Επισκόπηση του Blu-ray Disc Player Blu-ray Yamaha BD-S477

Ημερομηνία: 08/29/2014
Όταν σκέφτεστε τον ήχο οικιακού κινηματογράφου, η Yamaha είναι σίγουρα μία από τις μάρκες που έρχεται στο νου. Ωστόσο, εκτός από την εκτεταμένη σειρά δέκτη, τα συστήματα home the-a-box, τις ηχητικές γραμμές και τους ψηφιακούς προβολείς ήχου, η Yamaha προσφέρει επίσης μια σειρά Blu-ray Disc players που ίσως είναι αυτό που ψάχνετε.

Ένας από τους πιο πρόσφατους παίκτες της σειράς Yamaha είναι το BD-S477, το οποίο προσφέρει έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό χαρακτηριστικών.

Πρώτα απ 'όλα, στο τμήμα αναπαραγωγής δίσκων, το BD-S477 παίζει Blu-ray, DVD (συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εγγράψιμων μορφών) και CD - αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι συμβατό με 3D Blu-ray Discs. Προσφορά αναβάθμισης 1080p παρέχεται για αναπαραγωγή DVD.

Για υποστήριξη ήχου, το BD-S477 είναι συμβατό με τις μορφές ήχου surround Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio , καθώς και με τα τυπικά ψηφιακά (CD Audio, MP3) και hi-res (192kHz / 24-bit FLAC και ALAC ) μόνο μορφές ήχου.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένο WiFi , πιστοποίηση DLNA και ενσωματωμένες θύρες USB εμπρός και πίσω για την εισαγωγή εικόνων, βίντεο και μουσικής από μονάδες flash. Για πρόσθετη ευκολία ελέγχου, το Yamaha BD-S477 παρέχει επίσης πρόσβαση σε δωρεάν εφαρμογές iOS, τηλεχειριστηρίου Android.

Επίσης, το BD-S477 ενσωματώνει επίσης το Miracast , το οποίο επιτρέπει την εύκολη ασύρματη ροή από συμβατά έξυπνα τηλέφωνα και tablet.

Ωστόσο, πέρα ​​από αυτό που προσφέρει το BD-S477, είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής, η τηλεόρασή σας ή ο βιντεοπροβολέας πρέπει να διαθέτουν είσοδο HDMI - δεν υπάρχουν πρόσθετες ψηφιακές ή αναλογικές συνδέσεις ήχου ή βίντεο σε αυτόν τον παίκτη.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι ενώ το BD-S477 μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω τοπικών δικτύων, USB και συσκευών με δυνατότητα Miracast, δεν έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε παρόχους περιεχομένου διαδικτυακής ροής, όπως οι Neflix, Vudu, Pandora, κλπ. Ωστόσο, το BD-S477 επιτρέπει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τα Λευκώματα Ιστού Picasa για αποθήκευση σύννεφων ψηφιακών φωτογραφιών (συμβατότητα με JPG, GIF και μορφές φωτογραφιών PNG).

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι το BD-S477 είναι συμβατό με NTSC, PAL και Multi-system, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε τόσο DVD NTSC όσο και PAL - Ωστόσο, ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος κωδικός περιοχής DVD ή Blu-ray . Με άλλα λόγια, για τους Αμερικανούς καταναλωτές, μπορείτε να αναπαράγετε περιφερειακά δίσκους DVD και περιφέρεια A δίσκους Blu-ray, καθώς και δίσκους PAL χωρίς κωδικό περιοχής και να τα παρακολουθήσετε σε τηλεόραση NTSC.

Έτσι, όπως βλέπετε, η Yamaha συμπεριέλαβε σίγουρα ένα ενδιαφέρον μείγμα χαρακτηριστικών (καθώς και εξαιρέσεις άλλων) που την ξεχωρίζει από πολλούς παίκτες της κατηγορίας της.

Η προτεινόμενη τιμή για το BD-S477 είναι $ 229,95. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο του 2014. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις πλήρεις προδιαγραφές, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος της Yamaha BD-S477.