12 ωρών (συμπεριλαμβάνεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία). Περισσότερο "