Οι σειρές ZVOX Audio SB400 και SB500 έχουν προφίλ

Το ZVOX Audio έχει τη φήμη του για τη δημιουργία εξαιρετικών Sound Bars και Under TV Audio Systems και, στην πραγματικότητα, ήταν πρωτοπόροι τόσο στην κατηγορία ήχου όσο και στις κατηγορίες προϊόντων ήχου κάτω από την τηλεόραση.

Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολλά ZVOX sound bars και υπό-TV ηχητικά συστήματα με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων των Incredibase 580 και SoundBase 670 .

Στην πλευρά του ήχου, δύο προσφορές από το ZVOX Audio περιλαμβάνουν τα SB400 και SB500.

Τι Οι Ζώνες ήχου ZVOX SB400 και SB500 έχουν κοινά

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι έχουν κοινά τα δύο αυτά sound bar, ας δούμε τις διαφορές τους.

Πρόσθετες προδιαγραφές για τη γραμμή ήχου ZVOX Audio SB400:

Αγοράστε από την Amazon

Πρόσθετες προδιαγραφές για το ZVOX Audio SB500:

Αγοράστε από την Amazon

Περισσότερες πληροφορίες - Η κατώτατη γραμμή

Εκτός από τα χαρακτηριστικά των συσκευών SB400 και SB500, η ​​συσκευασία λιανικής περιλαμβάνει επίσης τα εξής: Καλώδιο τροφοδοσίας / Εξωτερική τροφοδοσία, ένα ψηφιακό καλώδιο οπτικών ινών, ένα σετ αναλογικού στερεοφωνικού καλωδίου RCA, Ένα σετ αναλογικού ήχου RCA-3.5mm στερεοφωνικό καλώδιο, τηλεχειριστήριο, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και Εγχειρίδιο χρήστη.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι ούτε η μπάρα ήχου παρέχει λειτουργίες HDMI pass-through / ήχου επιστροφής καναλιού , ούτε παρέχουν έξοδο για σύνδεση εξωτερικού υπογούφερ . Αν και η απόκριση subwoofer είναι πραγματικά πολύ καλή, θα μπορούσε να είναι πιο συγκρατημένη σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Εάν διαθέτετε τηλεόραση HD ή 4K Ultra HD και επιθυμείτε καλύτερη ηχητική εμπειρία από αυτά τα φτηνά ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης, αλλά δεν χρειάζονται όλες οι ταλαιπωρίες και τα ακαταστασία, με ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου και πολλαπλά ηχεία, το ZVOX SB400 ή 500 μπορεί να είναι η σωστή λύση για εσάς. .

Το SB400 λειτουργεί καλά σε ένα μικρό ή μεσαίο δωμάτιο με τηλεοράσεις έως και 70 ιντσών, ενώ το SB500 μπορεί να λειτουργήσει καλά με τηλεοράσεις μεγέθους οθόνης 50 έως 90 ιντσών - Δώστε τους δύο ακρόαση - η επιλογή είναι δική σας.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.